-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ακριβώς, τρελή σάυρα! Όπως και η Παπαντωνίου (τρώγεται στη μούρη, αλλά ΠΟΛΥ αδύνατη) και... η Δούνια... πιο κοντά σ' αυτό που βλέπουμε η τελευταία, αλλά πάλι όχι τόσο κορυφή! Ξέρετε ποια άλλη είναι ΑΣΤΕΡΙ; Η Καρύδη! Ωραία γυναίκα, πραγματικά! Επίσης είναι αρκετά καλή η Τουτουνζή, αλλά κράζει από χιλιόμετρα ότι είναι... επαγγελματίας! Ξέρετε τι εννοώ... Ε, μέχρι εκεί φτάνουν οι 'γνωριμίες' μου. Ας πει και κανείς άλλος την εμπειρία του ρε παιδιά!
...Μη μου πεις...Και η Ρεα Ε??Καλα υπαρχει καμια απο αυτες που να μην...???
-
Να σας πω ποιες ειδα εγω από κοντά...
Τζουλια Αλεξανδρατου (φιλαρακι μου λεει πως κανει 1800 εουρος - ανεξακριβωτο , με καθε επιφυλαξη )
Λίνα Σακκά: κοντουλα, μικροκαμωμενη (πολύ κοντα στο γουστο μου δλδ ) ΑΛΛΑ...
Και μία Αλίκη κάτι (εκ... ΡωσοΠόντου ) σε μια εκθεση εσωρούχων , οπου δουλευε ενας φίλος (και μου τη γνωρισε κιόλας ο αναισθητος) κι εμεινα...ΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΚΑΙ Τζίνα Αλιμόνου twice (προσωπο με προσωπο σε ενα μαγαζί στην παραλιακή και παράλληλο τζογκινγκ στον Εθνικό Κηπο Κυριακη πρωί) και........
(μακραν η πιο κλασάτη γκομενα που κυκλοφορει στην πιάτσα) -
Στόν 'άρχοντα τών δαχτυλιδιών',έπαιζε μία καταπληκτική μελαχροινή.
Τουλάχιστον από πρόσωπο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στόν 'άρχοντα τών δαχτυλιδιών',έπαιζε μία καταπληκτική μελαχροινή.Τουλάχιστον από πρόσωπο
Λιβ Τάιλερ;
-
Είναι η κόρη του Στιβι Τάιλερ των Aerosmith
(ΙΜΗΟ, πάντως, ειναι λιγοτερο απ' οτι υπόσχεται... ) -
Επαιζε και στο Independence Day!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Είναι η κόρη του Στιβι Τάιλερ των Aerosmith
(ΙΜΗΟ, πάντως, ειναι λιγοτερο απ' οτι υπόσχεται... )Ευτυχώς που έμοιασε στή μαμά της έ;
Δέ σου πολυάρεσε,έτσι δέν είναι;
Εμένα με χτυπάει στα εγκεφαλικά κύτταρα πάντως -
Ειδικά στον Αρχοντα , είχε κάτι πολύ ωραία πλάνα....
-
HUNTER
Πρωτοπαιξε σε ενα κλιπακι των Aerosmith (το 'Crazy' με επιρροες από Θελμα και Λουιζ ) μαζι με την Αλισια Σιλβερστοουν.
Οχι, δε μου πολυαρεσε και εχω την αισθηση οτι μονιμως βγαινει ρετουσαρισμενη (Ισως και γιατι μου θυμίζει το μπαμπακα της )
Στον Αρχοντα ο διευθυντης φωτογραφιας ειναι τοσο καλλιτεχνης που μεχρι και το Γκολουμ το κανει ερωτευσιμοsergeant
Δεν επαιζε στο I.D. αλλά σε ενα πιο ρεαλιστικο που ο Γουίλις ξεσκιζε εναν κομητη
-
Αρμαγεδων λεγετε η ταινια νομιζω.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στον Αρχοντα ο διευθυντης φωτογραφιας ειναι τοσο καλλιτεχνης που μεχρι και το Γκολουμ το κανει ερωτευσιμο
Ο.Κ.
Πάρε εσύ τό γκόλουμ,να πάρω εγώ τήν μελαχροινή
-
Ό μπαμπάς της όμως είναι και η 1η μούρη
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ό μπαμπάς της όμως είναι και η 1η μούρηΜούρη-καβούρη,θέλεις να πείς
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μούρη-καβούρη,θέλεις να πείς
Rock ειναι ο άνθρωπος
Δεν θα μπορούσε-έπρεπε να είναι κάτι διαφορετικό -
Asimov έχεις δίκιο!
Επαιζε στο Armageddon !!!
Yeahhhh!
Thank God there is America! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
HUNTERΠρωτοπαιξε σε ενα κλιπακι των Aerosmith (το 'Crazy' με επιρροες από Θελμα και Λουιζ ) μαζι με την Αλισια Σιλβερστοουν.
Ωραίο κλιπάκι. Το πέτυχα προχτές καθαρίζοντας τον παλιό σκληρό του σταθερού. Κοριτσάκι ήταν τότε και τώρα μανούλα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στον Αρχοντα ο διευθυντης φωτογραφιας ειναι τοσο καλλιτεχνης που μεχρι και το Γκολουμ το κανει ερωτευσιμο
Ο.Κ.
Εγω θα πάρω αυτήν που επαιζε τη βασιλισσα των ξωτικών που ειναι και κυριλε γκομενα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μούρη-καβούρη,θέλεις να πείς
Τον θυμαμαι να κραταει το σπασουαρ στο 'love in an elevator' ('Hallo Mr. Tyler, going........... down?' )
Μεγαλη μορφη.... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(Χμ, αν δεν σας το είπα, η ΚΑΝΤΖΑ είναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η!!! )
- 100000000000000000000000000000000000000000000000 !
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο.Κ.
Εγω θα πάρω αυτήν που επαιζε τη βασιλισσα των ξωτικών που ειναι και κυριλε γκομενα
Ποια ρε;; Την Κέιτ Μπλάνσετ;; Τι διάολο!!!! Μονίμως τα ίδια γούστα έχουμε στις γυναίκες!!!!!!!!!
Δεν πιστεύω να εννοείς την Λιβ Τάιλερ. Δεν ήταν βασίλισσα των ξωτικών αυτή
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]