Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Arsenal VS Barcelona - τελικός Champions League
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Arsenal VS Barcelona - τελικός Champions League
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 6 / 7
    Αντίλογος
    52
    134
    65
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kantoniou last edited by

Να προσθεσω κι εγω τη δικη μου 'επαγγελματικη' αποψη:

-Ο Ανρι ηταν πραγματι εντυπωσιακος. Δυο ομως 'τετ-α-τετ' (και ειδικα αυτο του β' ημιχρονου', στο οποιο ειχε χρονικη ανεση να πλασαρει οπως ηθελε), τα εριξε πανω στον τερματοφυλακα.

-Ο διαιτητης, εκτος απο το μαρκαρισμα απο πισω με τα 2 ποδια του Ραφα Μαρκες στο α' ημιχρονο, που ηταν καραμπινατη κιτρινη και την επνιξε, ηταν πολυ καλος. Η αποβολη ηταν ορισμος του κανονα. Τα αλλα αφηστε τα για τα 'ντερμπυ' της ελληνικης 'σουπερ' λιγκας...

-Οι σχολιαστες, οι οποιοι γενικα μου αρεσουν, ηταν πολυ κουραστικοι:
      α.Εμφανως υπερ της Αρσεναλ.
      β.Αυτο το αστειακι 'κιτρινη παιρνουν μονο οσοι φοραν κιτρινες φανελες' ξεκαρδιστικο κ. Σπυροπουλε. Μαλλον το ηξερε ο Βενγκερ οτι θα παιξει παραγκα και δεν κατεβηκε με τις κοκκινες φανελες για να γλιτωσει τις αποβολες...
      γ.Ο Ολεγερ πραγματι υστερουσε. Αλλα τοσα (επαναλαμβανομενα) σχολια εις βαρος του δικαιολογουνται μονο αν σας πηδηξε τη γκομενα στα Καναρια.
      δ.Οι ιστορικες αναδρομες καλες ειναι, αλλα υπηρχε και ενα παιχνιδι στο γηπεδο.
      ε.Ακομα και οταν κατι που λες ειναι σωστο, η συνεχης επαναληψη του ΚΟΥΡΑΖΕΙ.

-Θαυμασα κι εγω την Αρσεναλ, την οποια αλλωστε υποστηριζω στην Αγγλια. Δεν φταιει ομως η Μπαρτσα που ο Λεμαν αποβληθηκε στο 18'. Οσο ηρωικη και αν ηταν η προσπαθεια των 'Αγγλων' (λεμε τωρα...), οι αλλοι τους επαιξαν μονοτερμα και επρεπε να νικησουν.

-Η φατσα του Πιρες οταν εγινε το 0-1, ολα τα λεφτα. Χειροκροτουσε και εβραζε ταυτοχρονα.

-Ανρι, Λαρσον, Λιουνγκμπερκ, Ετο, Ινιεστα, Κοουλ, Βαλντεζ, εξαιρετικοι
      -Λεμαν, Ντεκο κατωτεροι των περιστασεων
      -Ο Ροναλντινιο κι αυτος κατωτερος, αλλα το ταλεντο δεν κρυβεται (βλ. τις πασες στη φαση του δοκαριου και του 1ου γκολ και σε 2-3 ακομα φασεις)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bagus last edited by

Ειμαστε στο 75 του ματς κ εχω αγχωθει για τα λεφτα που εχω πονταρει στην Μπαρτσα...Παλι κουβα λεω απο μεσα μου..
        Ο Μανος μου λεει μην αγχωνεσαι,15 λεπτα μενουν καθε 5λεπτο και γκολ οι Καταλανοι.

Αξια τροπαιουχος λοιπον η Μπαρτσα και αν παρει τον Ανρι οπως φημολογειται τοτε του χρονου βλεπω να κανει περιπατο(εκτος αν μπορεσει να την σταματησει η Τσελσι ή[red army mode on] ο Οσφπ[/red army mode off]

• I
          ililias last edited by

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
          ...-Ο διαιτητης, εκτος απο το μαρκαρισμα απο πισω με τα 2 ποδια του Ραφα Μαρκες στο α' ημιχρονο, που ηταν καραμπινατη κιτρινη και την επνιξε, ηταν πολυ καλος....

Και η κίτρινη στον Ανρί; Την ξεχάσαμε;

Όσο για την κόκκινη, ήταν, για την δική μου 'επαγγελματική' άποψη, ο ορισμός του πλεονεκτήματος!

• S
            skye last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
            Διαβάζοντας κανεις τα περισσότερα πρωτοσέλιδα των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων βλέπει οτι τα χτεσινά μεγάλα γεγονότα ήταν:

Η άνοδος του Εθνικού στη Β'Εθνική
            Ο κίνδυνος κατάσχεσης στη Ν. Φιλαδέλφια
            Τα σχέδια του Σόλιντ για την επόμενη περίοδο
            Τα σχέδια του Τζίγκερ για την επόμενη περίοδο
            Τα σχέδια του Μπάκε για την επόμενη περίοδο
            Το ενδιαφέρον του Αγγελόπουλου για τον ΠΑΟΚ (ο Αγγελόπουλος το ξέρει;)

Τελικά ζούμε σε άλλον πλανήτη...

εχω να προσθεσω:
            ο Σολιντ τα ξερει τα σχεδια;
            Ο Τζιγκερ;
            Ο Μπακε;

λοιπον, το 2ο ημιχρονο σχεδον δεν το ειδα..
            ηρθαν κατι ξαδερφια σπιτι και λεγαμε τη μια βλακεια πισω απ'την αλλη
            παντως, αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι αυτες ειναι οι μεγαλες παιχτουρες και γι'αυτο επαιξαν και τελικο
            πχ ειδατε πασα που εβγαλε ο π)(&*^ ο ροναλντινιο στη φαση με το δοκαρι; ο αμυντικος ειχε χαζεψει, και απλα περιμενε να δει που θα δωσει τη μπαλα
            και το γυρισμα του Ετο, φοβερο..
            γι'αυτο μιλαμε για μεγαλους μπαλαδορους

• K
              kantoniou last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

...-Ο διαιτητης, εκτος απο το μαρκαρισμα απο πισω με τα 2 ποδια του Ραφα Μαρκες στο α' ημιχρονο, που ηταν καραμπινατη κιτρινη και την επνιξε, ηταν πολυ καλος....

Και η κίτρινη στον Ανρί; Την ξεχάσαμε;

Όσο για την κόκκινη, ήταν, για την δική μου 'επαγγελματική' άποψη, ο ορισμός του πλεονεκτήματος!

Πραγματι την ξεχασαμε ρε ililias, μη βαρας.
              Η κιτρινη στον Ανρι δεν επρεπε να δοθει

ΟΚ τωρα;;;

Οσο για την αποβολη:
              Δεν ξερω ποια απο τις δυο αποφασεις θα ηταν λιγοτερο επωδυνη για την Αρσεναλ. Ο διαιτητης προτιμησε να σφυριξει τη φαση αμεσως και δεν αφησε το πλεονεκτημα. Θα μπορουσε να κανει και το αλλο, δεκτον. Αυτο ομως που εκανε δεν ηταν λαθος και φταιει μονο ο Λεμαν και κανεις αλλος.

• I
                ililias last edited by

Έτσι μπράβο!

Οσο για την αποβολη:
                Δεν ξερω ποια απο τις δυο αποφασεις θα ηταν λιγοτερο επωδυνη για την Αρσεναλ. Ο διαιτητης προτιμησε να σφυριξει τη φαση αμεσως και δεν αφησε το πλεονεκτημα. Θα μπορουσε να κανει και το αλλο, δεκτον. Αυτο ομως που εκανε δεν ηταν λαθος και φταιει μονο ο Λεμαν και κανεις αλλος.

1. Εμείς (θα έπρεπε να) ψάχνουμε ποιά απόφαση θα ήταν λιγότερο επώδυνη για τη συνέχεια του παιχνιδιού και για το θέαμα!
                2. Ο Λεμάν σαφώς φταίει και μάλλον αποφάσισε ότι καλύτερα να έτρωγε κόκκινη, παρά γκολ. Το χατίρι του έκανε ο διαιτητής!
                3. Τι αποφάσισε αμέσως; Εδώ το ότι δίπλα ήταν ο 'άλλος' και η μπάλα πήγε γραμμή στα πόδια του, το είδα κι εγώ ο άσχετος. Ο διαιτητής δεν το είδε;
                  Τελικά ωραίο παιχνίδι είδαμε, ακόμα καλύτερο περιμέναμε να δούμε, με τη Μπάρτσα ήμασταν αλλά δεν θα χαλιόμασταν ιδιαίτερα αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, ο διαιτητής έκανε ό, τι μπορούσε για να μας σπάσει τα ούμπαλα. Αυτό, τουλάχιστον, ας το παραδεχτούμε.
                • A
                  adis4gr last edited by

να μας σπασει τα ουμπαλα? ειχε ορεξη δηλαδη να ειναι πρωταγωνιστης? θα παραδεχτω οτι εδειξε λιγο παραπανω ανεκτικος προς τη μπαρτσα λογω και του 'βαρους' της...αλλα ως εκει...

ουτε διαμορφωσε αποτελεσμα ουτε τιποτα απο αυτατα ονειρικα που ακουσαμε...και ο ανρι με τις δηλωσεις του ειχε τη δυνατοτητα να κανει το 0-2 και δεν το εκανε...οταν λιποθυμησε η αρσεναλ στην ισοφαριση ηταν ακομα καλη η εμφανιση της?

η αμα πω οτι η μπαρτσα 'φορτσαρε' στο τελευταιο 20 λεπτο για να κερδισει χαλαρα την αρσεναλ θα γινω πιστευτος?????

• K
                    kantoniou last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

1. Εμείς (θα έπρεπε να) ψάχνουμε ποιά απόφαση θα ήταν λιγότερο επώδυνη για τη συνέχεια του παιχνιδιού και για το θέαμα!
                    2. Ο Λεμάν σαφώς φταίει και μάλλον αποφάσισε ότι καλύτερα να έτρωγε κόκκινη, παρά γκολ. Το χατίρι του έκανε ο διαιτητής!
                    3. Τι αποφάσισε αμέσως; Εδώ το ότι δίπλα ήταν ο 'άλλος' και η μπάλα πήγε γραμμή στα πόδια του, το είδα κι εγώ ο άσχετος. Ο διαιτητής δεν το είδε;
                      Τελικά ωραίο παιχνίδι είδαμε, ακόμα καλύτερο περιμέναμε να δούμε, με τη Μπάρτσα ήμασταν αλλά δεν θα χαλιόμασταν ιδιαίτερα αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, ο διαιτητής έκανε ό, τι μπορούσε για να μας σπάσει τα ούμπαλα. Αυτό, τουλάχιστον, ας το παραδεχτούμε.

Συμφωνω σε ολα. Το ματς θα ηταν πολυ καλυτερο με 1-0 και 11-11 παρα με 0-0 και 11-10.
                    Ουτε και θα με χαλουσε να νικησει η Αρσεναλ. Οπως λεει και ο αδερφος μου οταν τον ρωτας ποιον υποστηριζει σε τελικο μεγαλης διοργανωσης: 'Εγω ειμαι με την παραταση και τα πεναλτι'.
                    Εγω απλα 'υπερασπιστηκα' το διαιτητη γιατι με κουρασε η (αδικη σε μεγαλο βαθμο) κριτικη των σχολιαστων σε ΟΛΗ τη διαρκεια του ματς. Ας διαβασουν τις δηλωσεις του Λεμαν για το αν ηταν σωστη η αποβολη...

• A
                      adis4gr last edited by

ρε παιδια οκ. εμεις θα θελαμε να δουμε το παιχνει 11 εναντιον 11...ετσι ξεκινησαν και οι 2 ομαδες!οκ? ποιος του ειπε του λεμαν να κανει αυτο που εκανε? ειναι ενα παιχνιδι που υπαρχουν κανονισμοι..φανταστειτε με τη δικαιολογια των πλεονεκτηματων να αρχιζε καμια κλωτσοπατιναδα...

μηπως ειμαστε showβοροι?

..και μη ξεχναμε οτι η αρσεναλ σταθηκε μεχρι το 75 και μετα ηταν αλλου και αλλου...

• F
                        funis last edited by

Να προσθεσω κι εγω τη δικη μου 'επαγγελματικη' αποψη:

-Ο Ανρι ηταν πραγματι εντυπωσιακος. Δυο ομως 'τετ-α-τετ' (και ειδικα αυτο του β' ημιχρονου', στο οποιο ειχε χρονικη ανεση να πλασαρει οπως ηθελε), τα εριξε πανω στον τερματοφυλακα.

-Ο διαιτητης, εκτος απο το μαρκαρισμα απο πισω με τα 2 ποδια του Ραφα Μαρκες στο α' ημιχρονο, που ηταν καραμπινατη κιτρινη και την επνιξε, ηταν πολυ καλος. Η αποβολη ηταν ορισμος του κανονα. Τα αλλα αφηστε τα για τα 'ντερμπυ' της ελληνικης 'σουπερ' λιγκας...

-Οι σχολιαστες, οι οποιοι γενικα μου αρεσουν, ηταν πολυ κουραστικοι:
                        α.Εμφανως υπερ της Αρσεναλ.
                        β.Αυτο το αστειακι 'κιτρινη παιρνουν μονο οσοι φοραν κιτρινες φανελες' ξεκαρδιστικο κ. Σπυροπουλε. Μαλλον το ηξερε ο Βενγκερ οτι θα παιξει παραγκα και δεν κατεβηκε με τις κοκκινες φανελες για να γλιτωσει τις αποβολες...
                        γ.Ο Ολεγερ πραγματι υστερουσε. Αλλα τοσα (επαναλαμβανομενα) σχολια εις βαρος του δικαιολογουνται μονο αν σας πηδηξε τη γκομενα στα Καναρια.
                        δ.Οι ιστορικες αναδρομες καλες ειναι, αλλα υπηρχε και ενα παιχνιδι στο γηπεδο.
                        ε.Ακομα και οταν κατι που λες ειναι σωστο, η συνεχης επαναληψη του ΚΟΥΡΑΖΕΙ.

-Θαυμασα κι εγω την Αρσεναλ, την οποια αλλωστε υποστηριζω στην Αγγλια. Δεν φταιει ομως η Μπαρτσα που ο Λεμαν αποβληθηκε στο 18'. Οσο ηρωικη και αν ηταν η προσπαθεια των 'Αγγλων' (λεμε τωρα...), οι αλλοι τους επαιξαν μονοτερμα και επρεπε να νικησουν.

-Η φατσα του Πιρες οταν εγινε το 0-1, ολα τα λεφτα. Χειροκροτουσε και εβραζε ταυτοχρονα.

-Ανρι, Λαρσον, Λιουνγκμπερκ, Ετο, Ινιεστα, Κοουλ, Βαλντεζ, εξαιρετικοι
                        -Λεμαν, Ντεκο κατωτεροι των περιστασεων
                        -Ο Ροναλντινιο κι αυτος κατωτερος, αλλα το ταλεντο δεν κρυβεται (βλ. τις πασες στη φαση του δοκαριου και του 1ου γκολ και σε 2-3 ακομα φασεις)

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του γραμματέα Kantoniou

• A
                          athanasios last edited by

Εγώ δεν θα μπω στη λογική το τί θα γινόταν αν δεν είχε αποβληθεί ο Λέμαν και είχε γίνει το 1-0 γιατί το μοντέλο είναι χαοτικό.Και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς,μιά χαρά ήταν.Μου τη σπάει όμως η τυπική τήρηση κανονισμών σ' ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που είναι πρώτα απ΄όλα θέαμα,γιορτή,διασκέδαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Γιατί δείχνει ότι κάποιοι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να είναι δικαστές αλλά διακριτικοί ισορροπιστές.

• H
                            hrdoukas last edited by

Ο χρήστης athanasios έγραψε:
                            Μου τη σπάει όμως η τυπική τήρηση κανονισμών σ' ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που είναι πρώτα απ΄όλα θέαμα,γιορτή,διασκέδαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Γιατί δείχνει ότι κάποιοι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να είναι δικαστές αλλά διακριτικοί ισορροπιστές.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. το ποδόσφαιρο (και το μπασκετ, και ο στίβος, και, και...) περισσότερο από θέαμα είναι αγώνας για τη νίκη, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
                            Οι ποδοσφαιριστές χτες δεν είχαν στο μυαλό τους πόσα τακουνάκια να κάνουν για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θέλαν το κύπελο πρώτα για τους ίδιους (τον εγωισμό τους και την τσέπη τους) και μετά για τους οπαδούς ΤΟΥΣ.
                            Ειδικά σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να μπαίνει το αποτέλεσμα κάτω από το θέαμα.

Διαφορετικά υπάρχουν και οι Χάρλεμς, τα πάσης φύσεως All Star Games και το Gala στους αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ

• S
                              sirgus last edited by

Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
                              Φήμες... Στατιστικά... Παραδόσεις... Εκτιμήσεις...

Η δίκης σας 'διαίσθηση' τί λέει? Ποιος θα πιει τελικά σαμπάνια από το κύππελο του Ch.League μετά το βράδυ του τελικού?

Νομίζω η Barcelona θα νικήσει.

• O
                                og2002gr last edited by

Να πω και γω τα σχολια μου για το χθεσινο παιχνίδι.

1.Οσο θεαμα και να θεωρείται το ποδοσφαιρο έχει και καποιους κανόνες. Και χθες θεωρω οτι στη φάση του φαουλ παρθηκε η σωστή απόφαση. Αφού έγινε πέναλτι καλά έκανε και το σφύριξε. Οσο και αν μας χαλασε ετσι το παιχνιδι. Γιατί πρέπει ο διαιτητής να κάτσει να σκεφτει αν έτσι θα χαλάσει το παιχνίδι;; Είδε φαουλ και το έδωσε.

2.Μονο εκ των υστέρων ξέρουμε σε ποιον τελικά βγηκε σε καλό η εξέλιξη της φάσης. Προσωπικά πιο δύσκολο θεωρώ να γυρισει το 1-0 απέναντι στην Μπαρτσα με 11-11, παρά να κρατηθει το 0-0 με 11-10. Και έτσι και έγινε. Η Αρσεναλ φετος ειναι αμυντικογενής ομάδα, έχει τον Ανρί μια επίθεση μόνο του, γιατί να μην τό παέι εκεί;;

3.Ως Αντιροναλτινιακός νιωθω δικαιωμένος απο το χθεσινό ματς καθως ο Ροναλτινιο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν φανηκε σε κανενα σημείο του αγώνα. Ηταν συνέχεια κάτω και όλο διαμαρτυρόταν. Να σκεφτείτε, οι καλυτερες στιγμες του ηταν 2-3 καθετες που ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ καν στον επιθετικό, καθώς κόπηκαν. Και ρωταω τι εχει κανει ο Ροναλτινιο φέτος στο Champions League? Τον εχω δει στα 2 ματς με τον ΠΑΟ, και στους '8' - '4' - τελικο. Ε δεν εχει κανει σχεδόν τίποτα!!! Λίγο πιο συγκρατημενα λοιπόν για τον τρομερο Ρονι..

1. Ο Ανρι πολυ καλυτερος σε ουσία και θέαμα αλλα εχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει το κυπελο μονος του. Ασυγχωρητο το τετ-α-τετ που εχασε. Συνεχιζω ομως να τον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή σήμερα.

2. Απ'την αρχή μέχρι το τέλος υποστήριζα την Αρσεναλ και θεωρω οτι χθες ηταν αξιοτερη να κατακτησει το CL.

3. Τα τρυπια ποδια του Αλμούνια, που φερει μεγαλη ευθύνη και για τα δυο γκολ, και η ποδοσφαιρική οξυδερκεια του ΛΑΡΣΟΝ γύρισαν το ματς και οχι η Μπαρτσελονα που ηταν (σχετικά) ακινδυνη.
                                  Το πρωτο γκολ της Μπαρτσα ηταν οφ-σάιτ η μου φάνηκε;; Δεν το είδα και σε ριπλει..

7.Κριμα πάντως...

• K
                                  kantoniou last edited by

Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
                                  Οσο θεαμα και να θεωρείται το ποδοσφαιρο έχει και καποιους κανόνες. Και χθες θεωρω οτι στη φάση του φαουλ παρθηκε η σωστή απόφαση. Αφού έγινε πέναλτι καλά έκανε και το σφύριξε.

Ρε συ og2002gr, Ολυμπιακος εισαι;
                                  Γιατι μονο ετσι εξηγειται να βλεπεις φαουλ εξω απο την περιοχη και υποσυνειδητα να περιμενεις ο διαιτητης να σφυριξει πεναλτι...

• P
                                    pininfarina last edited by

1.Οσο θεαμα και να θεωρείται το ποδοσφαιρο έχει και καποιους κανόνες. Και χθες θεωρω οτι στη φάση του φαουλ παρθηκε η σωστή απόφαση. Αφού έγινε πέναλτι καλά έκανε και το σφύριξε. Οσο και αν μας χαλασε ετσι το παιχνιδι. Γιατί πρέπει ο διαιτητής να κάτσει να σκεφτει αν έτσι θα χαλάσει το παιχνίδι;; Είδε φαουλ και το έδωσε.

Γιατι ο κανονισμος λεει οτι δε σφυρας αν υπαρχει πλεονεκτημα. Αυτο και στη σεντρα να γινεται, ποσο μαλλον σε κενο τερμα. Οποτε εκανε λαθος οχι γιατι χαλασε το παιχνιδι αλλα γιατι δεν τηρησε τον κανονισμο. (Δεν εγινε πεναλτι οπως λες, αν γινοταν τοτε θα ηταν πλεονεκτημα για την επιτιθεμενη ομαδα το πεναλτι + αποβολη)

Οσο για το Ρονι για μενα εκανε αξιοπρεπεστατη εμφανιση, ετρεχε ολη την ωρα, τραβαγε πανω του παιχτες και απο αυτον περναγε η μπαλα σε καθε επιθεση...η αμυνα αντιθετα ηταν ψιλοτραγικη και στο γκολ και τις λιγες φορες που δοκιμαστηκε.

• A
                                      athanasios last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

Μου τη σπάει όμως η τυπική τήρηση κανονισμών σ' ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που είναι πρώτα απ΄όλα θέαμα,γιορτή,διασκέδαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Γιατί δείχνει ότι κάποιοι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να είναι δικαστές αλλά διακριτικοί ισορροπιστές.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. το ποδόσφαιρο (και το μπασκετ, και ο στίβος, και, και...) περισσότερο από θέαμα είναι αγώνας για τη νίκη, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
                                      Οι ποδοσφαιριστές χτες δεν είχαν στο μυαλό τους πόσα τακουνάκια να κάνουν για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θέλαν το κύπελο πρώτα για τους ίδιους (τον εγωισμό τους και την τσέπη τους) και μετά για τους οπαδούς ΤΟΥΣ.
                                      Ειδικά σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να μπαίνει το αποτέλεσμα κάτω από το θέαμα.

Διαφορετικά υπάρχουν και οι Χάρλεμς, τα πάσης φύσεως All Star Games και το Gala στους αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ

Όταν λέμε θέαμα στο ποδόσφαιρο δεν ενοούμε τσίρκο.Ενοούμε ποδόσφαιρο.Δηλαδή όλο το σύνολο των ενεργειών ποδοσφαιριστών και προπονητών προκειμένου να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν,μέσα από ομαδικές τακτικές και προσωπικές επινοήσεις.Π.χ. ενέργειες του Λάρσον χθες που ήταν υψηλού επιπέδου θέαμα.Γι αυτό και ένας αγώνας ποδοσφαίρου στον οποίο δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα όσο κι αν έχει ''θέαμα'' είναι πιό άνοστος κι απ' τον χειρότερο τελικό.

• S
                                        syele last edited by

Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Ας σχολιάσω κι εγώ:

1. Τον τελικό τον πήρε η καλύερη ομάδα .-

2. Ο διαιτητής ήταν ακατάλληλος για τον αγώνα
                                          α) Δεν αφήνει το πλεονέκτημα (ορισμός του πλεονεκτήματος η φάση που διδιάσκεται στις σχολές διαιτησίας) στη φάση της αποβολής. Γκολ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα. Όχι κόκκινη γιατί το γκολ μπήκε. Αφού δεν άφησε το πλεονέκτημα (ο ηλίθιος) καλώς απέβαλε τον Λέμαν.
                                          β) Μόνο αυτός είδε φάουλ στον Έμπουε στη φάση του 1-0 της Άρσεναλ (α και ο Σωτηρακόπουλος)
                                          γ) Ο Έμπουε δεν πήρε κάρτα σε δολοφονική προβολή στο Α' ημίχρονο
                                          δ) ο Ολεγκερ θα έπρεπε να πάρει κίτρινη νωρίτερα. Όχι κάρτα στον Άνρί
                                          ε) και αν κατάλαβα καλά, κάποιοι διαμαρτύρονται ότι η διαιτησία έσφαξε την Άρσεναλ

3. Ο Ροναλντίνιο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά δεν ήταν τόσο κακός που λέτε όλοι. Έβγαλε αρκετές τελικές πάσες που μόνο ο Ζιντάν μπορεί να βγάλει. Βέβαια, πήρε περισσότερες προσπάθειες απ' ότι έπρεπε. Τις εκβίασε αν και έβλεπε ότι δε βρίσκεται στην καλύτερη μέρα του. Σχόλια για το ποιόν του Ρόνι (αποδείχτηκε ότι..., ο Αρνί είναι καλύτερος παίχτης, κλπ όμορφα) τα αφήνω ασχολίαστα

4. Ο Ετό είναι αλλού.

5. Πείτε μου ποιος άλλος 35ρης υπάρχει στον κόσμο σαν τον Λάρσον? Respect

6. Έμπουε! Εξαιρετικός με λαμπρό μέλλον

7. Ανρί. Ας το έβαζε δύο φορές και ας καθάριζε τον τελικό. Μετά φταίει ο τερματοφύλακας που έφαγε 2... Αν έπαιζε με την Τσάρλτον θα τα είχε βάλει

Λυπήθηκα τον Πιρές

1. Εξαιρετικός παίχτης ο Χλέμπ. Βαρόμετρο για την Άρσεναλ. Δεν τράβηξε και επομένως δεν περίμενες και πολλά από την Άρσεναλ.

2. Ο Ολεγκέρ ήταν σε κακή βραδιά και αυτό φάνηκε. Βέβαια, τα σχόλια των περιγραφόντων για το ποιόν του ξεπέρασαν τα όρια. Είναι πολύ καλός αμυντικός!

3. Η περιγραφή ήταν απλά απαράδεκτη. Τις μισές φορές έβλεπαν άλλους παίχτες. Ο Σωτηρακόπουλος έχει αρχίσει να τα χανει σε σαφώς μικρότερη ηλικία απ' ότι ο Διακογιάννης
                                          Η συνεχής προσπάθεια για 'εξυπνάδες' ήταν κουραστική και σχεδόν πάντα ατυχέστατη. Αμάν πια μ' αυτό το teletext σελίδα 740

4. Ευτυχία για την Άρσεναλ ότι έλειπαν Τσάβι και Μέσι...

Η δικαιοσύνη αποδώθηκε
                                        Αυτά

• G
                                          greo last edited by

3.Ως Αντιροναλτινιακός νιωθω δικαιωμένος απο το χθεσινό ματς καθως ο Ροναλτινιο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν φανηκε σε κανενα σημείο του αγώνα. Ηταν συνέχεια κάτω και όλο διαμαρτυρόταν. Να σκεφτείτε, οι καλυτερες στιγμες του ηταν 2-3 καθετες που ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ καν στον επιθετικό, καθώς κόπηκαν. Και ρωταω τι εχει κανει ο Ροναλτινιο φέτος στο Champions League?

Οπως ειπε και το ετερον ημισυ σε καποια φαση που ο Κουνελινιος κοιτουσε αριστερα και δεξια μετα απο ενα μακροβουτι: 'Τη μαμα του ψαχνει;'

Ειμαι παντα εναντιον των ομαδων και των παικτων-κατασκευασμα των μηντια και των πολυεθνικων.
                                          Η Μπαρτσελονα και κυριως ο βλακας το αστερι της μυριζει πιο πολυ πλαστικο και χαμπουρκερ και απο την Γιουροντισνεϋ. Το ιδιο και η εθνικη Βραζιλιας. Γι'αυτο μαυρο και στις δυο, μαυρο στον Μαυρογιαλουρο.

TSAKIRIS for ever!!!

• ?
                                            A Former User last edited by

Οσο θεαμα και να θεωρείται το ποδοσφαιρο έχει και καποιους κανόνες. Και χθες θεωρω οτι στη φάση του φαουλ παρθηκε η σωστή απόφαση. Αφού έγινε πέναλτι καλά έκανε και το σφύριξε.

Ρε συ og2002gr, Ολυμπιακος εισαι;
                                            Γιατι μονο ετσι εξηγειται να βλεπεις φαουλ εξω απο την περιοχη και υποσυνειδητα να περιμενεις ο διαιτητης να σφυριξει πεναλτι...

Ετριβιασθησεν το ποδαρι του και επεσε.Ο Παπουτσελης φυσιολογικα το εδωσε πεναλτι.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 6 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ