-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η απλυσιά δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας.
Αυτό διότι η mpihla (είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ επιστημονικούς όρους και ζητώ την κατανόησή σας) αποτελείται μεταξύ άλλων από σταγονίδια λαδιού, καυσίμου και πίσσας από την άσφαλτο που επικαθήμενα στην επιφάνεια του οχήματος μεταξύ άλλων εμποδίζουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου να διεισδύσει έως το βερνίκι και να το φθείρει.
Ούτω, λέγω, παρέχουμε στο όχημά μας προστασία οικονομική, διαρκή και αειφόρο.Από πού μπορούμε να αγοράσουμε κι εμείς αυτή τη mpihla? Είναι ακριβή ή τη βγάζουν τώρα στις εκπτώσεις?
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Αυτό διότι η mpihla (είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ επιστημονικούς όρους και ζητώ την κατανόησή σας) αποτελείται μεταξύ άλλων από σταγονίδια λαδιού, καυσίμου και πίσσας από την άσφαλτο που επικαθήμενα στην επιφάνεια του οχήματος μεταξύ άλλων εμποδίζουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου να διεισδύσει έως το βερνίκι και να το φθείρει.
Ούτω, λέγω, παρέχουμε στο όχημά μας προστασία οικονομική, διαρκή και αειφόρο.Από πού μπορούμε να αγοράσουμε κι εμείς αυτή τη mpihla? Είναι ακριβή ή τη βγάζουν τώρα στις εκπτώσεις?
Είναι φυσικό προϊόν και το βρίσκεις παντού και δωρεάν. Υπομονή να έχεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η απλυσιά δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας.Η σκόνη (και οι άλλες βρωμιές) φθείρουν το χρώμα. Αν θέλεις να προστατεύσεις το χρώμα πέρασε ένα κερί. Αλλιώς τακτικό πλύσιμο, δεν ξεβάφουν πια όπως τα παλιά κόκκινα VW.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η σκόνη (και οι άλλες βρωμιές) φθείρουν το χρώμα. Αν θέλεις να προστατεύσεις το χρώμα πέρασε ένα κερί. Αλλιώς τακτικό πλύσιμο, δεν ξεβάφουν πια όπως τα παλιά κόκκινα VW.
Το πήρες σοβαρά, ενω είναι πλάκα.
-
Εσείς κάνετε πλάκα, εγώ νομίζω ότι μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Μάνος θέλει το στρώμα σκόνης για να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου του.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι φυσικό προϊόν και το βρίσκεις παντού και δωρεάν. Υπομονή να έχεις!
Εναλλακτικά, αν δεν έχεις υπομονή, έρχεσαι να ζήσεις στα Μεσόγεια. Εγγυημένο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Εσείς κάνετε πλάκα, εγώ νομίζω ότι μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Μάνος θέλει το στρώμα σκόνης για να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου του.
Παντού υπάρχει ένας...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εσείς κάνετε πλάκα, εγώ νομίζω ότι μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Μάνος θέλει το στρώμα σκόνης για να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου του.Σκόνη μου, σκονίτσα μου.
Πόσο ευαίσθητο είναι στ'αλήθεια το χρώμα?