-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με Σουηδούς λοιπόν. Για να δούμε
Ανυπομονώ!
Πότε;
24 του μήνα , 6 το απόγευμα στο Alianz Arena
Μη χαθούμε ε
Προβλέπω πολύ ξύλο σε εκείνο το παιχνίδι
Αλλά εύκολα ή δύσκολα πρόκριση των διοργανωτών -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αλλά εύκολα ή δύσκολα πρόκριση των διοργανωτών
Αν κατέβουν με το σημερινό τερματοφύλακα, πάω να το παίξω over
-
Με Σουηδούς λοιπόν. Για να δούμε
Ανυπομονώ!
Πότε;
24 του μήνα , 6 το απόγευμα στο Alianz Arena
Μη χαθούμε ε
Θα είμαστε όλοι εκεί!
Περιμένω τους διαιτητές με το δίκανο στη γωνία, ωσάν blue_yellow_army!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περιμένω τους διαιτητές με το δίκανο στη γωνία, ωσάν blue_yellow_army!
kalo!!!
@__Theofaman :__ Γιατί να πέσει ξύλο;; Δε δείχνουν να παίζουν ξύλο καμια από αυτές τις δύο ομάδες μέχρι τώρα
-
Ποιος παρηγορεί της Σουηδέζες μετά...
@__Theofaman :__ Γιατί να πέσει ξύλο;; Δε δείχνουν να παίζουν ξύλο καμια από αυτές τις δύο ομάδες μέχρι τώραΝαι αλλά και οι 2 χώρες το έχουν στο αίμα τους. To ξυλοκοπing εστι φιλοσοφειν
Και when the going get tough, the tough get going (σωστά το είπα? ) -
Τι σοι ομιλοι ειναι αυτοι που παιζουν ξυλοκοποι vs ψαραδων κι οταν περνανε παιζουν μεταξυ τους (ωστε τουλαχιστον ενας ξυλοκοπος να παει σιγουρα μεχρι τους 4... ) μονο η Φιφα το ξερει.... Και μενουν εξω αποδεδειγμενα θεαματικες ομαδες οπως η Ακτη κι ενδεχομενα η Τσεχια.....
Παραγκα ρεεεεεεεεε
-
Αυτή έχει ραγάδες. Μπλιαχ Βαλε καμια άλλη!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι σοι ομιλοι ειναι αυτοι που παιζουν ξυλοκοποι vs ψαραδων κι οταν περνανε παιζουν μεταξυ τους (ωστε τουλαχιστον ενας ξυλοκοπος να παει σιγουρα μεχρι τους 4... ) μονο η Φιφα το ξερει.... Και μενουν εξω αποδεδειγμενα θεαματικες ομαδες οπως η Ακτη κι ενδεχομενα η Τσεχια.....Παραγκα ρεεεεεεεεε
Αρχίσαμε και φτιάχνουμε κλίμα από τώρα;;
-
Τι σοι ομιλοι ειναι αυτοι που παιζουν ξυλοκοποι vs ψαραδων κι οταν περνανε παιζουν μεταξυ τους (ωστε τουλαχιστον ενας ξυλοκοπος να παει σιγουρα μεχρι τους 4... ) μονο η Φιφα το ξερει.... Και μενουν εξω αποδεδειγμενα θεαματικες ομαδες οπως η Ακτη κι ενδεχομενα η Τσεχια.....
Παραγκα ρεεεεεεεεε
Κατσε να πλησιαζουν οι μερες να δεις τί εχετε ν' ακουσετε
Καλα που μου θυμισες και τη διαιτησία, να την βαλω κι αυτη στο ρεπερτοριο -
Πάντα σπρώχνονται οι γηπεδούχοι. Εδώ έσμπρωξαν μέχρι και τις ΗΠΑ, Κορέα, Ιαπωνία, στη Γερμανία θα κόλλαγαν; Φανταστείτε (λέμε τώρα) να έμενε έξω η Γερμανία από τους ομίλους - ψόφια τα γήπεδα και οι πόλεις μετά. Δεν υπαινίσσομαι φυαικά ότι η Γερμανία σπρώχτηκε, αλλά δεν θα παραξενευτώ αν τη βοηθήσουν στα σκούρα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παραγκα ρεεεεεεεεε
Κατσε **να πλησιαζουν οι μερες **να δεις τί εχετε ν' ακουσετε
Καλα που μου θυμισες και τη διαιτησία, να την βαλω κι αυτη στο ρεπερτοριοΚαι τι να κάνουμε που η Τσεχία, έχασε από τη Γκάνα;; Τι να το κανω εγώ αν είναι (ήταν κάποτε) θεαματική αν αύριο τα μαζέψει για Πράγα;;
Mπάι δε γουέι : Το τόπι κρύφτηκε στο 3ο γκολ. Ετσι είναι οι ξυλοκόποι; Με τρεις μπαλιές γκολάκι;;:rtfm:
-
Με τα δευτερα του Εκουαδορ;
ΥΓ Περιττο να σου πω οτι ΚΑΙ την Γκανα για καλύτερη από τη Γερμανια την εχω...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με τα δευτερα του Εκουαδορ;Πνεύμα αντιλογίας
Πάντως χωρίς πλάκα, αν είναι να δούμε τίποτα όργια από τη διαιτησία, όπως στην Κορέα , καλύτερα να τις κλείσουμε από τώρα τις ρημάδες τις τηλεοράσεις και να πάμε για κανένα μπανάκι και όχι να καθόμαστε να ψηνόμαστε καλοκαιριάτικα
-
Να παρακαλαμε ΟΛΟΙ μαζι να 'ναι καλά ο Λιονέλ να γουσταρουμε
-
πω ρε γμτ..
ολες τις ΜΑΛΑΚιες βλεπω και χανω τα καλα παιχνιδια..
ειδα τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ τους γερμανους το μεσημερι με τα δευτερα του Εκουαδορ, και τον Μπορχα ο οποίος... φανηκε παρα πολυ
καλα τωρα, χωρις πλακα.. η σημερινη ομαδα της γερμανιας ειναι γεματη απο ΑΜΠΑΛΟΥΣ. Τα παλικαρια δεν ξερουν να κλωτσανε το τοπι. Γενικα το παιχνιδι ηταν ΒΑΡΕΤΟ, ειδικα στο 1ο, χωρις ρυθμο κλπ.Απ'οτι καταλαβα το Αγγλια-Σουηδια ηταν καλο ε;
Κι εγω πηγα με την κοπελα μου να παμε σινεμα ( οι ηλιθιοι, τωρα βρηκαμε), και τελικα δεν ειδαμε εργο κ κατσαμε για καφε -
άμπαλος ο ένας, ξυλοκόπος ο άλλος, θα με κάνετε να δω Μένιο απόψε (λέμε τώρα...)
'skye', δεν κάνουμε τέτοια 'λάθη'. Φίλες , μανάδες, γυναίκες , αδερφές, ξαδερφές τις βλέπουμε κάθε μέρα.
Μουντιάλ μια φορά τα 4 χρόνια
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ
-
Ασ' τονε μωρε τον ανθρωπο
Να βγαινεις αγορι μου, να ξεσκας, να παιρνεις το μωρο σου βολτα τα ωραια καλοκαιρινα βραδακια και να μην καθεσαι να μιζεριαζεις με στραβοκλωτσιες και γιομες της κακιας ωρας
Κι οταν θ' αρχισει η (λατιν) μπαλιτσα, κατσε μεσα και παρε και την κοπελια να το δειτε, να γουσταρετε μαζι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να παρακαλαμε ΟΛΟΙ μαζι να 'ναι καλά ο Λιονέλ να γουσταρουμεΒαλε ρε αμπαλε Πεκερμαν τον Καρλιτο μεσα να γινει της #΅%@#^$^
(Τεβεζικος γαρ)
Αντε με νικη η στην ξεφτιλα ισοπαλια της Vamos Argentina σημερα παω ταμειο
-
Αυτή η Αγγλία ρε γαμώτο είναι για πέταμα ομάδα... κουδούνια τους έκαναν οι Σουηδοί... αλλά ήταν τυχεροί οι πισ@γλέντηδες....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντε με νικη η στην ξεφτιλα ισοπαλια της Vamos Argentina σημερα παω ταμειο
Πω πω!!! εγώ με δυσκολία σταυρώνω μονό κι εσύ θα πιάσεις παρολί!!!
ΑΞΙΟΣ!!!
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια