-
Ο χρήστης GiorgosH έγραψε:
Συμφωνώ ρε διλε 'ησυχαστή' ( ) αλλά κοίταξε το 105 σε 5θυρο που το θέλω μου βγαίνει με μια προσφορά που μου κάνει ο πωλητής κάπου 18500 ενώ στα 120 αν το πάρω θα βγεί περίπου 20500..Δεν αξίζει τη διαφορά αυτα τα 2 χιλιάρικα αν λάβεις υπ' όψην και το γεγονός ότι δεν ειμαι και πολύ της ταχύτητας και των 'ίππων'...
η alfa romeo έχει 1400 ευρώ έκπτωση στην 147 για τιμή μετρητοίς ή για το έντοκο πρόγραμα.
Δεν είναι εκπτώσεις των πωλήτών.Βαρέθηκα με αυτά τα λαμόγια. Πριν 2 εβδομάδες πήγα ρώτησα (για ένα φίλο ) και δεν μου είπαν τίποτα για την εκπτωση . Μάλιστα μου είπαν μίλις 1000 ευρώ έκπτωση για μετρητά.
Όταν τους ανέφερα για την έκπτωση , μου είπαν , ότι δεν μου την ανέφεραν ... και ότι θα μου έκαναν έκπτωση 1000 και δώρο συναγερμό 400 ευρω!!!!
Αυτά όλα έγιναν στην αντιπροσωπεία στη Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης.
Απαράδεκτοι!!!!Τελικά ο φίλος το αγόρασε (εχθές το παρέλαβε) από την αντιπροσωπεία της Αλεξ/πολης με πολύ καλύτερη συμπεριφορά και έκπτωση 1400 ευρώ και δώρο το μισό ποσό της αεροτομής!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αλήθεια, ξέρουμε τι παίζει σε επίπεδο επιδόσεων με τον 'μικρό' 1600άρη?Δεν θυμάμαι επιδόσεις αλλά όταν είχε βγει, σύμφωνα με τον ειδικό τύπο, ήταν το 3ο γρηγορότερο 1600άρι πίσω από 120άρα 147 και την G6 Corolla. Προσωπικά κρίνοντας αυτή ενός φίλου, την θεωρώ παραπάνω από επαρκή.
Αυτά όλα έγιναν στην αντιπροσωπεία στη Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης.
Απαράδεκτοι!!!!Ναι είναι απίστευτοι!
Δεν τον έστελνες για καμιά μεταχειρισμένη gtv TB. Ξέρεις εσύ. -
Σε ρεπριζ και καταναλωση τί διαφορές παιζουν μεταξύ των δύο εκδόσεων;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δεν τον έστελνες για καμιά μεταχειρισμένη gtv TB. Ξέρεις εσύ.Καλές εποχές εκείνες!!!!
Ο Σωτηρης από Αλεξ.πολη την πήρε...
Εκείνη η βόλτα με την gtv τότε.... στις Σέρρες.... πρέπει να βοήθησε, να αγαπήσει τις alfa, όπως εμείς!!!!
Που είσαι ρε Μένιο??? Σε χάσαμε!
Οι εντυπώσεις του πάντως (από την 147) , θετικότατες!! Περιμένω να με πάει και βόλτα
-
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν με το συναγερμό..
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν 'παίζουν' στην Έλλαδα 5θυρα στους 105, παρά μόνο ελάχιστα χρώματα, κ αν θελήσω κάποιο συγκεκριμένο θα πρέπει να περιμένω την εισαγωγή.. -
Μια που το έφερε η κουβέντα, πως ξεχωρίζει οπτικά η 105 απ την 120;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μια που το έφερε η κουβέντα, πως ξεχωρίζει οπτικά η 105 απ την 120;Δεν ξεχωρίζει.
-
Της βάζεις σηματάκι Ferrari.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Της βάζεις σηματάκι Ferrari.Eγω την μικρή έχω!! Τί να κάνω;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Της βάζεις σηματάκι Ferrari.εγκάθετε
-
Τελικά 'εκλεισα' την 5θυρη 105 σε ασημί στα 18500 με μεταλλικό χρώμα και συναγερμό..
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι για κάποια οθόνη αφής για GPS και για χειρισμό του ραδιοφώνου.. Έχετε κάποια πρόταση? Τι τιμές πάιζουν αυτα? -
Ο χρήστης GiorgosH έγραψε:
Τελικά 'εκλεισα' την 5θυρη 105 σε ασημί στα 18500 με μεταλλικό χρώμα και συναγερμό..
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι για κάποια οθόνη αφής για GPS και για χειρισμό του ραδιοφώνου.. Έχετε κάποια πρόταση? Τι τιμές πάιζουν αυτα?Aντι για οθονη αφης, gps κτλ , δεν εβαζες κατι παραπανω να παρεις την 120 Hp ?
-
Η 120 καταναλώνει σαν 1800άρι. Δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η 120 καταναλώνει σαν 1800άρι. Δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.Και έχει γκάζι σαν 1800άρι
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Η 120 καταναλώνει σαν 1800άρι. Δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
Και έχει γκάζι σαν 1800άρι
+1
Εχόντας συμποληρώσει 115.000 με την δικιά μου, αν την πατάς καταναλώνει.
Αν την πηγαίνεις οικονομικά ΔΕΝ καταναλώνει.Το θέμα είναι ότι πάντα θες να την πατάς.
-
Μια βοήθεια παιδιά παρακαλώ. Η ti τι παραπάνω έχει;
-
-
Eυχαριστώ fellea!! 2 μήνες έχει που πήρα ρε γμτ και τωρα βρηκα μια μαυρη ti...
-
Νομίζω Τίμο τουλάχιστον η παλία είχε επιπλέον και διαφορετικά τακάκια καθώς και κάποια διαφορά στην ανάρτηση αλλά δεν θυμάμαι αν αφορούσε ελατήρια-αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Νομίζω Τίμο τουλάχιστον η παλία είχε επιπλέον και διαφορετικά τακάκια καθώς και κάποια διαφορά στην ανάρτηση αλλά δεν θυμάμαι αν αφορούσε ελατήρια-αμορτισέρ.Στα χαρτιά ίσως στην πράξη αν υπήρχαν διαφορές δεν τις καταλάβαινες....
Alfa 147 forum