-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και η πολιτεία δεν έχει συμβάλλει στο να έχει κάποια θετική και 'ιδιαίτερη' αν θέλεις μεταχείρηση όποιος ήθελε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τα προνόμια που είχαν διάφοροι στο παρελθόν...Η πολιτεία πρέπει να σταματήσει να ανακατεύεται και να χαρίζει χρήματα και γήπεδα στον Παοκ και στον κάθε Παοκ (Κόκκαλη, Αεκ κλπ).
Έλεος πια με αυτές τις μικροπολιτικές αηδίες! Χρησιμοποιούνται κρατικά κεφάλαια για την ψήφο μερικών κάφρων...
-
Όταν γίνεται πολλάκις για διάφορους στο παρελθόν επιθυμώ να έχω και εγώ την ίδια αντιμετώπιση.
Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες και το ξέρω αλλά να μοιράζουν 30κάτι εκατομμύρια από τα λεφτά μας σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ πριν από κανένα μήνα και τώρα να γράφουν τον ΠΑΟΚ στα παλαιότερα των υποδημάτων τους δεν είναι και το παράδειγμα της ισονομίας.
Εκτός αν πιστεύεις ότι αν τώρα δεν βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ δεν θα βοηθήσουν κανέναν ξανά στο μέλλον?
-
Ειχε πλακα ο χερι-χερι Καρατζαφερης σημερα το πρωι στο Μεγκα.'Ειναι απαραδεκτο να μεινει ο Παοκ εκτος Ευρωπης,πρεπει να δωσει τα λεφτα η πολιτεια 'Και ο Στελλας να του λεει'Ειστε σιγουρος οτι ξερετε για τι πραγμα μιλαμε;'Μυρισαν εκλογες ή μου φαινετε;
Να βοηθησει η πολιτεια ,αλλα να γινει οπως εγινε και με τις αλλες ομαδες(αρθρο 44 & ΑΕΚ,ΟΣΦΠ).Αλλα πως να γινει κατι τετοιο οταν δεν υπαρχει ανθρωπος που τουλαχιστον να μπει μπροστα και να ηγηθει;Και ας κοιταξουν και λιγο στον καθρεπτη τους οι Παοκτζηδες μηπως δουν ενα μεγαλο μερος της ευθυνης απο την καταντια του Παοκ.Δεν φταιει συνεχεια η Αθηνα.
-
Aν είναι να βοηθήσει κάποιον η πολιτεία -που δεν το βλέπω- καλύτερα να βοηθήσει κανέναν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα (και είναι κάμποσοι αυτοί) και προσπαθεί να τη βγάλει με 500 ευρώ το μήνα και όχι τον κάθε αλητάμπουρα που θέλει να γίνει παράγοντας για να είναι αναγνωρίσιμος και να επηρεάζει εξελίξεις και καταστάσεις.
-
Καυτηριάζουν συνεχώς κάποιοι την ΕΡΤ που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού-ΠΑΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιζεριάζετε...λογικό δεν είναι να πάρουν τα περισσότερο δημοφιλή κομμάτια της πίτας; Γιατί να φορτωθούν και άλλους που θα τους δώσουν αμφίβολη τηλεθέαση;
Για τον ΠΑΟΚ...αυτά γίνονται όταν κάνουν κουμάντο οι της κερκίδας. Τώρα ας τα λουστούν όπως είχε πάθει κάποτε και ο Ολυμπιακός και εν μέρει και η ΑΕΚ. Θέλω να δω τώρα ποιός θα πάρει τον Σαλπιγγίδη. Γιατί δεν τον βλέπω να μένει με αυτό το χάλι...
Ατρόμητος λοιπόν για να έχουμε και μια αμυδρή ελπίδα.
-
Ο Σαλπιγγίδης, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ΔΕΝ θα πάει στον Ολυμπιακό γιατί είχε βγάλει ΠΑΟΚτζίδικο κόμπλεξ σε δηλώσεις του κατά της συγκεκριμένης ομάδας. Μάλλον προς καμιά ΑΕΚ θα κατηφορίσει, εκτός αν τον πιάσουν στο συναισθηματικό οι ΠΑΟΚτζήδες και τον ρίξουν. Αυτοί που τον έβριζαν δηλαδή πριν μερικούς μήνες γιατί τόλμησε να κριτικάρει την ηλιθιότητα των φανατικών που έκαναν κακό στην ομάδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καυτηριάζουν συνεχώς κάποιοι την ΕΡΤ που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού-ΠΑΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιζεριάζετε...λογικό δεν είναι να πάρουν τα περισσότερο δημοφιλή κομμάτια της πίτας; Γιατί να φορτωθούν και άλλους που θα τους δώσουν αμφίβολη τηλεθέαση;Τα έχουμε πει σε άλλο thread αυτά.
Η ΕΡΤ έδωσε τουλάχιστον τα 2πλάσια λεφτά από ότι πραγματικά αξίζουν αυτα τα δικαιώματα. Δεν τα βγάζει με τίποτα. Ήρθε από το πουθενά και έκανε σχεδόν διπλάσια (!) προσφορά από τον Alpha για τον Ολυμπιακό ενώ ο Alpha δεν είχε θετικό ισολογισμό τα 2 χρόνια που είχε τα δικαιώματα του Ολυμπιακού ακόμα και με όλες αυτές τις διαφημίσεις. Η ΕΡΤ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ότι αυτά τα λεφτά που έδωσε δεν πρόκειται να τα βγάλει με τίποτα. Αλλά τι την νοιάζει? Δικά της είναι? Δικά μας είναι.
Κάπου διάβασα (Καθημερινή νομίζω) ότι με αυτά τα λεφτά η ΕΡΤ παίρνει:
-αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και το επόμενο
-τα 2 επόμενα Euro
-το Champions League μέχρι το 2011Εμένα αυτό μου μυρίζει σαν ένα ωραίο δωράκι. Μπουναμάς για τους φτωχούληδες Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη ενώ η ΑΕΚ μαζεύει λεφτά να πληρώσει καμία δόση και ο ΠΑΟΚ είναι εκεί που είναι. Και κάποιοι τα βλέπουν όλα λογικά και όμορφα, καμία σκοπιμότητα στην κίνηση της ΕΡΤ έτσι?
Όσο για το θέμα μας η πολιτεία μπορούσε πολύ εύκολα μέσω της Εθνικής να εκδώσει μια επιταγή είτε εκ των προτέρων για τα χρήματα των τηλεοπτικών του ΠΑΟΚ είτε έχοντας ως βάση την περιουσία του ΑΣ. Μπορούσε να το κάνει αλλά δεν το έκανε. Ελπίζω να μάθουμε γιατί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι ακριβώς βρωμάει δηλαδή;Μας έκλεψε κανείς λεφτά απ' την τσέπη; Κλασσική περίπτωση κακοδιαχείρισης! Λάθη γίναν, να τα πληρώσουμε...
Ωχού!
Πολλά βρωμάνε. Ακόμα και ο αρχιβρωμίλος τα μυρίστηκε.
http://www.sport24.gr/html/ent/051/ent.121051.asp
Κι αν στον κόσμο σας εκεί κάτω δεν πολυσκάτε (και καλά κάνετε) για τον ΠΑΟΚ, μην κάνετε το λάθος και ξεχνάτε τι σημαίνει ΠΑΟΚ εδώ πάνω. Καλώς ή κακώς αν δεν βρεθεί λύση, η πόλη δεν μπορεί να ηρεμήσει. Και αυτό κάποιοι το έχουν καταλάβει και προσπαθούν να βοηθήσουν (λέγε με μπουζουκτσή Ψωμιάδη), ενώ άλλοι κάνουν τις πάπιες και θα το καταλάβουν όταν έρθει η ώρα να γλύψουν κλαίγοντας για ψήφους (λέγε με ΠΑΟΚάρας Ορφανός). Και μην πεταχτεί κανείς και βιαστεί να παρανοήσει αυτά που έγραψα. Βοήθεια δεν σημαίνει χαρίζω χρέη. Βοήθεια σημαίνει 2-3 μέρες παραπάνω παράταση, ή έκδοση μιας εγγυητικής όταν τα παρεχόμενα περιουσιακά στοιχεία που δεσμεύονται αν μη τι άλλο υπερβαίνουν το ποσό της εγγυητικής.
Υ.Γ. Και όλα αυτά την ώρα που η ΕΡΤ μοιράζει τα ευρώ λες και είναι στραγάλια όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, ενώ είναι δεδομένο ότι αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω. Δεν ήμουν βέβαια ποτέ αφελής να πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος. Αυτό το αφήνω στους άλλους που καλό είναι κάποτε να ξυπνήσουν, όπως αναγκαστήκαμε να ξυπνήσουμε κι εμείς.
-
Μια απορία. Αν το ποσό της εγγυητικής που έχει εκδοθεί με εγγύηση την ακίνητη περιουσία του ΠΑΟΚ (κυρίως το γήπεδο ή άλλες εγκαταστάσεις) δεν καταβληθεί, τότε θα πρέπει να βγουν τα συγκεκριμένα ακίνητα στο σφυρί.
Δηλαδή κάποιος θα πρέπει να πάει ν' αγοράσει το γήπεδο για να καταβληθούν τα χρήματα στο πιστωτικό ίδρυμα. Ποιος θα είναι αυτός; Ξέρετε πολλούς που θα σπεύσουν ν' αγοράσουν τα ακίνητα του ΠΑΟΚ; Ξέρετε πολλούς πολιτικούς της Θεσσαλονίκης που θα επιτρέψουν να ξεκινήσει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης; Ξέρετε πολλούς που θα πειστούν ότι αφού αγοράσουν τις εκτάσεις του ΠΑΟΚ θα μπορούν να γκρεμίσουν το γήπεδο και να φτιάξουν πχ πολυκατοικίες; -
manosk και μόνο τα χρήματα από τα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά (χώρια τους χορηγούς) φτάνουν για την άμεση εξόφληση της τράπεζας. Μην το τραβάς στον ουρανό χωρίς λόγο. Μυαλό έχεις.
-
Το κατεστημενο φταιει για ολα που δεν αφησε τον φτωχο νεο ΠΑΟΚ να παντρευτει την ΥΠΕΡΟΧΗ πλουσια νεα Γιαννα για να οικοδομησουν την κομμουνα της Τουμπας που οι παοκτσηδες θα φερουν ενα καινουργιο καθεστως δικαιου. Αλλωστε η Γιαννα ειναι η πρωτη που εκανε πραξη υο γνωστο συνθημα 'Βαλτε φωτια, καψτε καλα...'
ΥΓ ΠΑΟΚ εισαι!!! τσσσσσσ μη μασας ρε φι'αρακι
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Τι ακριβώς βρωμάει δηλαδή;
Μας έκλεψε κανείς λεφτά απ' την τσέπη; Κλασσική περίπτωση κακοδιαχείρισης! Λάθη γίναν, να τα πληρώσουμε...
Ωχού!
Πολλά βρωμάνε. Ακόμα και ο αρχιβρωμίλος τα μυρίστηκε.
http://www.sport24.gr/html/ent/051/ent.121051.asp
Κι αν στον κόσμο σας εκεί κάτω δεν πολυσκάτε (και καλά κάνετε) για τον ΠΑΟΚ, μην κάνετε το λάθος και ξεχνάτε τι σημαίνει ΠΑΟΚ εδώ πάνω. Καλώς ή κακώς αν δεν βρεθεί λύση, η πόλη δεν μπορεί να ηρεμήσει. Και αυτό κάποιοι το έχουν καταλάβει και προσπαθούν να βοηθήσουν (λέγε με μπουζουκτσή Ψωμιάδη), ενώ άλλοι κάνουν τις πάπιες και θα το καταλάβουν όταν έρθει η ώρα να γλύψουν κλαίγοντας για ψήφους (λέγε με ΠΑΟΚάρας Ορφανός). Και μην πεταχτεί κανείς και βιαστεί να παρανοήσει αυτά που έγραψα. Βοήθεια δεν σημαίνει χαρίζω χρέη. Βοήθεια σημαίνει 2-3 μέρες παραπάνω παράταση, ή έκδοση μιας εγγυητικής όταν τα παρεχόμενα περιουσιακά στοιχεία που δεσμεύονται αν μη τι άλλο υπερβαίνουν το ποσό της εγγυητικής.
Υ.Γ. Και όλα αυτά την ώρα που η ΕΡΤ μοιράζει τα ευρώ λες και είναι στραγάλια όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, ενώ είναι δεδομένο ότι αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω. Δεν ήμουν βέβαια ποτέ αφελής να πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος. Αυτό το αφήνω στους άλλους που καλό είναι κάποτε να ξυπνήσουν, όπως αναγκαστήκαμε να ξυπνήσουμε κι εμείς.
Τωρα εμαθαν οι διοικουντες τον Παοκ για τις προυποθεσεις για συμμετοχη στο Ουεφα;Γιατι ο Στελλας ειπε,στο Μεγκα, οτι απο 31-03-06 το ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα εμαθαν οι διοικουντες τον Παοκ για τις προυποθεσεις για συμμετοχη στο Ουεφα;Γιατι ο Στελλας ειπε,στο Μεγκα, οτι απο 31-03-06 το ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
Αποκλείεται! Αυτά είναι αισχρά ψεύδη του Αθηναϊκού κατεστημένου!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα εμαθαν οι διοικουντες τον Παοκ για τις προυποθεσεις για συμμετοχη στο Ουεφα;Γιατι ο Στελλας ειπε,στο Μεγκα, οτι απο 31-03-06 το ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα.Οι διοικούντες την έχουν ήδη κοπανήσει, ή μήπως σου διαφεύγει αυτό; Ή μήπως υπάρχει έστω ένας φίλαθλος που να τους υποστηρίζει-υποστήριξε; Οι (όντως ψιλοανίκανοι) άνθρωποι που προσπαθούν την τελευταία βδομάδα να βγάλουν άκρη ήξεραν σιωπηρά ότι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν, όπως δεν ξέρω και τι θα γίνει τώρα με το Σαββίδη ή αν θα δούμε κανά θαύμα.
Υ.Γ. charmak66 αυτό το χιουμοράκι (ο Θεός να το κάνει) σε τι βοηθάει; Μπορείς να μου εξηγήσεις; Η εξήγηση είναι σαφής και την έγραψα παραπάνω.
-
manosk και μόνο τα χρήματα από τα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά (χώρια τους χορηγούς) φτάνουν για την άμεση εξόφληση της τράπεζας. Μην το τραβάς στον ουρανό χωρίς λόγο. Μυαλό έχεις.Τα ποσά αυτά προορίζονται για τα τρέχοντα έξοδα του συλλόγου, όχι για την αποπληρωμή χρεών. Μόνο οι μισθοί αρκούν.
Να υπενθυμίσω κάτι; Όταν η ΑΕΚ είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, οι ΑΕΚτζήδες γέμιζαν το γήπεδο για αρκετό καιρό. Οι ΠΑΟΚτζήδες αντιθέτως έκαναν αποχή 'για να μην πάρει λεφτά ο πρόεδρος'. Μου φαίνεται ότι οι περί τον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι έγινε. -
εχουμε και λεμε...
ο παοκ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της β.ελλαδας και μια απο τις μεγαλυτερες στην ελλαδα με μεγαλο ρευμα και στη διασπορα..
εχει πολλους φανατικους οπαδους, μπορει να μη τους συμπαθω ιδιαιτερα αλλα το να βγαζουν γλωσσα και οι οπαδοι των συνηθισμενων αθηναικων ομαδων περι καφρων, ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ....
στη συγκεκριμενη περιπτωση, ηρθε ο γουμενος, ταχα παοκ και αυτος, χωρις στον ηλιο μοιρα και σε συνεργασια με τους συνηθεις παραγοντισκους και πρωην παικτες ονοματα εκανε την ομαδα μπουρδελο της τρουμπας...
η ομαδα βγηκε ευρωπη με 1000 ζορια, ελλειψει αλλων ικανων ομαδων αλλα τα κουκια δε βγαιναν...οποτε ο γουμενος ηθελε να φυγει... σε συνεργασια με τους πρωην συμμαχους του, αξιοτιμους παραγοντες του παοκ, βρηκε αγοραστη ο οποιος ομως θελει και τα βρακια μας για να κανει τα γουστα...εκει προσεκρουσε σε αντιδρασεις του κοσμου επειδη ηθελε να κανει μπουκα στον ΑΣ ΠΑΟΚ....κανει κανα 2 βολτες στη θεσσαλονικη, φαινεται στις καμερες και αποχωρει...
προφανης στοχος ειναι να φτασει η ομαδα και ο κοσμος στο αμην γιατι αλλο να αγοραζεις μαη και αλλο να αγοραζεις ιουνιο...περνανε οι μερες, γινεται το εξοχο τεχνασμα με αγγελοπουλο, δε γινεται τπτ καλο, η ομαδα μενει εκτος ευρωπης ενω οι μετοχες εχουν γυρισει στον ΑΣ ο οποιος θα τις δωσει στον Σωτηρα και Αγιο Σαββιδη Ιβαν αγνωστου ταυτοτητος και σκοπων...ο κοσμος ως το καλο κοροιδο θα δει οτι υπαρχει επιτελους διοικηση νεα και το μονο ερωτημα ειναι αν μπορει να ανατραπει η συμμετοχη του ατρομητου, κατι που δε φαινεται πιθανο....τη τεταρτη, επισης ,ο ΑΣ εχει εκλογες οπου αν ολα πανε καλα ο Κατσαρης θα βγει παλι προεδρος...και ηρωας????????ο κοσμος φερει ευθυνη μεγαλη για τα τεκταινομενα επι μπατατουδη, οχι επι γουμενου....
οι πολιτικοι τι να κανουν...ειναι και κακη περιοδος....θελουμε αλλαγες!!!
-
Υ.Γ. charmak66 αυτό το χιουμοράκι (ο Θεός να το κάνει) σε τι βοηθάει; Μπορείς να μου εξηγήσεις;
Που ν' ακούσεις και τα άλλα που λέω! Θα ανάψεις καλοριφέρ Ιούνη μήνα!
-
O Σαββιδής είπε ότι για να πάρει τον ΠΑΟΚ θέλει:
- εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου
- εμπορική εκμετάλλευση του σήματος
Το (1) προυποθέτει την δυνατότητα να γκρεμίσει το γήπεδο και να φτιάξει νέο.
Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έπαιρνε τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτές τις προυποθέσεις? Δηλαδή να κάνει ομάδα και τα λεφτά να τα μοιράζεται με τον Ερασιτέχνη? Να θέλει να κτίσει γήπεδο και να πρέπει να δεκτεί ο ερασιτέχνης? Να φτιάξει το γήπεδο αφού δεκτεί ο ερασιτέχνης και μετά να του δίνει τα μισά ενοίκια? Να φέρει κανέναν παικταρά και τα έσοδα από τις φανέλες να τα μοιράζεται με τον Κατσαρή?
Τρίχες κατσαρές θέλει να προστατεύσει την περιουσία του ο Ερασιτέχνης. Μερίδιο στα φράγκα θέλει. Ο Ρώσος είναι μαφία. Δες την φάτσα του. Δεν θα τα δεχθεί αυτά.
Εδώ που φτάσαμε είναι ρίσκο. ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ. Θα παίξουμε και ας χάσουμε. Πιο κάτω δεν πάει. Ας πάρει την ομάδα και το γήπεδο ο Σαββίδης, να παίξουμε ΟΥΕΦΑ και Α' Εθνική και τα περί 'ιστορίας του ΠΑΟΚ που δεν πουλιέται' τα έχουν ήδη καταργήσει οι εμπνευστές της επιστολής προς Αγγελόπουλο με την οποία γελάει όλη η Ελλάδα.
Αρκετά.
-
καλα, αυτα που λεει ο ιβαν ειναι χαλαρα μουσια....
τι γηπεδα και πρασινα αλογα...αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα...
ασε που δεν ξερουμε και τι γινεται ακριβως με την νομοθεσια...αν μπορουν να γινουν αυτα που θελει αυτος ταχα...
δεν ειμαι υπερ του να παραχωρουμε απο δω και απο κει δικαιωματα μας...ας παρει τη παε, ας τη κανει οτι θελει αλλα δε θα γουσταρα αμα φυγει να τρεχουμε να βρουμε το σημα κτλ κτλ....
εξακολουθω να ειμαι υπερ της πτωσης...οπως και αν γινει αυτη...
-
Υπέρ της πτώσης??
Μπορείς να το δικαιολογήσεις αυτό?
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]