-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Μία ερώτηση από όσα είδατε σήμερα, μία ώρα πριν το κλείσιμο της ειδικής θα μπορέσουμε να μπούμε με το αυτοκίνητο και να κατευθυνθούμε προς το σημείο που μας ενδιαφέρει ( που έχει και σημεία στάθμευσης) ;
Αφήνουν;
§
Φιλε το βλεπω λιγο δυσκολο να σε αφησουν τα smurfs και οι ασφαλειες να περασεις 1 ωρα πριν
-
§
Ο χρήστης nikos 962 έγραψε:
Φιλε το βλεπω λιγο δυσκολο να σε αφησουν τα smurfs και οι ασφαλειες να περασεις 1 ωρα πρινΜάλλον με παρεξηγήσατε, δεν εννοώ μία ώρα πριν το πρώτο αυτοκίνητο, εννοώ μία ώρα πριν από το κλείσιμο της ειδικής...
Δλδ 09:00 ωράριο πρώτου αυτοκινήτου, 06:00 κλείσιμο ειδικής, 05:00 kubiak στην πρόσβσση...
Αν καταλάβατε σωστά εξαρχής, λέτε να πάω από τώρα;
§
-
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παρεξήγησα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παρεξήγησα!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Αν καταλάβατε σωστά εξαρχής, λέτε να πάω από τώρα;
§
Αν μπορείς φύγε από τώρα. Εμείς σε λίγο .... .
-
Eτσι φιλε μου σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα!
κατι μου λεει οτι πας κινετα.
εχω αδικο? -
§
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν μπορείς φύγε από τώρα. Εμείς σε λίγο .... .Eτσι φιλε μου σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα!
εχω αδικο?Όχι δεν έχεις άδικο, Σάββατο Κινέτα, Κυριακή Αγ. Σωτήρα...
§
-
Παιδες μια βοηθεια!
Καταρχην τα ζωα που εφτιαξαν το site του Ακροπολις εχουν λαθος κλιμακες στους χαρτες που εχουν βαλει εκει!!!!
Λοιπον, λεω να παω την Κυριακη το πρωι στην ειδικη Αγια Σωτηρα. ΑΝ καταλαβα καλα ξεκινα στις 8:55. Τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει για να μπω με ασφαλεια στην ειδικη?
Αξιζει σαν ειδικη?
Ειναι καλυτερα να μπουμε απο το τελος της ή απο την αρχη της διαδρομης?
Μηπως υπαρχει διαθεσιμο το στιγμα (GPS) των σημειων αφετηριας και τερματισμου της ειδικης?
-
Ξέρει κάποιος τί ώρες έχει επισκευές απο τις ομάδες,και αν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Service Park;Επίσης αν έχει εισητήριο (με την ΕΛΠΑ όλα να τα περιμένει κανείς...)
-
Εισητηριο δεν εχει και το regrouping αρχιζει στις 12:33
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αξιζει σαν ειδικη?
Ειναι καλυτερα να μπουμε απο το τελος της ή απο την αρχη της διαδρομης?
Επισης μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλα σημεια για παρακολουθηση στην αγ. σωτηρα?
αν μπορειτε να δωσετε και χλμ της ειδικης θα βοηθουσε πολυ -
Εγω ειδα σημερα την Κιννετα μπενοντας απο το Λουτρακι (εργοστασιο Pepsico) και την Μαντρα απο την 3η εισοδο. Καλα ηταν και στα δυο σημεία. Αυριο η Αγια Σωτηρα ειναι αναποδα η Μαντρα μεγαλομενη κατα 10 χλμ περιπου Απο την 3 εισοδο τη σημερινη θα ειναι κατηφορια που το βλεπεις για μεγαλο διαστημα. Και στις δυο ο κοσμος ηταν πολύς.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Eτσι φιλε μου σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα!
εχω αδικο?Όχι δεν έχεις άδικο, Σάββατο Κινέτα, Κυριακή Αγ. Σωτήρα...
§
Πιθανων να ανεβω και εγω ΑΓ.ΣΩΤΗΡΑ 2
Ξερεις περιπου το σημειο που θα εισαι αν μπορω να σε βρω ? & αν εχεις P.M.R μεινε σε αναμονη στο καναλι 2 και εναλακτικα στο 4 μηπως και βρεθουμε -
Ο χρήστης nikos 962 έγραψε:
Πιθανων να ανεβω και εγω ΑΓ.ΣΩΤΗΡΑ 2
Ξερεις περιπου το σημειο που θα εισαι αν μπορω να σε βρω ? & αν εχεις P.M.R μεινε σε αναμονη στο καναλι 2 και εναλακτικα στο 4 μηπως και βρεθουμεΔεν θα πάω τελικά...
Προσβάσεις SS του 53ου 2006