-
Και XSARA Και FOCUS Και IMPREZZA εχω ΔΙΑΛΙΕΓΕΤΕΕΕΕ!
Παρε καλιε κυρια ΜΟΥΦΑ ΘΕΑΜΑ μονο με 30 γιουργια, ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ!!!!
ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ........
Καλα που κρατησα τις φωτο και τις κασσετες απ τα παλια!!!!!!!!!!!!
PS,1983 αν θυμαμαι καλα ,υμηττος,παραμονες του ραλλυ, δοκιμες της ΛΑΝΤΣΙΑ
ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΕΝ΄'HELLO LITTLE FRIENDS WHAT ARE YOU DOING UP HERE ALONE;'' WE WALK UP HERE TO WATCH YOU'
ΚΑΙ ΜΑς ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 037,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ 17ΡΗΔΕΣ?
ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ....και να μην χασεις ακροπολις ΠΟΤΕ τοσα χρονια μεχρι φετος,
ΚΑΙ ΣΑΝ 40ρηδες ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΚΡΙΜΑ!!!!!!
Καθε περσι και καλυτερα...... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
E όχι και η Λ$#%$%ρη ρε γμτ...Κι ομως κι ομως όλο το μεσημέρι έδινε εισιτήρια για τον εθνικό μας αγώνα σε όσους τηλεφωνήσουν πρώτοι στην εκπομπή και πουν αν τα βυζια της ΒΕΡΑΣ ειναι μεγαλύτερα απο της ΣΤΕΛΛΑΣ
Υ.Γ
Για τους αμαθους ΒΕΡΑ = βΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ( αοιδός - καλλιτέχνης )
ΣΤΕΛΛΑ = ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ( αοιδός -καλλιτέχνης) -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Για τους αμαθους ΒΕΡΑ = βΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ( αοιδός - καλλιτέχνης )
ΣΤΕΛΛΑ = ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ( αοιδός -καλλιτέχνης)Δεν ξέρω ποιες είναι οι κυρίες, αλλά πειράζει αν εκ παραδρομής διάβασα τη λέξη 'αοιδός' λίγο διαφορετικά;
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Κι ομως κι ομως όλο το μεσημέρι έδινε εισιτήρια για τον εθνικό μας αγώνα σε όσους τηλεφωνήσουν πρώτοι στην εκπομπή και πουν αν τα βυζια της ΒΕΡΑΣ ειναι μεγαλύτερα απο της ΣΤΕΛΛΑΣΚαλά ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;;;;
Α ρε, Λ$#%$#^$ρη που μας χρειάζεται...
-
Φτάσαμε στο 2006. Παρακολουθώ το Ακρόπολις απ’ το 78, με κοπάνες απ΄ το σχολείο τότε. Φέτος λοιπόν είναι η πρώτη χρονιά που δε θα δω ούτε μια ειδική.
Δε μπορώ!!!
Δε μου κάθεται καλά.
Θυμάμαι και δακρύζω. Όχι γιατί μεγάλωσα, αλλά γιατί όλα έχουν αλλάξει. Θυμάμαι το Σάββατο πριν τον αγώνα να πηγαίνουμε στο Λαγονησι για Τ.Ε.
Τις Κυριακές πιο παλιά ήταν το Τατόι. Δευτέρα ξεκινούσαμε μια παρέα με 4 – 5 αυτοκίνητα, συνήθως και το παίρναμε από πίσω. Πλατανακι, Μοσχοκαρυα, Μακρυραχη και φτάναμε μέχρι Δεσκάτη. Διανυκτέρευση στα Μετέωρα (στο αμάξι καθότι πιο νέοι τότε) και το πρωί με το καφέ περνούσαν οι πρώτοι. Επιστρέφαμε Λαγονησι μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα. Το τι γινόταν από πλάκες και τα κοψίδια ήταν ανεπανάληπτο.
Να μη τα πολυλογώ, την ώρα που έδειχνε η ΕΤ την SSS, ξέθαψα τις παλιές VHS που έχω στο αρχείο και είδα όλα όσα είχα καταγράψει τότε με ένα από τα πρώτα φορητά VHS που είχαν έρθει.
Με τη καρδιά να πάω να παρακολουθήσω τώρα;
Πιστεύω να μην είμαι ο μόνος που τα νοσταλγώ αυτά. Η γυναίκα μου έχει πάθει πλάκα. Είσαι καλά; με ρωτάει συνέχεια.
Αύριο το πρωί θα σηκωθώ κανονικά και θα πάω γραφείο σαν να είναι μια τυπική καθημερινή μέρα.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΓΙΑΤΙ;Φτάνω στο σημείο να θέλω να βγει το Ακρόπολις (όπως είναι τώρα) από το WRC
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Φτάσαμε στο 2006. Παρακολουθώ το Ακρόπολις απ’ το 78, με κοπάνες απ΄ το σχολείο τότε. Φέτος λοιπόν είναι η πρώτη χρονιά που δε θα δω ούτε μια ειδική.
Δε μπορώ!!!
Δε μου κάθεται καλά.
Θυμάμαι και δακρύζω. Όχι γιατί μεγάλωσα, αλλά γιατί όλα έχουν αλλάξει. Θυμάμαι το Σάββατο πριν τον αγώνα να πηγαίνουμε στο Λαγονησι για Τ.Ε.
Τις Κυριακές πιο παλιά ήταν το Τατόι. Δευτέρα ξεκινούσαμε μια παρέα με 4 – 5 αυτοκίνητα, συνήθως και το παίρναμε από πίσω. Πλατανακι, Μοσχοκαρυα, Μακρυραχη και φτάναμε μέχρι Δεσκάτη. Διανυκτέρευση στα Μετέωρα (στο αμάξι καθότι πιο νέοι τότε) και το πρωί με το καφέ περνούσαν οι πρώτοι. Επιστρέφαμε Λαγονησι μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα. Το τι γινόταν από πλάκες και τα κοψίδια ήταν ανεπανάληπτο.
Να μη τα πολυλογώ, την ώρα που έδειχνε η ΕΤ την SSS, ξέθαψα τις παλιές VHS που έχω στο αρχείο και είδα όλα όσα είχα καταγράψει τότε με ένα από τα πρώτα φορητά VHS που είχαν έρθει.
Με τη καρδιά να πάω να παρακολουθήσω τώρα;
Πιστεύω να μην είμαι ο μόνος που τα νοσταλγώ αυτά. Η γυναίκα μου έχει πάθει πλάκα. Είσαι καλά; με ρωτάει συνέχεια.
Αύριο το πρωί θα σηκωθώ κανονικά και θα πάω γραφείο σαν να είναι μια τυπική καθημερινή μέρα.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΓΙΑΤΙ;Φτάνω στο σημείο να θέλω να βγει το Ακρόπολις (όπως είναι τώρα) από το WRC
+1000000000000000000000000000000
-
...Παρακολουθώ το Ακρόπολις απ’ το 78...Από το 76...
Πιστεύω να μην είμαι ο μόνος που τα νοσταλγώ αυτά.
DEFINITELLY NOT !!!!!!
Ευτυχώς ΔΕΝ είσαι ο μόνοςΑύριο το πρωί θα σηκωθώ κανονικά και θα πάω γραφείο σαν να είναι μια τυπική καθημερινή μέρα.
Me2 ... Και μακάρι να πέσουν τόσα προβλήματα στη δουλειά, ωστε να μή σηκώσω κεφάλι και να μή ξέρω τι καιρός διαβαίνει... Βλέπεις πονάει πολύ...
-
...Παρακολουθώ το Ακρόπολις απ’ το 78...
Από το 76...
Πιστεύω να μην είμαι ο μόνος που τα νοσταλγώ αυτά.
DEFINITELLY NOT !!!!!!
Ευτυχώς ΔΕΝ είσαι ο μόνοςΑύριο το πρωί θα σηκωθώ κανονικά και θα πάω γραφείο σαν να είναι μια τυπική καθημερινή μέρα.
Me2 ... Και μακάρι να πέσουν τόσα προβλήματα στη δουλειά, ωστε να μή σηκώσω κεφάλι και να μή ξέρω τι καιρός διαβαίνει... Βλέπεις πονάει πολύ...
δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. κάθε χρόνο ερχόμασταν στο Ακρόπολις και περνούσαμε υπέροχα. (κάθε πέρσι και καλύτερα).
Όντος πονάει πααααααρα πολύ.
Ομοιοπαθής από Κύπρο
-
[quote='EVO2']Και XSARA Και FOCUS Και IMPREZZA εχω ΔΙΑΛΙΕΓΕΤΕΕΕΕ!
Παρε καλιε κυρια ΜΟΥΦΑ ΘΕΑΜΑ μονο με 30 γιουργια, ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ!!!!
ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ........
Καλα που κρατησα τις φωτο και τις κασσετες απ τα παλια!!!!!!!!!!!!
PS,1983 αν θυμαμαι καλα ,υμηττος,παραμονες του ραλλυ, δοκιμες της ΛΑΝΤΣΙΑ
ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΕΝ΄'HELLO LITTLE FRIENDS WHAT ARE YOU DOING UP HERE ALONE;'' WE WALK UP HERE TO WATCH YOU'
ΚΑΙ ΜΑς ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 037,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ 17ΡΗΔΕΣ?
ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ....και να μην χασεις ακροπολις ΠΟΤΕ τοσα χρονια μεχρι φετος,
ΚΑΙ ΣΑΝ 40ρηδες ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΚΡΙΜΑ!!!!!!
Καθε περσι και καλυτερα......Συμφωνώ απόλυτα!!!!! ΚΡΙΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΡΙΜΑ!!!!
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
20 χρόνια έχουν βγάλει κάλους τα πόδια μου στα βουνά.
Για πρώτη φορά φέτος δεν θα πάω πουθενά!!!!!!!
Γιατί κυρίως το acropolis είναι εκδρομή, είναι παρέα, είναι μυρωδιές, είναι χώμα, είναι σκόνη, είναι βροχή, είναι έλατο, είναι καλαμπούρι, είναι κουβεντούλα, είναι πλάκα, είναι εξερεύνηση, είναι κοψίδια, είναι απόδραση από το καθημερινό μάντρωμα.
Επειδή θέλουν να με μαντρώσουν και επειδή έχουν γραμμένο το πως νιώθω, γι' αυτό θα τους γράψω κι εγώ και δεν θα πάω πουθενά!!!!![/color][/size]
Το acropolis είμαστε εμείς και τώρα θέλουν να μας μαντρώσουν και να βλεπουμε κουρσάκια να κάνουν γύρους στο ΟΑΚΑ ή στον Υμηττό.
Θυμηθείτε μωρέ τον Κάνκουνεν να κατεβαίνει τον Ταρζάν. Σκεφτείτε την Παύλιανη, την Ελάτεια , τις Καρούτες, και θα πάτε στο ΟΑΚΑ. Έλεος!!!+10000
+20000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ
(ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!! THANASIS KAFASIS Μήπως είσαι εγώ?????ΛΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? 10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ 708 ΤΜ, ΜΠΟΡΕΙ.
-
Μοσχοκαρυα, Μακρυραχη και φτάναμε μέχρι Δεσκάτη.Εγώ παίρνω τα περσινά roadbook και πάω για Σαββατοκύριακο να περάσω μιά γρήγορη τον περσινό αγώνα στα βουνά.
Και το βράδυ στα Καμένα (Μουριές) για γουρουνοπούλα μαδητή...Ακολουθεί κανείς ???
-
Κι εγω μια απ'τα ιδια απ'το 1983 ειναι η 1η φορα που ειμαι στο γραφειο και παρακολουθω τα ποτελεσματα απ'το pc,κριμα.
Χθες παντως δεν κρατηθηκα εφυγα απ'το γραφειο και πηγα στο ΟΑΚΑ,τι να πω στενοχωρηθηκα πολυ,και μολις πριν απο λιγο με πηραν οι κολλητοι απο Θηβα κι ειμαι σε αναμμενα καρβουνα να την κοπανησω μηπως προλαβω την απογευματινη στις 5,τι λετε αν φυγω 3 απο Χαλανδρι προλαβαινω (απο Αττικη-Εθνικη-Ταναγρα-Νεοχωρακι με 106 Rallye)? -
Μόλις γύρισα απο τα Σκούρτα.Μέτριο θέαμα...Κακή οργάνωση όσον αφορά τη στάθμευση.Επίσης ανυπαρξία κριτών...
-
Κατι επαθε ο βωβος,ε?.....στην 6η ειδικη....
Να ρωτησω κατι αυτους που πηγαν σημερα Παρασκευη,αξιζε η τσαμπα η σκονη?...
99% αυριο και μεθαυριο θα παω μαζι με φιλους που πηγαν σημερα,αλλα αν κρινω βαση συμμετοχων κλπ,κλπ, δεν ξερω αν φχαριστιεσαι ακομα και στο 'υποτιθεμενο' βουνο εστω και με καλη παρεα...Μηπως φετος παραειναι βαρετα?
-
Δημητρη εγω μολις γυρισα απο τον 2ο Υμηττο. Κατ αρχην δεν ειχε πολυ σκονη γιατι φυσαγε προς την αλλη μερια απο κει που ειμασταν
Ηταν το πιο προσβασιμο ακροπολης αφου παρκαραμε σε ασφαλτινο δρομο 80μ απο την ειδικη και μετα περπατησαμε αλλο τοσο περιπου μεσα στην ειδικη να βρουμε καλο σημειο. Αποψη μου ειναι οτι σαν θεαμα αξιζαν τα 10 αντε το πολυ 20 πρωτα αυτ/τα και ισωε σε αυτο ευθυνεται οτι χαλασε αρκετα ο δρομος σε εκεινο το σημειο μετα το περασμα των πρωτων. Παντως ΝΟΜΙΖΩ κρινοντας και απο την υπερ-ειδικη οτι το επιπεδο φετος ειναι καπως μειωμενο -
..Eν το μεταξυ μετραω και μου βγαινουν μεχρι και την 6η ειδικη οι διελευσεις* περιπου 43?...
*οι υπολοιποι 'τρεχουν' βαση χρονων ,αλλα με το σουπερραλλυ..Σουπερ...αρι!!!
Σφαγη στις τελευταιες θεσεις,πολλες ισοβαθμιες!
Δηλαδη περιμενετε στο βουνο για περιπου 20 παρα WRCars,για καμια ντουζινα(?) Παραγωγης ξενα και για καμια 10-12 ελληνικα αυτοκινητα...
Δηλαδη με 3/4 ημερας αγωνα εχουμε στην ευρωπαικη Ελλαδα τις συμμετοχες του Μεξικου.........Επιμενω παντως οτι αυριο θα παω..!!(ε,αυριο θα δω και τους σουπερραλλιστες*!! )
*αυτους που επανεκκινουν ,μην καταλαβει κανεις κατι αλλο....ξερω και εγω....
-
ημουν και εγω στο 2ο Υμηττο ,λιγο πιο πανω απτην προσβαση , πανω στο εσακι.να ρωτησω κατι?ο παραδειση και ο castor και δυο-τρεισ αλλους που περιμενα να δω δεν τουσ ειδα,τωρα βλεπω στο site οτι εχουν παρει χρονο!ξερει κανεισ τι εγινε?
-
Εχουν ενα σκοινι δεμενο στον πρωτο της κατηγοριας τους μηκους 5 λεπτων σε καθε ειδικη και τον ακολουθουν.......
Σουπερραλλυ!!!
Θα στο ελεγα πιο ξεκαθαρα,αλλα γιατι να σου χαλασω την ευκαιρια να επευφημισεις και εσυ αυτο το τοσο ωραιο συστημα,που τους βγαζει σχεδον ολους να ....συνεχιζουν.
-
ο παραδεισης χτυπησε πετρα στον 1ο υμηττο
-
αυτο το γνωριζω,απλα ρωταω αν ξερετε τι επαθαν και δεν εκκινησαν?( ο παραδεισης και ο castor συγκεκριμενα).οσο για τον κανονισμο του superrally , ενταξει τοσα λεφτα χρειαζονται για την προετοιμασια και την συμμετοχη, ας εχουν μια δευτερη ,εστω, και τριτη ευκαιρια!
Ράλι Ακρόπολις 2006