-
Νομίζεις ότι θα βρεις μεταχειρισμένο κινητήρα σε καλή κατάσταση; είναι πολύ παλιός για να βρεθεί με λίγα χιλιόμετρα. Άρα θα βρεις ένα 136ΗΡ και θα τον επισκευάσεις.
Πιο συμφέρον να αγοράσεις ένα 318 με 136 άλογα και να πουλήσεις το υπάρχον, καλύτερο αυτοκίνητο χωρίς μετατροπές και προβλήματα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάνας γνώστης που θα βρούμε Μ42 (1.800αρη που φοριόταν στην 318is με 136-140 άλογα) στη Θεσσαλονίκη;ΜΑΚΗΣ ανταλλακτικα BMW πισω απο το Σιδηροδρομικο Σταθμο.
Ζητα τον Ανεστη Παπαδοπουλο, πες οτι σε στελνει ο Νικος Καραγκουνης. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζεις ότι θα βρεις μεταχειρισμένο κινητήρα σε καλή κατάσταση; είναι πολύ παλιός για να βρεθεί με λίγα χιλιόμετρα. Άρα θα βρεις ένα 136ΗΡ και θα τον επισκευάσεις.Πιο συμφέρον να αγοράσεις ένα 318 με 136 άλογα και να πουλήσεις το υπάρχον, καλύτερο αυτοκίνητο χωρίς μετατροπές και προβλήματα.
Δεν έχεις και άδικο...αλλά δεν κανονίζω εγώ! Βλέπεις, δεν είναι δική μου η Ε30...και πόσο χαίρομαι για αυτό!
nkaragou, θα κόψω μια βόλτα κάποια στιγμή! Σε ευχαριστώ!
-
Τελικά έγινε η δουλειά...
Κινητήρας Μ42 με 136 άλογα και 85.000 km. Όλα τα περιφερειακά του (σύστημα ψύξης - ηλεκτρικά κλπ.) με σασμάν, νομίζω όλος ο πίσω άξονας και air condition, όπως και δισκόφρενα μπρος-πίσω...για ανάρτηση μόνο δεν θυμάμαι αν έχει αλλαγές...
Ανταλλακτικά στα 2.500
-
[quote='funkyreverend']Τελικά έγινε η δουλειά...
Κινητήρας Μ42 με 136 άλογα και 85.000 km. Όλα τα περιφερειακά του (σύστημα ψύξης - ηλεκτρικά κλπ.) με σασμάν, νομίζω όλος ο πίσω άξονας και air condition, όπως και δισκόφρενα μπρος-πίσω...για ανάρτηση μόνο δεν θυμάμαι αν έχει αλλαγές...
Ανταλλακτικά στα 2.500
-
Δεν ξέρω τι έπαιρνε από εξακύλινδρο το συγκεκριμένο μοντέλο...Πάντως, όλη η δουλειά εμένα μου φάνηκε αρκετά καλή σε τιμή, λαμβάνοντας υπ'οψη ότι το αυτοκίνητο πρόκειται να αλλάξει σχεδόν όλο. Τη Δευτέρα το βάζω χέρι και ελπίζω να μην το πάρω στο χέρι!
-
ο msamaro εχει βαλει τη λιστα στη 1η σελιδα με τους κινητηρες...
-
hi paides.exw ena e21..thelw na tou valw 318is.gnwrizei kaneis apo afta??
-
paidia o pateras mou exei ena 318is kai mou to exei dwsei pleon, 8elw na to 'anevasw' ligo alla fovamai mhpws ta ftusei. exei 260.000 xlm provlhmata den exei vgalei kai polla alla den kserw kai polla giauto zhtaw kamia gnwmh
-
Τα άλογά του για το βάρος του είναι μια χαρά... Οπότε θα έλεγα η σπουδαιότερη βελτίωση είναι να ανεβάσεις τον οδηγό...
Μετά αν θέλεις πιο πολλή δύναμη το απλούστερο και μακροπρόθεσμα οικονομικότερο είναι να αλλάξεις κινητήρα σε δίλιτρο ή δυομισάλιτρο.
Μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, απαγορεύεται στο forum.
BMW E30: Τι κινητήρα 1.800 να βάλω;