-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα είμαι στην ώρα μου στην Αθήνα για να...παρακολουθήσω τον κουλό σου να χάνει!
Δεν χάνει. Για να χάσεις, πρέπει να τρέξεις κιόλας!
Σωστό!
Ναι συνήθως περπατά προς τα πιτς
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σωστό!
Ενίοτε και προς κότερα, μπαρ κλπ...
Παρασκευή μεσημέρι θα είστε παραλία;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρασκευή μεσημέρι θα είστε παραλία;Κάποιοι θα είναι από το πρωί.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παρασκευή μεσημέρι θα είστε παραλία;
Κάποιοι θα είναι από το πρωί.
Και αυτοί που θα έρθουν το μεσημέρι που θα σας βρουν;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σωστό!
Θέμα χορηγού.
-
Ηλία, να ανεβάσεις οδηγιες πως θα 'ρθουμε, μη βρεθουμε στην Καλαμάτα
Αμα κανας συμφορουμιτης ακολουθησει τον πανω από το αυλάκι δρομο (Ιτεα-Ναυπακτος-Αντιρριο κλπ κλπ), Παρασκευη νωρις μεσημερακι, ας στειλει κανα πμ μηπως το κανουμε ειδικη διαδρομη...
-
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
Ε, μέχρι Πάτρα ξέρετε όλοι να φτάσετε, φαντάζομαι. Συνεχίζετε, λοιπόν, ευθεία προς Πύργο ή Αρχ. Ολυμπία (τη θυμάστε από τη σχολική εκδρομή, ναί;).
Περίπου 25 χιλιόμετρα πριν φτάσετε στον Πύργο, υπάρχει διασταύρωση δεξιά προς Γαστούνη. Εκεί, στρίβετε. Μέσα στη Γαστούνη, ρωτάτε το δρόμο για Βαρθολομιό και λουτρά (ή ψάχνετε την πινακίδα. Είναι απέναντι από την είσοδο στο χωριό). Μόλις τον βρείτε, τραβάτε ευθεία μια 10αριά χιλιόμετρα. Έχει κάτι στροφούλες, η χαρά του ραλί! Ε, λίγο πριν πέσετε στη θάλασσα, στρίβετε αριστερά για Αρκούδι. 2 λεπτά μετά, φτάσατε! Το ξενοδοχείο μας είναι στο κέντρο του χωριού.Η παραλία είναι μικρή, το βλέπω δύσκολο να χαθούμε εκεί. Αν θέλετε και τα καπελάκια δεν κρίνονται αρκετά, μπορούμε να έχουμε και καμιά σημαιούλα.
-
Μονόκλινα: Asimov, charmak66.
Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ (2), nass, Kamil + Katerina K -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ηλία, να ανεβάσεις οδηγιες πως θα 'ρθουμε, μη βρεθουμε στην ΚαλαμάταΑμα κανας συμφορουμιτης ακολουθησει τον πανω από το αυλάκι δρομο (Ιτεα-Ναυπακτος-Αντιρριο κλπ κλπ), Παρασκευη νωρις μεσημερακι, ας στειλει κανα πμ μηπως το κανουμε ειδικη διαδρομη...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ηλία, να ανεβάσεις οδηγιες πως θα 'ρθουμε, μη βρεθουμε στην ΚαλαμάταΑμα κανας συμφορουμιτης ακολουθησει τον πανω από το αυλάκι δρομο (Ιτεα-Ναυπακτος-Αντιρριο κλπ κλπ), Παρασκευη νωρις μεσημερακι, ας στειλει κανα πμ μηπως το κανουμε ειδικη διαδρομη...
Οποιος θελει να κατεβει απο την Παρασκευη, εγω μπορω να τον ''παραλαβω'' απο την Πατρα και να παμε παρεα κατω...
Υ.Γ. Ηλια βαλε 2 ατομα για εμενα...θα ερθει και η κοπελα μου!
-
Παίδες, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω τελικά.
Ηλία τα χρήματα για το δωμάτιο θα τα δώσω στον Στέλιο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σπύρο, δείξε κατανόηση: Πρέπει να πάει από το πρωί, να προλάβει να διώξει τα ζουζούνια.Για την τηλεόραση μπορείτε να το θεωρείτε δεδομένο, κυρία μας. Εδώ καταφέρνουμε άλλα κι άλλα.
Βασίλη, το δωμάτιο των παιδιών είναι εντάξει.
Ακολουθεί η τελική λίστα:
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα
Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (Ναι, είναι οριστικό!)
Funis---------------2--------Π-------------YES!!! (ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; Τηλεόραση η ταβέρνα πλάι στο κύμα; Κρεμάσατε πόστερ του Κίμι πάνω απ' το κρεβάτι; κλπ)
chrmes--------------1--------Π-------------YES-------------------πφφφφ
mpeizanis-----------1--------Π-------------YES------------------ως άνω
kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι
ΒΑΣΙΛΗΣ--------------4--------Σ-------------Αρκούδι
syele --------------1--------Π-------------Αρκούδι
charmak66-----------1--------Π-------------Αρκούδι
TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε
tt------------------4--------Π-------------ως άνω
Pai Μei-------------1--------Π-------------Κατσαρίδας, Γαστούνη
Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι
Michael-Amott-------;--------Π-------------εντοπιότητα
Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα
kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι
nass----------------2--------Π-------------Σούλης, ΑρκούδιΜονόκλινα: Asimov, charmak66, Kamil Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ (2), nass
Να ανησυχήσω οτι θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο????? Με την kamil ζητήσαμε ένα δίκλινο.....με δύο κρεβάτια... πές μου οτι το έχεις δει...... οκ τώρα είδα την τελική ανακοίνωση όλα οκ.....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Οποιος θελει να κατεβει απο την Παρασκευη, εγω μπορω να τον ''παραλαβω'' απο την Πατρα και να παμε παρεα κατω...Την Παρασκευή είναι πιθανό να μην έχω αυτοκίνητο, οπότε θα χρειαστώ παρέα, μία θέση και ελάχιστα λίτρα του χώρου αποσκευών Τελειώνω τη δουλειά στις 14:00 (+/- είναι δυνατό).
Αν έχετε διαφορετικό πρόγραμμα θα παρακαλέσω κάποιον άλλο φίλο από Αθήνα να με 'παραλάβει' ή θα αξιοποιήσω τους παλιούς κλασικούς τρόπους
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Οποιος θελει να κατεβει απο την Παρασκευη, εγω μπορω να τον ''παραλαβω'' απο την Πατρα και να παμε παρεα κατω...
Την Παρασκευή είναι πιθανό να μην έχω αυτοκίνητο, οπότε θα χρειαστώ παρέα, μία θέση και ελάχιστα λίτρα του χώρου αποσκευών Τελειώνω τη δουλειά στις 14:00 (+/- είναι δυνατό).
Αν έχετε διαφορετικό πρόγραμμα θα παρακαλέσω κάποιον άλλο φίλο από Αθήνα να με 'παραλάβει' ή θα αξιοποιήσω τους παλιούς κλασικούς τρόπους
Ευχαριστώ!
Εγω εχω χωρο για 1 ατομο...και το πιο πιθανο ειναι να κατεβω κι εγω εκεινη την ωρα...ο χωρος αποσκευων μαλλον θα ειναι εντελως αδειος..οποτε no prblm..
-
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΑΝ ΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ......
ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙ
-
Αρκουδες στο Αρκουδι
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΑΝ ΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ......ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙ
Ελα, να γινει τζερτζελές
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΑΝ ΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ......
ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙ
Ελα, να γινει τζερτζελές
Esy Asimov exeis eksafanistei teleios... Tora an tha ertho tha doyme logo douleias pos tha paei...
-
Εγω ρε συ εξαφανιστηκα;
Δε μου πες θα με παρεις τηλ.;Ασε τη δουλειά κι ελα να γνωρισουμε τη νυχτα της Ηλείας
-
Αγαπητοί φίλοι,
ο Ηλίας μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ, δε θα έχει πρόσβαση στο Internet. Ό,τι ερώτηση ή όποιο θέμα έχετε για την εκδρομή αναλαμβάνω να το απαντήσω σε συνεννόηση μαζί του.
Random1 θα έρθεις μόνο για να οργώσεις ή και για να μείνεις; Έχεις δει το πρόγραμμα;
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.