-
Πολύ καλή συσκευή. Αν έχεις ενσωματωμένη πηγή στο Bravo (αυτή που πατάς το κάλυμμα της κασέτας και ανεβαίνει προς τα επάνω) θα χρειαστείς ένα κάλυμμα ειδικό για Bravo, κόστος περίπου 20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, και από εκεί και πέρα αν (που δε θα) χρειαστεί κάποιον αντάπτορα καλωδίων. Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να πάρει λίγα ακόμη για τη δουλειά του (σιγά τη δουλειά δηλαδή, 10 λεπτά και ούτε).
Μειονέκτημα του Avx1 είναι η αργή εναλλαγή κομματιών mp3, αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ καλό και εντυπωσιακό μηχάνημα.
Καλοφόρετο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πολύ καλή συσκευή. Αν έχεις ενσωματωμένη πηγή στο Bravo (αυτή που πατάς το κάλυμμα της κασέτας και ανεβαίνει προς τα επάνω) θα χρειαστείς ένα κάλυμμα ειδικό για Bravo, κόστος περίπου 20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, και από εκεί και πέρα αν (που δε θα) χρειαστεί κάποιον αντάπτορα καλωδίων. Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να πάρει λίγα ακόμη για τη δουλειά του (σιγά τη δουλειά δηλαδή, 10 λεπτά και ούτε).Μειονέκτημα του Avx1 είναι η αργή εναλλαγή κομματιών mp3, αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ καλό και εντυπωσιακό μηχάνημα.
Καλοφόρετο.
Για τα μειονεκτήματα της αργής εναλλαγής κομματιών mp3 τα διάβασα και στο caraudioforum..(που είσαι και μοντ αν πρόσεξα καλά.. )..
Όσο για την πηγή ναι έχω την εργοστασιακή που πατάς το κάλλυμα και ανεβαίνει πάνω..Αν έχεις την καλοσύνη θα μπορούσες να μου πείς με πμ κάποιον εγκαταστάτη;;Αυτόν στην Θηβών ίσως;;
Α!Και κάτι άλλο...με ένα σετάκι από ηχεία θα ήμουν οκ στο θέμα ήχου;;Ή μήπως δεν χρειάζονται;;Δεν θέλω να ακούγομαι όταν οδηγώ,θέλω να ακούω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. -
Χωρίς παρεξήγηση, δράττομαι της ευκαιρίας για να πω πως μου φαίνεται παράξενο το πώς οι περισσότεροι πιστεύουν πως αλλάζοντας ένα σετ μεγαφώνων θα ακούγονται και δε θα ακούν.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ VOLUME ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ IN THE FIRST PLACE!
Εξάλλου, η ένταση του συστήματος δεν αλλάζει δραματικά με αλλαγή μεγαφώνων. Αν προσθέσεις ενισχυτή ή/και sub, κάτι γίνεται.
Πιστεύω πως ναι, θα έχεις καλό αποτέλεσμα με ένα καλούτσικο (όχι πανάκριβο) σετ διαιρούμενων μεγαφώνων για εμπρός. Αν θυμάμαι καλά το Bravo έχει θέσεις για μεγάφωνα 16εκ. στις πόρτες, ενώ τα tweeters μπορούν να μπουν στα εσωτερικά τρίγωνα των καθρεπτών (έχεις ηλεκτρικούς καθρέπτες?).
Εχεις και πμ (εντός ολίγου).
-
Και βέβαια χωρίς παρεξήγηση.. Αλίμονο..
Όταν είπα ότι 'δεν θέλω να ακούγομαι όταν οδηγώ,θέλω να ακούω.. ' εννοούσα ότι δεν με ενδιαφέρει να έχω το δυνατότερο μηχάνημα..σε συνδυασμό με ηχεία,woofer,ενισχυτές και άλλα..Απλά να έχω μια σεβαστή ποιότητα ήχου..
Ναι στο Bravo έχει θέσεις για 16 εκ στις πόρτες απ ό,τι ξέρω κι εγώ..Τους ηλεκτρικούς καθρέφτες έχω ναι..Στο σετ των διαιρούμενων με τα tweeters τί προτείνεις; -
Εξαρτάται από το πόσα λεφτά διαθέτεις, κυρίως. Καλύτερα να τα συζητήσεις με τον εγκαταστάτη αυτά.
-
Ok!
-
n_olympios τα φώτα σου...μάλλον πουλήθηκε το jvc μου.Πάω για pioneer.Μέχρι 500 τι προτείνεις?
-
Επειδή ίσως δεν κατάλαβες (ή εγώ δεν κατάλαβα) σωστά, το 2700R ΕΧΕΙ δυνατότητα αλλαγής μεταξύ Πορτοκαλί και Πράσινου φωτισμού για τα πλήκτρα (το γράφω και άνωθεν).Λοιπον, το ενα εχει:
-Πρασινα κουμπια και λευκη οθονη
και το αλλο
-Κοκκινα κουμπια και μπλε οθονη.
Βασικα στο αυτοκινητο μου θα ταιριαζε ο συνδυασμος 'Κοκκινα κουμπια και λευκη οθονη'. Μηπως αλλαζει καποιο απο αυτα σε αυτα τα χαρακτηριστικα???
Ακομα γιατι οχι το 30ΜΡ???
-
xenos, το Mitsubishi έχεις? Αν ναι, τότε καταλαβαίνω γιατί χρειάζεσαι κόκκινο και λευκό... Η λύση σου, αν μπορείς να ανέβεις περίπου στα 180-190
-
Ενα corolla εχω και μεσα ολα ειναι κοκκινα (εγιναν). Να βαλω κοκκινα κουμπια με ξεκαρφωτη μπλε οθονη???
Αυτο που μου δειχνεις ειναι ωραιοτατο αλλα ανεβαινουμε....
-
Το καλό πράγμα κοστίζει.
-
Τελικά έβαλα το P80 και είμαι ευχαριστημένος με τον ήχο μου.Καμία σχέση με το jvc.και ακούω τα beyma επιτέλους να δουλεύουν...
-
Moya_Junior
Το πούλησες το jvc;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Moya_JuniorΤο πούλησες το jvc;;;
ναι!
-
Kenwood KDC-W5534U
Το πηρα σημερα, αφου το Clarion που ειχα, ειχε χρεπιασει τελειως και δεν επαιζε στην ουσια. Η παραπανω μοναδα επιλεχτηκε γιατι ειχε ευκρινη οθονη, εβγαζε USB στο ντουλαπακι και ηταν φτηνη (220 ευρω)
Πρωτες εντυπωσεις... οδηγει ακομα ποιο ψηλα τα ηχεια της Fiat χωρις να παραμορφωνει παρα μονο στο τελος. Καλος ηχος, αν και οχι τοσο γεματος οσο του Clarion (χαρις στο Z-enchanser) Εχει ρυθμισεις για treble-mid-bass περαν των κλασσικων. Η ληψη του ραδιοφωνου ειναι χειροτερη απο του clarion σε δυσκολα σημεια και απο εκει και περα στο ζουμι της υποθεσης..... μεγαλη υποθεση το USB. Ουφφφφ... ουτε μοναδες CD να χαλας, ουτε απο κοπανηματα να κολλαει... κυριλλε. Η προσβαση στα Mp3 ειναι σχετικα γρηγορη μεσω usb και μετρια μεσω CD.
Βολικο φαινεται και το joystic (στο δεξι μερος της μοναδας... εκεινο το μικρο ασημενιο σκατουλακι) αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου για την αξιοπιστια του σε βαθος χρονου.
Εμφανισιακα παντως η μοναδα ειναι πολυ οκ και δεν φτηνοδειχνει οπως αλλα μοντελα σε αναλογη τιμη.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα...
-
Στο 306 έχω ένα JVC 401 mp3. Δεν είναι κακό - του λείπουν ρυθμίσεις αλλά είναι εύχρηστο
Μετέφερα απ το τρακαρισμένο Κλιό τα πίσω ηχεία, Caliber Venom CVS9 (νομίζω!)
Προχτές ανακάλυψα οτι ένα απ αυτά έχει καμμένο το γούφερ, με αποτέλεσμα να λείπουν μπάσα απ το αυτί μου!
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ενοχλητικό, μάλλον εμένα με ενοχλεί λόγω...κολλήματος! Άλλωστε με τη supersprint τα μισά χάνονται...
Ρώτησα και μου παν δε φτιάχνεται, όμως η απορία είναι αν δικαιολογείται να καούν μετά από 1 χρόνο χρήσης!
Δεύτερον - μου έδωσαν ως προσφορά US Blaster 8 δρόμων με εξωτερικό κροσόβερ 150 Ε. Τι λέτε; Την εταρεία δε τη γνωρίζω - δηλώνω άσχετος στο θέμα...
-
Εχτες το βραδυ για πρωτη φορα μετα απο κανα 3μηνο που εχω το cd player στο αυτοκινητο αναπηδησε 2 φορες το cd που επαιζε λογω ανωμαλιων του οδοστρωματος. Ετυχε ή μηπως πρεπει να ανησυχω για το radiocd ??
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δεύτερον - μου έδωσαν ως προσφορά US Blaster 8 δρόμων με εξωτερικό κροσόβερ 150 Ε. Τι λέτε; Την εταρεία δε τη γνωρίζω - δηλώνω άσχετος στο θέμα...ΔΕΝ υπάρχει μεγάφωνο 8 δρόμων. Αυτά είναι μούφες για να εντυπωσιάζουν τον κόσμο. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη χαζομάρα να πάρεις US Blaster. Αξιοπρόσεκτες λύσεις είναι οι:
Helix 69 MKII (65
-
Δεύτερον - μου έδωσαν ως προσφορά US Blaster 8 δρόμων με εξωτερικό κροσόβερ 150 Ε. Τι λέτε; Την εταρεία δε τη γνωρίζω - δηλώνω άσχετος στο θέμα...
ΔΕΝ υπάρχει μεγάφωνο 8 δρόμων. Αυτά είναι μούφες για να εντυπωσιάζουν τον κόσμο. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη χαζομάρα να πάρεις US Blaster. Αξιοπρόσεκτες λύσεις είναι οι:
Helix 69 MKII (65
-
6*9 είναι κι αυτά που σου έγραψα, τι νομίζεις ότι κάνουμε εδώ, για άσχετο με πέρασες?
Τι να μου λένε... Καλά είναι. Γνωστή εταιρεία, βγάζει κάποια πολύ καλά μεγάφωνα και κάποιους καλούς ενισχυτές.
Car audio