-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
antsakalis παιδί μου, σε προλάβανε!Όπα ρε Νταλάρα .. !!!!
-
Γκουχ! Εεεεε...Μήπως κάποιος έχει ξεχάσει να βάλει ερώτηση;
Ripper, ripper είσαι δω;
-
Ψάχνω........
Σε καμιά βδομαδούλα θα την έχω βρει!(έχω μία αλλά δεν ξέρω την απάντηση )
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ψάχνω........
Σε καμιά βδομαδούλα θα την έχω βρει!(έχω μία αλλά δεν ξέρω την απάντηση )
Γιατί νομίζεις ότι όλοι όσοι βάζουν ερώτηση ξέρουν την απάντηση;
-
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;Εεεε...Εγώ δεν είπα τίποτα!
Το ανιψάκι μου...
-
Επειδή με τις δύσκολες ερωτήσεις από το Καυτατζλογλειο πάει το topic , βάζω μια εύκολη να ξαναξεκινήσει ....
Ποιός ήταν ο τελευταίος (πιο πρόσφατα) που βαθμολογήθηκε στον πρώτο του αγώνα και που ;;;;;
Οχι Ηλέκτρα δεν είναι αυτός που νομίζεις ...
-
Xωρίς να είμαι σίγουρος για το αν ήρθε στην Φ1 πριν από τον Κίμι...Ο Webber;;
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Επειδή με τις δύσκολες ερωτήσεις από το Καυτατζλογλειο πάει το topic , βάζω μια εύκολη να ξαναξεκινήσει ....Ποιός ήταν ο τελευταίος (πιο πρόσφατα) που βαθμολογήθηκε στον πρώτο του αγώνα και που ;;;;;
Οχι Ηλέκτρα δεν είναι αυτός που νομίζεις ...
Rosberg στο Sakhir φετος...?
-
Next , Φάνη...
-
Ωραία.... Κι επειδή με λένε Φάνη θα φτιάσω μια ερώτηση εγώ!
Βασικά το σκεφτόμουν προχθές στον αγώνα και δε γνωρίζω την απάντηση, απλά μιας και είστε κάπως F1 freaks θα ξέρετε να με διαφωτίσετε:
το 'ρεκόρ' χρονιών που τα μονοθέσια έμειναν ίδια (δεν επήλθε αλλαγή στους κατασκευαστές δλδ) και το αντίστοιχο στους οδηγούς (να τρέχανε όλοι δλδ παραπάνω από μια χρονιά, όχι απαραίτητα στις ίδιες ομάδες).
Ελπίζω να καταλάβατε τι ρωτώ...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Ωραία.... Κι επειδή με λένε Φάνη θα φτιάσω μια ερώτηση εγώ!Βασικά το σκεφτόμουν προχθές στον αγώνα και δε γνωρίζω την απάντηση, απλά μιας και είστε κάπως F1 freaks θα ξέρετε να με διαφωτίσετε:
το 'ρεκόρ' χρονιών που τα μονοθέσια έμειναν ίδια (δεν επήλθε αλλαγή στους κατασκευαστές δλδ) και το αντίστοιχο στους οδηγούς (να τρέχανε όλοι δλδ παραπάνω από μια χρονιά, όχι απαραίτητα στις ίδιες ομάδες).
Ελπίζω να καταλάβατε τι ρωτώ...
Εγώ πάντως μια φορά, δεν κατάλαβα.
-
(δε μου φαίνεται παράξενο γιατί κι εγώ όταν το ξαναδιάβασα έκανα )
Πχ έχουμε 10 ομάδες φέτος οι οποίες δεν είναι βεβαίως οι ίδιες με πέρισυ ή πρόπερσι (μπήκε η RED BULL πχ κι έφυγε η ΒΑR κλπ κλπ). Υπάρχουν χρονιές (και πόσες) που να μην άλλαξε καμμιά ομάδα και να έτρεχαν οι ίδιες 10-12?
Και το ίδιο με τους οδηγούς. Να έτρεχαν οι ίδιο 20 πχ για παραπάνω από μια χρονιά.
Κουλή ερώτηση το ξέρω απλά μου ήρθε κεραυνοβόλα
-
Οδηγοι αποκλειεται. Για ομαδες ισως, αλλα θελει ψαξιμο. Αν εγινε θα εγινε τα τελευταια χρόνια.
-
Ποσοι οδηγοι πηραν (τουλαχιστον 2) συνεχομενα νταμπλ??
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
(δε μου φαίνεται παράξενο γιατί κι εγώ όταν το ξαναδιάβασα έκανα )Πχ έχουμε 10 ομάδες φέτος οι οποίες δεν είναι βεβαίως οι ίδιες με πέρισυ ή πρόπερσι (μπήκε η RED BULL πχ κι έφυγε η ΒΑR κλπ κλπ). Υπάρχουν χρονιές (και πόσες) που να μην άλλαξε καμμιά ομάδα και να έτρεχαν οι ίδιες 10-12?
Και το ίδιο με τους οδηγούς. Να έτρεχαν οι ίδιο 20 πχ για παραπάνω από μια χρονιά.
Κουλή ερώτηση το ξέρω απλά μου ήρθε κεραυνοβόλα
Πιο απλα ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΕΣ.
Πλην βαθμολογιας βεβαιως ,βεβαιως. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποσοι οδηγοι πηραν (τουλαχιστον 2) συνεχομενα νταμπλ??Ο Ασκαρι, μετα ο Φανχιο, μετα... αργησε καποιος πρεπει να ηταν ο Προστ, μετα ο Σενα, ο Σουμαχερ, ο Χακινεν, ξανα ο Σουμαχερ και ο Αλονσο.
Σωστα;
-
Διευκρινηση: νταμπλ=οδηγων+κατσκευαστων!! Σωστα αν κοψεις κατι..
-
Χακινεν δηλαδη
-
και ο πρωτος Σουμαχερ
Quiz F1!