-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ?
Ο τίτλος του θέματος άλλαξε για να γίνει πιο κατανοητό [cmarin]
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ?
-
-
Ο χρήστης powerslave έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ?Νομίζω οτι υπάρχουν track days στα Μέγαρα, αλλα πηγαίνεις με το αυτοκίνητο σου ....
Για να νοικιάζουν δεν ξέρω . Πήγαινε στα κάρτ, και αυτά αγωνιστικά είναι !!!!
-
ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΜΑΔΑ?
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Νομίζω οτι υπάρχουν track days στα Μέγαρα, αλλα πηγαίνεις με το αυτοκίνητο σου ....
ΑΛΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
-
Ο χρήστης powerslave έγραψε:
Νομίζω οτι υπάρχουν track days στα Μέγαρα, αλλα πηγαίνεις με το αυτοκίνητο σου ....
ΑΛΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Οτι πείς ....
-
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΑΝΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΡΑ , 250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , 450 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ?
ΓΙΑ PEUGEOT 205 RALLY 1.3 ?
AN ΠΑΛΙ ΔΕΝ , ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ , ΔΩΣΕ 4000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΑΝΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΡΑ , 250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ .ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , 450 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ?
ΓΙΑ PEUGEOT 205 RALLY 1.3 ?
AN ΠΑΛΙ ΔΕΝ , ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ , ΔΩΣΕ 4000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
ΠΟΛΥ
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Παιδια χωρις παρεξηγηση ειλικρινα αλλα διαβαζοντας προσεκτικα ευθυμησα αρκετα...ο ερωτων λεει αν υπαρχει εταιρια ενοικιασης αγωνιστικων ΜΕ ΠΙΣΤΑ (το δυσκολο ειναι να φτιαξεις πιστα νομιζω οχι να νοικιαζεις αγωνιστικα),ενω ο απαντων ...απλα απανταει σε αλλη ερωτηση!
Χωρις παρεξηγηση,ηταν καλο... -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Παιδια χωρις παρεξηγηση ειλικρινα αλλα διαβαζοντας προσεκτικα ευθυμησα αρκετα...ο ερωτων λεει αν υπαρχει εταιρια ενοικιασης αγωνιστικων ΜΕ ΠΙΣΤΑ (το δυσκολο ειναι να φτιαξεις πιστα νομιζω οχι να νοικιαζεις αγωνιστικα),ενω ο απαντων ...απλα απανταει σε αλλη ερωτηση!
Χωρις παρεξηγηση,ηταν καλο...ΣΩΣΤΟΣ VATANEN
-
-
Σε εχει 'γεμισει' το παραλληλοδρομια η δεν σου κανει και ψαχνεις για αλλη πιστα/εταιρεια?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σε εχει 'γεμισει' το παραλληλοδρομια η δεν σου κανει και ψαχνεις για αλλη πιστα/εταιρεια?ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ -
Που ειναι το πιο κοντα?
Αν υποθεσω οτι ειναι η Ελευσινα (που πριν δεν προσεξα οτι εγραψες )
τοτε το να θες κατι ποιο κοντα απο 'διπλα στην Κορινθο' το βλεπω καπως...
Οι υπολοιποι δηλαδη (πιο μακρια) τι να πουν.....Αλλου με ενοικιαζομενα αμαξια δεν υπαρχει,υπαρχει με ενοικιαζομενες φορμουλες/χωματινα καρτ και φυσικα τα ασφαλτινα καρτ.
ΑΦΙΔΝΕΣ οι χωματινες φορμουλες/καρτ διπλα στα διοδια. -
Μπορείς κάλλιστα να κανονίσεις με αυτούς που νοικιάζουν αγωνιστικά να οδηγήσεις πίστα!(με το αζημειωτο βεβαίως βεβαίως....)
-
ΟΚ EYΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενοικίαση αγωνιστικού αυτοκινήτου για πίστα