-
-
Eκανα στον Θέμη ερωτήσεις περι 'ring'.......έξοδα,διαμονή κτλ.....
Ήταν η εικοστή φορά που τον ρωτούσα... -
α!
να αναφερω, μια και μιλησαμε για αδειασμα τασακιου, οτι το cd player ηταν φορτωμενο με mp3 που ειχε πολλα κομματια (μεταλα κυριως οποτε υπολογιστε αναλογως βαρος), καθως επισης πισω ειχα και το προστατευτικο καπακι του κοτσαδορου!
ΧΑ! -
Ήταν μια εξαιρετική ημέρα! thanks everyone.
...και μία φώτο από μερικά από τα miata που ήρθαν στη συγκέντρωση (μας ξέφυγαν 2-3 που έφυγαν νωρίτερα).πάντα τέτοια!
-
Φίλε Diver, σε παρακαλώ πολύ να μη δημοσιεύεις φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο forum...!!
-
Φίλε Opterios, μεγαλύτερη πινακίδα δεν είχε να βάλεις στο αμάξι σου;
-
Ο χρήστης FreeDiver έγραψε:
Φίλε Opterios, μεγαλύτερη πινακίδα δεν είχε να βάλεις στο αμάξι σου;είναι για να το βρίσκει εύκολα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
pasxos
εσυ πάντως πήρες απουσία σήμερα!Πρόεδρέ μου το ξέρω...
Είχαμε κανονίσει με το Γιάννη (GTI_) να συναντηθούμε και να έρθουμε με το ST του και το Bravo μου...Αλλά είχε χτες μια υποχρέωση σε φίλο και δεν θα προλάβαινε σήμερα (απ το ξενύχτι.. ) και εγώ έπρεπε να πάω στη δουλειά το πρωί..
Δεν πειράζει όμως.. Αρκεί που το ευχαριστηθήκατε εσείς.. Την επόμενη φορά μπορεί να μπουν και τα δυο μέσα...Κρεμάστηκε χθες φίλος με την εκλεκτή της καρδιάς του και μας χρειαζόταν για συμπαράσταση το βράδυ του Σαββάτου
Κρέμασα και τον Πασχάλη(σκέτο κρέμασμα εδώ,χωρίς εκλεκτή καρδιάς )και ολοκληρώθηκε η κρεμάλα
Πασχάλη μην κοιτάς τις φωτογραφίες που έβγαλαν και εκνευρίζεσαι που δεν πήγαμε.Στημένες είναι.Χάλια πέρασαν
Απ'οτι βλέπω πάντως όσο πάει και αυξάνουν οι συμμετοχές,μεγαλώνει η παρέα.Μπράβο παίδες
Την επόμενη θα είμαστε περισσότεροι -
Στην επομενη ανταλλαζω βολτα clioRs με FiestaSt
-
Bagus
Πας να μου φας τη δόξα Βαγγέλη;;;;
Ανταλλάσσω βόλτα Clio με Bravo GT Abarth...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κρεμάστηκε χθες φίλος με την εκλεκτή της καρδιάς του και μας χρειαζόταν για συμπαράσταση το βράδυ του Σαββάτου
Κρέμασα και τον Πασχάλη(**σκέτο κρέμασμα εδώ,χωρίς εκλεκτή καρδιάς )**και ολοκληρώθηκε η κρεμάλα
Πασχάλη μην κοιτάς τις φωτογραφίες που έβγαλαν και εκνευρίζεσαι που δεν πήγαμε.Στημένες είναι.Χάλια πέρασαν
Απ'οτι βλέπω πάντως όσο πάει και αυξάνουν οι συμμετοχές,μεγαλώνει η παρέα.Μπράβο παίδες
Την επόμενη θα είμαστε περισσότεροιΤα μαυρισμένα τα προσπερνάω εγκάθετε Βαζελοφονιά.. Ζήλεψα ρε Γιάννη κι εγώ τί να κάνω;;; Την επόμενη θα είσαι συνοδηγός μου να μου δείξεις την πίστα;;;Ή δεν την έχεις τρέξει ούτε εσύ;;;;;
-
Bagus
Βαγγέλη εννοείται
pasxos
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δική μας θα είναι η πίστα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
BagusΠας να μου φας τη δόξα Βαγγέλη;;;;
Γενικα βλεποντας απο τα γραφομενα μας,θα παιξουν πολλες αλλαξομπακετιες στο επομενο τρακ ντεϊ
-
.. μαζευε τις θεσεις σου,
κι ας ειναι ημι-μπακετ -
Ανταλλάζω οδήγηση του miata μου με το hachiroku...
Euripides ακούει;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Bagus
Πας να μου φας τη δόξα Βαγγέλη;;;;
Γενικα βλεποντας απο τα γραφομενα μας,θα παιξουν πολλες αλλαξομπακετιες στο επομενο τρακ ντεϊ
Έτσι
Το επόμενο δεν θα ναι Track Day.Θα είναι Test Drive
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανταλλάζω οδήγηση του miata μου με το hachiroku...Euripides ακούει;
Θεμη σου εχω πει οτι θελω βολτα ??????
-
Houston we have a situation here!!!! Euripides, παζαρεψε τον, τον βλεπω ζεστο!!!
Το μιατα και ενα γευμα πες του!!!
-
Aκούει bagus,κάνει;
Εγώ θέλω βόλτα και με τον γερανο της πίστας(μακρυά από μας )
-
Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά...
Και έχω πάθει στερητικό...
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::