-
Γιατί ρε ταξιδιώτη μου;;
Τί σου έκαναν;;;Καλύτερα έπαιξαν στο πρώτο..φάβα πέναλτυ πήρατε...τί άλλο θες δηλαδή;;
-
έχει σηκώσει κανείς κούπα με κόκκινη σε μουντιάλ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί ρε ταξιδιώτη μου;;Τί σου έκαναν;;;Καλύτερα έπαιξαν στο πρώτο..φάβα πέναλτυ πήρατε...τί άλλο θες δηλαδή;;
Για να τον φτάσει τον Ζιντάν σε αυτό το σημείο, βάλε τι θα του είπε...
Καλύτερα έπαιξαν στο 1ο αλλά στο δεύτερο και στην παράτα δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Γιατί ρε ταξιδιώτη μου;;
Τί σου έκαναν;;;Καλύτερα έπαιξαν στο πρώτο..φάβα πέναλτυ πήρατε...τί άλλο θες δηλαδή;;
Για να τον φτάσει τον Ζιντάν σε αυτό το σημείο, βάλε τι θα του είπε...
Καλύτερα έπαιξαν στο 1ο αλλά στο δεύτερο και στην παράτα δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα
οχι τη σεντρα, ουτε μπαλια δε μπορουσαν να κανουν..
θα το παρουν ομως
-
Πάμε ρε ΙΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΕΕΕΕΤΣΣΣΣΙΙΙΙΙ
ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ
-
50*9 450 ευρώ στην Τσέπή χάρη στους ΑΖΖURI!!!
-
....and justice for all.-
Κρίμα για τον Ζιζού αλλά.... :rtfm:
-
- ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- ΙΤΑΛΙΑ
- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Δεν ξέρω πώς θα συναντηθούν 'χιαστί' όμως, οπότε ...
Εγώ δεν τα πήγα ιδιαίτερα καλά στις προβλέψεις μου.
-
- ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- ΙΤΑΛΙΑ
- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μην αισθανεσαι ασχημα βαζελακι
μονο ενα 14% το καταφερε*ουτε κι εγω μεσα σ'αυτους
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- ΙΤΑΛΙΑ
- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μην αισθανεσαι ασχημα βαζελακι
μονο ενα 14% το καταφερε*ουτε κι εγω μεσα σ'αυτους
Θα πάρουμε το άλλο όμως
-
Το πρωτο ημιχρονο το ειδα Νεα Σμυρνη με οχλο, σε μαγαζι που δουλευει μια φιλη μου. Μου εκανε εντυπωση οτι η πλειονοτητα υποστηριζε φανατικα Ιταλία.... Λετε να εχει σχεση με τον... Πανιώνιο;
TRAV
Καλά, προκριθείτε πρωτα...
Η ιστορία λέει οτι ο τρίτος ΔΕΝ -
Αντε βγάλε το avatar λέμε
-
Από αύριο... Ψαχνω να βρω καμια καλή φωτο της Σακιρα
(edit: done )
Βγαλε κι εσυ το δικο σου. Που σε χανεις, που σε βρισκεις, πως τη φτιαχνεις τη δουλεια, τους Γερμαναραδες μου θυμιζεις
(αν και μαλλον Αυστρια ειναι αυτο ) -
SIAMO CAMPIONI DEL MONDO
Cannavaro και Buffon αξίζουν να το πάρουν σπίτι τους. Μας τρόμαξαν λίγο αλλά τα καταφέραμε
ΥΓ1)Όσο για τον Ζιντάν, ότι και να του είπε ο Ματεράτσι, δεν είναι μωρό να μην μπορεί να κρατάει τα νεύρα του. Ας πρόσεχε τί έκανε.
ΥΓ2) Για αυτούς που θα βγούν να πουν για μαφιόζους και άμπαλους Ιταλούς. Και εγώ μαζί σας παιδιά, χώστε ελεύθερα. Το κύπελλο όμως ο Fabio το σήκωσε σήμερα
-
Μπράβο στην Ιταλία που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Μετά το πετσί με το οποίο προηγήθηκε η Γαλλία, είχε όλο το πρώτο ημίχρονο δικό της, η εικόνα όμως ανατράπηκε από κει και πέρα και η Γαλλία κυριάρχησε χωρίς όμως να έχει τις ευκαιρίες. Πάρα πολλή δουλειά οι αμυντικοί της Ιταλίας σήμερα, που ήταν η μόνη γραμμή που απέδωσε άψογα. Κρίμα για τον Ζιντάν που μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ανέτρεψε όλη την άριστη και συγκινητική εικόνα που παρουσίασε στο φετινό παγκόσμιο κύπελο. Άσχετα του τι προηγήθηκε, η αντίδρασή του ήταν απαράδεκτη και η κόκκινη αναπόφευκτη.
To συμπέρασμα του μουντιάλ για το forum είναι πως τελικά η Brera 3.2 είναι όχι απλά ανταγωνίστρια, αλλά καλύτερη από 911 Τurbo, ενώ η Alfa 147 2.0 διαλύει σε ρεπρίζ το Megane RS.
-
Μεγάλη απογοήτευση η Ιταλία σήμερα. Περίμενα να παίξουν και λίγο μπάλα μετά και το καλό παιχνίδι με τη Γερμανία αλλά προφανώς πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι.
Απ' το β' και μετά κλείστηκαν χωρίς λόγο και αιτία. Αν δεν ήταν κι η βλακώδης ενέργεια του Ζιντάν ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς, εντύπωση μου έκανε ότι ακόμα και με 10, οι Γάλλοι ήταν σαφέστατα πιό επιθετικοί.
Στα πέναλτι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Κρίμα για τον Ζιντάν αλλά όπως έγραψα και αλλού δεν μπορώ να τον γιουχάρω οπως κάνουν άλλοι διαγράφοντας το παρελθόν. Μπράβο στον μεγάλο αυτό παιχταρα Ματεράτσι, να το γράψει στο βιογραφικό του ότι εκενύρισε τον Ζιντάν. Ούτως ή άλλως, η μόνη σχέση που μπορει να εχει μ΄αυτόν ειναι αυτή.
-
ωραίος ο πολ νιούμαν.
φάνηκε ότι έχει κάκκαλα αντρίσια και όχι μπαγεβιτσικα.
QUIZ: πόσες κοκκινες εχει παρει ο φαλάκρας από κουτουλιές;
εγώ έχω ενα νουμερο κατα νου αλλά δεν είμαι σίγουρος..
ΤΡΑΒΕΛΕΡ δώσε μας τα φωτα σου
-
τελικα το σηκωσαν οι πουλημενοι (στημενα παιχνιδια στη χωρα τους ) ....
οι αμπαλοι οπως φανηκε σε ολο το β ημιχρονο κ την παραταση ....
οι βρωμικοι οπως φανηκε στην αποβαλη του ζινταν ....
κ τελος οι καραγκιοζιδες κ ασεβεις οπως φανηκε στην απονομη (ο ενας εγλειψε το κυπελο ο αλλος το εβαλε στο σοβρακο του ο αλλος εβγαλε το σορτσακη τουκ το πεταξε)
καλα ηταν, ενα μηνακη με ωραια μπαλιτσα.
αντε σε 4 χρονακια παλι !!!!!
-
Οι Ιταλοί κάτι ξέρανε κα κλειστήκαν στο 2ο
Προσωπικά πιστευώ ότι όπως ο Lippi τους είπε στο ημιτελικό πάρτε το παιχνίδι στην παράτα, στον τελικό και μετά το δοκάρι τους είπε οι Γάλλοι δεν βάζουν goal κρατήστε όσο πάει και στην τελική πάμε στα πέναλτυ μιας και ο κοντός καραφλός 35άρης δεν πρόκειτε να πιάσει τίποτα ενώ ο gigi έχει περισσότερες πιθανότητες.Σίγουρα η αποβολη του Zizu δεν έπαιξε κανέναν ρόλο.
ϊσα ίσα πόρωσε τους Γαλλους πιστευώ.Ο διαιτητής ήταν σχεδόν άψογος.
Μιας και έδωσε στους Γάλλους ένα πέναλτυ που δεν ήταν και δεν έδωσε ένα που ήταν.Σε γενικές γραμμές σε όλο το μουντιάλ η Ιταλία έδειξε καλύτερη από την Γαλλία. Και στον τελικό αν και δεν έπαιξε μπάλα έδειξε ότι ακόμα και στην άμυνα δεν αγχωθήκε καθόλου.
Επαίξε το παιχνίδι της και δικαιώθηκε στα πέναλτυ.Προσωπικα΄δεν ανησύχησα καθόλου σε ολόκληρο το παιχνίδι όπως και στα πέναλτυ.
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Απ' το β' και μετά κλείστηκαν χωρίς λόγο και αιτία. Αν δεν ήταν κι η βλακώδης ενέργεια του Ζιντάν ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς, εντύπωση μου έκανε ότι ακόμα και με 10, οι Γάλλοι ήταν σαφέστατα πιό επιθετικοί.Με το παιχνίδι να πηγαίνει στα πέναλτι και βλέποντας ποιος υπερασπίζεται τα δοκάρια τους, λογικό το βρίσκω που συνέχισαν τη φουλ επίθεση.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια