-
ηρ8ε η στιγμη που περιμενα τοσο καιρο. 8α πουλησω το peugeot mou που μου χαρισε τοσες συγκινησεις και θα παρω καινουριο αυτοκινητο!!
εψαξα αρκετο καιρο και αποφασισα αναμεσα σε 2 που ειναι εντελως διαφορετικα με τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και τροπο οδηγησης
δεν μπορω να παρω μια αποφαση! help me!!!!!συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα
-
ηρ8ε η στιγμη που περιμενα τοσο καιρο. 8α πουλησω το peugeot mou που μου χαρισε τοσες συγκινησεις και θα παρω καινουριο αυτοκινητο!!
εψαξα αρκετο καιρο και αποφασισα αναμεσα σε 2 που ειναι εντελως διαφορετικα με τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και τροπο οδηγησης
-
-
Τι περιμένεις να σου δώσει το κάθε αυτοκίνητο από αυτά τα 2; Και κυρίως, τι ζητάς εσύ ο ίδιος;
-
ela nte
-
μεχρι τωρα πηγαινα φανατικα για το μχ5 αλλα με το που πηγα στην οπελ αλλαξα γνωμη. εχουν τεραστια διαφορα στην ποιοτητα και το opc χει τρελλα γκαζια. αλλα το mx5 εχει τρελλο στησιμο και πισω κινηση. τι να πω.
αν ειναι να λεω υπερ και κατα θα μιλαω με τις ωρες.δε ξερω -
Το ένα είναι σπορ αυτοκίνητο...το άλλο προσπαθεί να γίνει...
Αν και εγώ δεν είμαι αντικειμενικός κριτής...
Με προβληματίζει πολύ που έχεις δίλλημα κάτι τέτοιο και δε θέλω να σε επηρεάσω προς τη λάθος κατεύθυνση.
-
Εχουμε ενα Mazda Mx5, το οποιο ειναι μαλιστα και 2λιτρο και στην εκδοση σπορ και το συγκρινουμε με ενα Astra το οποιο απλα εχει πολλα αλογα...?!?!
Δυστυχως (η ευτυχως!) ομως τα ρασα δεν κανουν τον παπα!!
Μχ5 λοιπον χωρις καμια σκεψη!
-
Χαλαρα μουχου...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Χαλαρα μουχου...Καλώς όρισες...κι ας άργησες!
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
... 8α πουλησω το peugeot mou που μου χαρισε τοσες συγκινησεις και θα παρω καινουριο αυτοκινητο!!Τι Peugeot έχεις;
Μiata ψήφισα φυσικά...(για να συνεχίσεις να συγκινείσαι) -
Ανάμεσα στα δύο, θα έπαιρνα το όπελ ΜΟΝΟ αν με ενδιέφεραν οι χώροι. Διαφορετικά, η απάντηση είναι μονόδρομος
-
Δεν ψηφίζω, είναι εκτός σύγκρισης αυτοκίνητα, τελείως διαφορετικά.
-
mx-5
-
mazda mx-5 - ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
... 8α πουλησω το peugeot mou που μου χαρισε τοσες συγκινησεις και θα παρω καινουριο αυτοκινητο!!
Τι Peugeot έχεις;
Μiata ψήφισα φυσικά...(για να συνεχίσεις να συγκινείσαι)Ακριβώς για το λόγο αυτό ψήφισα κ εγώ mx-5!!!
Άντε καλοτάξιδο!
-
Αυτοκίνητα τελείως διαφορετικά/ μη συγκρίσιμα.
Κοίταξε τις ανάγκες σου και προχώρα.
Μούρη, παιχνίδια στο δρόμο, cabrio feeling, χώροι σχεδον μηδέν πας για mx5
Επιδόσεις ,χώροι, φτηνή σχετικα συντήρηση & καλη αξιοπιστία πας για OPC
ξαναλέω κοιτα τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σου ανάγκες..... -
Οι χώροι στο ΜΧ-5 δεν είναι 'σχεδόν μηδέν'. Ένα ζευγάρι θα ταξιδέψει άνετα!
Και τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι συγκρίσιμα, αλλά δεν κάνουμε σύγκριση παιδιά. Ο άνθρωπος θέλει να επιλέξει και ρωτά τη γνώμη μας. Δε ρώτησε ποιο θεωρούμε καλύτερο
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Οι χώροι στο ΜΧ-5 δεν είναι 'σχεδόν μηδέν'. Ένα ζευγάρι θα ταξιδέψει άνετα!Και τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι συγκρίσιμα, αλλά δεν κάνουμε σύγκριση παιδιά. Ο άνθρωπος θέλει να επιλέξει και ρωτά τη γνώμη μας. Δε ρώτησε ποιο θεωρούμε καλύτερο
Γιαυτό είπα σχεδόν μηδεν
Το μόνο κομματι που μπορούμε να βοηθήσουμε τον φίλο μας είναι μια ατυχης σύγκριση μεταξυ των δύο μοντέλων (λόγω διαφορετικότητας χαρακτήρα). Μονο αυτο μπορούμε να κάνουμε.
Την τελική επιλογή μονο αυτος μπορεςι να την κάνει εφοσον γνωρίζει τις ανάγκες του. Εμεις αναλύουμε τα 'specs'
Ισως αν μας δωσει και άλλες λεπτομέρειες τι ψάχνει, να είμαστε ποιο χρήσιμοι.
Στο Poll o κάθε ένας ψηφίζει βάση 'ποιο' είναι καλλίτερο η ποιο τον βολέυει καλλίτερα σαν αυτοκίνητο, δε ψηφίζει με την 'ματια' του φίλου μας (που αυτος ειναι ο σκοπός).
-
ΜΧ-5 ψήφισα,σκεπτώμενος με τά κριτήρια που έχω αυτή τη στιγμή,όπου δέν μου χρειάζεται ένα πενταθέσιο
Αν όμως έχεις ανάγκη από χώρους,τότε το όπελ είναι καλύτερο για σένα
Α,και ο κινητήρας του όπελ,τουλάχιστον κοιτώντας τα διαγράμματα ροπής-ιπποδύναμης,είναι καταπληκτικόςΑμα πάντως θελήσεις τα προτερήματα και τών δύο αυτών αυτοκινήτων,περίμενε μέχρι να έρθει τό OPEL GT
ΕΚΛΟΓΕΣ!!!Opel Astra Gtc opc Vs Mazda mx-5 2.0sport