-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Νομιζω ειναι κα8αρο οτι προσπαθουσε να αποφυγει να μην κτυπησει τον δεξι πισω τροχο στην μπαριερα...Τι εσκεμμενο και μλκς...
+1
-
Όλοι θα βγουν να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Έλεος πια. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Παντως αν δεν ειχε γινει αυτο το συμβαν ο Alonso θα ηταν σχεδον σιγουρα στην pole...,αφου αν και αναγκαστηκε να σηκωσει το γκαζι απο την Rascasse ηταν μολις 64 χιλιοστα πισω απο τον Γερμανο...
Ε οπότε το σχεδόν σίγουρο που το βλέπεις?
Καλα...προβληματισου εσυ...
-
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!! Forza Ferrari!!!! Αυτή η ομάδα είναι ταγμένη στο να νικάει τους αντίπαλους μονόφθαλμους..(βλέπε αλονσο... ) με κάθε τρόπο...Δίνει ρεσιτάλ στο πως μπορείς να κερδίσεις τα πάντα βρίσκοντας συνεχώς παραθυράκια...Αν ήταν και οι άλλοι έξυπνοι ας το έκαναν!!!Τα άτομα είναι αλλού...
Α!Και κάποιος μίλησε για αγωνιστικό πνεύμα!!!! Ποιό είναι το αγωνιστικό πνεύμα;;;Του κουλού αλόνσο που λέει ότι εφόσον έχω το καλύτερο μονοθέσιο θα πάω σαν την κότα για να σιγουρέψω τους βαθμούς της 2ης,3ης κλπ θέσης;;;;Ωραίο αγωνιστικό πνεύμα....
Υγ:Πρέπει να βάλει αγγελία ο Σούμι..Παραδίδονται μαθήματα στρατηγικής και όξυνσης της εγκεφαλικής ικανότητας σε νέους φέρελπεις πρωταθλητές (μη χ@σω)!! -
Είπαμε αγαπάμε την ομάδα μας, αλλά το φτάνουμε στο άλλο άκρο!
Έτσι και το έκανε επίτηδες (που δεν το νομίζω) είναι κατακριτέο ως εκεί που δεν πάει!
Όχι να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε και έξυπνοι που το σκεφτήκαμε....
-
είναι αστείο να ακούγεται ότι το έκανε επίτηδες όταν είχε σίγουρη τη 2η θέση, αν όχι και τη 1η...... ας είμαστε λίγο λογικοί, δε παίρνεις τέτοια ρίσκα, στο replay φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπλοκάρει και σταματάει λίγο πριν τις μπαριέρες..... λέτε να είχε προσχεδιάσει το σημείο που θα σταματήσει όταν στο 1ο σέκτορ είχε κάνει PB ???/?? Έλεος παιδιά, μη τα ισοπεδώνετε όλα όταν δε μπορείτε να αποδείξετε κάτι.... δεν είμαστε εμείς οι 'κακοί', αλλά εσείς που κατηγορείτε χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε τίποτα.....
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως αν δεν ειχε γινει αυτο το συμβαν ο Alonso θα ηταν σχεδον σιγουρα στην pole...,αφου αν και αναγκαστηκε να σηκωσει το γκαζι απο την Rascasse ηταν μολις 64 χιλιοστα πισω απο τον Γερμανο...
Ε οπότε το σχεδόν σίγουρο που το βλέπεις?
Καλα...προβληματισου εσυ...
Μα δεν διαφωνώ ότι είχε πλεονέκτημα. Ειχε κανει PB sto 1o sector και OB στο 2ο. Οπότε πήγαινε πολύ γρήγορα. Αλλά όχι ότι σίγουρα θα ήταν στην pole.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Έλεος παιδιά, μη τα ισοπεδώνετε όλα όταν δε μπορείτε να αποδείξετε κάτι.... δεν είμαστε εμείς οι 'κακοί', αλλά εσείς που κατηγορείτε χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε τίποτα.....Το θέμα είναι η αντιδραση σου ακόμα και στην υποψία ότι το έκανε επίτηδες.. Το βρηκες ιδιοφυες!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εδώ μερικοί χαίρονταν τη νίκη του ΜΣ πέρισυ στο Ίντυ, εδώ θα κολώσουν;
Σωστά, ενώ άλλοι ακόμη και τώρα θεωρούν υπαίτια τη Ferrari για την Ινδιανάπολη.
-
και σας αντιστρέφω την ερώτηση..... αν ο ΜΣ φάει ποινή, γι'αυτό το συμβάν λόγω των αντιδράσεων και χωρίς να μπορεί να αποδειχτεί κάτι..... τι θα λέτε μετά? Μπράβο στη FIA που 'πίστεψε' ότι έκανε το σωστό χωρίς να το ξέρει?
-
είναι αστείο να ακούγεται ότι το έκανε επίτηδες όταν είχε σίγουρη τη 2η θέση, αν όχι και τη 1η...... ας είμαστε λίγο λογικοί, δε παίρνεις τέτοια ρίσκα, στο replay φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπλοκάρει και σταματάει λίγο πριν τις μπαριέρες..... λέτε να είχε προσχεδιάσει το σημείο που θα σταματήσει όταν στο 1ο σέκτορ είχε κάνει PB ???/?? Έλεος παιδιά, μη τα ισοπεδώνετε όλα όταν δε μπορείτε να αποδείξετε κάτι.... δεν είμαστε εμείς οι 'κακοί', αλλά εσείς που κατηγορείτε χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε τίποτα.....Το μπλοκάρισμα κλπ είναι το αποτέλεσμα. Η αιτία είναι ότι κλείστηκε πολύ νωρίς για την Rascasse. Αν κάνει έκανε επίτηδες, ήταν αυτό. Αλλά δεν νομίζω από την στιγμή που πήγαινε και αυτός πολύ γρήγορα.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
+1
-
Φωτιά θα πάρουνε τα forums και η αίθουσα των αγωνοδικών!
Η πρώτη αίσθηση μου είναι ότι το έκανε επίτηδες, αν και δεν είχε σπουδαίο λόγο να ρισκάρει αποκλεισμό. Για να δούμε τι θα πουν και οι αγωνοδίκες!
μαγκιά του, ότι και να έγινε, δε μπορεί να αποδείξει κανείς τίποτα... ένα έχει σημασία SCHUMI P1
κ οπως λενε οι αθώοι ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Tότε καλά θα κάνεις να μη διαβάζεις τα σχόλιά τους...
-
μπορώ να δώσω και άλλη εξήγηση. ο ΜΣ έκανε PB στο 1ο sector, έχασε στο 2ο, και κατά την άποψή μου τα έδωσε όλα στο 3ο με αποτέλεσμα να το χάσει...... κτλ κτλ κτλ
-
και σας αντιστρέφω την ερώτηση..... αν ο ΜΣ φάει ποινή, γι'αυτό το συμβάν λόγω των αντιδράσεων και χωρίς να μπορεί να αποδειχτεί κάτι..... τι θα λέτε μετά? Μπράβο στη FIA που 'πίστεψε' ότι έκανε το σωστό χωρίς να το ξέρει?Γιατι απαντησες την ερωτηση για να την αντιστρέψεις??? Οχι ε....Αστο οκ, καταλάβαμε!!
+1
+1 ξερεις να γράφεις όμως... Οτι μας συμφέρει λέεεεεεεεμε!!!!!!!!!!!!!
-
Γιατί βρε charmak πού είναι το κακό;;;Όπως δε γουστάραμε εμείς πέρσυ να ακούμε τον αλόνσο να λέει...:πάω για τους βαθμούς,έτσι τώρα μας αρέσει να τον βλέπουμε να παραπονιέται για το συμβάν αυτό..Έτσι είναι αγόρι μου αλόνσο η Φορμουλα!! Δε θα γίνεται πάντα το δικό σου..Αρκετά!!Πολύ σε κακομάθανε...Εγώ πραγματικά θέλω πολύ τον ραικονεν στη φερραρι,αλλά θα τρελανόμουννα τον δω να τον ξεφτυλίζει για δεκατιανό τον ισπανό του χρόνου στη μακλάρεν..Αυτή είναι η άποψή μου...Το παιδί δεν κάνει..και κρίμα για τον κιμι που δεν του έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να το αποδείξει..
-
Μα καλά, δηλαδή πιστεύετε πως ο MSc είναι τόσο ζήτουλας που θα ξεφτιλιζόταν έτσι για μια pole;
-
Ε ρε φανατίλα και οπαδιλίκι...συγνώμη αλλά αυτό το θεωρείτε ιδιοφυές;
Γιατί εμείς το λέμε π@υστιά και κουτοπονηριά.Οσο για εσάς:
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Όλοι θα βγουν να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Έλεος πια.Μερικοί σαν τα κοράκια πετάγονται όταν αμφισβητείται ο Σουμάχερ και είναι στο επίκεντρο. Στην φωλιά σας γρήγορα...
Δεν είναι τσιφλίκι σας το θέμα. Για χαλαρώστε...
-
'Δυστυχώς μπλόκαρα τους τροχούς μου και βγήκα εκτός τροχιάς. Στη συνέχεια δεν ήξερα τι συνέβαινε, δεν ήξερα τι έκαναν ή σε ποιες θέσεις βρίσκονταν οι υπολοιποι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρότι την Πέμπτη τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, σήμερα είχαμε την ταχύτητα που έπρεπε', δήλώσε ο Schumacher, εισπράτωντας ειρωνικά επιφωνήματα από τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Μονο ο Ιντε στην αυστραλια τα κανει αυτα...
Επίσημο thread:GP Mονακό