-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ωραίο το κείμενο σου sirgus. Όντως είναι άνεση να έχεις δικό σου spare όχημα. Βέβαια καλό είναι να το έχεις στο σπίτι σου αλλά....
Έπρεπε να έχεις φωτό από τα δύο γαλλάκια φορτωμένα!άσε ακόμα το σκέφτομαι γαμώτο!
-
SirGus
χαρα στο κουραγιο σου!
-
Φίλε SirGus μόλις διάβασα την περιπέτειά σου.
Τέλος καλό, όλα καλά.Έφτασα εκεί και ένα μεγάλο μπράβο στον μηχανικό που είχε πλατίνες και βρίσκοντας κάποιον με χαλασμένο Ami αποφάσισε να τις πουλήσει 20 ευρώ αντί για 10 περίπου. Κρίμα που είχε και δύο DS απέξω γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να συντηρούν παλιά αυτοκίνητα.
Μιλάς για εκείνο επί της Φαρσάλων με τα δύο λευκά στην αυλή ε?
Εμ, κρίμα αλλά να μαθαίνουμε ώστε να τους αποφεύγουμε!!! -
Καθε ταξιδι και μια περιπετεια.Χαρα στο κουραγιο σου Κωστα.Τουλαχιστον 'πιανουν' τα χερια σου και λυνεις τα προβληματακια μονος σου.
-
Ο χρήστης erling έγραψε:
Φίλε SirGus μόλις διάβασα την περιπέτειά σου.
Τέλος καλό, όλα καλά.Έφτασα εκεί και ένα μεγάλο μπράβο στον μηχανικό που είχε πλατίνες και βρίσκοντας κάποιον με χαλασμένο Ami αποφάσισε να τις πουλήσει 20 ευρώ αντί για 10 περίπου. Κρίμα που είχε και δύο DS απέξω γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να συντηρούν παλιά αυτοκίνητα.
Μιλάς για εκείνο επί της Φαρσάλων με τα δύο λευκά στην αυλή ε?
Εμ, κρίμα αλλά να μαθαίνουμε ώστε να τους αποφεύγουμε!!!ακριβώς αυτός..
Δεν βαριέσαι. Αυτό είναι πραγματικά το πιο ασήμαντο όσων έγιναν!Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια.
Είμαστε μια παρέα και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας! -
Αφου το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο για εσενα,ολα καλα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καθε ταξιδι και μια περιπετεια.Χαρα στο κουραγιο σου Κωστα.Τουλαχιστον 'πιανουν' τα χερια σου και λυνεις τα προβληματακια μονος σου.αλλιώς θα ήμουν εγώ εδώ και το ami στα Φάρσαλα ακόμα!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Αφου το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο για εσενα,ολα καλα...την άλλη φορά καφέ !
Ευχαριστώ και πάλι tsoukas77
-
Εμπειρίες ζωής που θα έχεις να λες στα εγγόνια σου Αλλη μία ιστορία της 'αριστερής λωρίδας'... Τουλάχιστον αυτό μου θύμισε
-
έπρεπε να πάμε μαζί σε αυτό το ταξίδι
όχι για να σε βοηθάω φυσικά... αλλά για να έπερνα μερικές φώτο, να τις προστάριζα στο φόρουμ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
....
........
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν από αυτό το forum. ....ο κολλητός Νάσος (spitfire) , .....έπρεπε να πάμε μαζί σε αυτό το ταξίδι
όχι για να σε βοηθάω φυσικά... αλλά για να έπερνα μερικές φώτο, να τις προστάριζα στο φόρουμ
πάντα μαθαίνεις σε αυτό το φόρουμ!
-
Κώστα με το άλλο αμάξι που σκέφτεσαι να πάρεις ...αποφάσισες;
205, ΑΧ, ΖΧ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κώστα με το άλλο αμάξι που σκέφτεσαι να πάρεις ...αποφάσισες;205, ΑΧ, ΖΧ?
AX θα πάρει ο άνθρωπος...
και σε λίγα χρόνια που θα το έχει κάνει 'αντίκα' θα έρθει να του χαρίσω το δικό μου για ανταλλακτικά
-
ναι είναι στο πρόγραμμα το 2ο αυτοκίνητο.
Σε λίγους μήνες θα αποφασίσω.
-
ποιός είναι αυτός που πρότεινε να ρίξει ο Κώστας το Αμι μου σε χαντάκι?? Θέλω το κεφάλι του σε πιατέλα KostaBoda
Γεια σας παιδιά! Είμαι η άστοργη μάνα που έδωσε για υιοθεσία το Αμί της στον Κώστα
Από την πρώτη μας συνομιλία στο τηλέφωνο, 2 χρόνια περίπου πριν, τον συμπάθησα και είδα ότι έχει πάθος και αφοσίωση για το αυτοκίνητό του που ξεπερνούσε κατά πολύ το δικό μου (πάθος), πράγμα που διαπίστωσα κι από κοντά.
Όπως του έγραψα και σε μέιλ χθες, 'οι στραβωμάρες έρχονται μόνο σε όσους έχουν την ευφυϊα και τα @@ να τις ανταπεξέλθουν'. Λιγότερο άγχος να είχες μόνο , βρε Κωστή...
Για τα παιδιά στο συνεργείο που του πούλησαν το ανταλλακτικό, τί να πω...Εμένα προσωπικά με είχαν βοηθήσει πολύ τα 8 χρόνια που κυκλοφορούσα το Αμί (ήμουν τελείως άσχετη στην αρχή) και κάποιες φορές δωρεάν, το ίδιο και ο ηλεκτρολόγος που είχα στη Γιάννουλη, γι αυτό και τους προτίμησα από ένα άλλο σέρβις της Σιτροέν που είχα βρει στην Ηρ. Πολυτεχνείου.
Περιττό να πω πόσο συγκινήθηκα από την όλη ιστορία και από το κομμάτι του ποστ του Κωστή που αφορά εμένα.
-
welcome vaya!
Το τελευταίο που πρέπει να μας μείνει είναι ο μηχανικός στη Λάρισα. Ας είναι καλά...δεν κρατάμε κακία!
-
Λιγα με τους Λαρισινους μηχανικους!
Βοήθεια από Λάρισα! (Μεταφορά αυτοκινήτου)