-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους επαγγελματιών οδηγών, ο αναμορφωμένος κώδικας οδικής κυκλοφορίας θα προβλέπει την υποχρεωτική χρήση της ζώνη ασφαλείας από τους οδηγούς ταξί, λεωφορείων υπεραστικών και αστικών καθώς και φορτηγών αυτοκίνητων.
Πηγή: ΝΕΤΣτρουμφάκια;
Ετσι που είναι ο Λιαπης !!!!!!!!!
Στρουμφάκι !!!!!!! -
Ζώο με περικεφαλαία ο τροχονόμος που στην Ε.Ο. Κορίνθου-Αθηνών,Κυριακή μεσημέρι για να σταματήσει κάποιον που έπιασε στην αριστερή λωρίδα με το ραντάρ,πετάχτηκε στην μεσαία λωρίδα για να του κάνει σήμα να σταματήσει!!!! Μιλάμε με φουλ κίνηση!!!Αφού δεν έγινε φλίπερ από τα αυτοκίνητα...Κομάντο αυτοκτονίας κιέτσι...Όλα για το πρόστιμο...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Ζώο με περικεφαλαία ο τροχονόμος που στην Ε.Ο. Κορίνθου-Αθηνών,Κυριακή μεσημέρι για να σταματήσει κάποιον που έπιασε στην αριστερή λωρίδα με το ραντάρ,πετάχτηκε στην μεσαία λωρίδα για να του κάνει σήμα να σταματήσει!!!! Μιλάμε με φουλ κίνηση!!!Αφού δεν έγινε φλίπερ από τα αυτοκίνητα...Κομάντο αυτοκτονίας κιέτσι...Όλα για το πρόστιμο...Νομίζω πως γίνεσαι υπερβολικός! Δεν βλέπουμε κάθε μέρα δημόσιους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους με τέτοιο ζήλο
Υ.Γ.: χιούμορ έκανα φυσικά!!
-
Σε ποιο υψος αν επιτρεπεται ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σε ποιο υψος αν επιτρεπεται ???30-40 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας
-
Kανει κρυο η μου φαινεται Ικαρε ??????
-
Στις 10κ15 το βράδυ σήμερα,στο δρόμο που ενώνει την πλατεία της Πεντέλης με τον Άγιο Πέτρο,κοπελίτσα με κάποιον φίλο της,αποφάσισαν πως ήταν καλή ιδέα να αλλάξουν λάστιχο ΠΑΝΩ ακριβώς στο δρόμο και πίσω ακριβώς από πατημένη καμπή,καταλαμβάνωντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μια λωρίδα,απο τις 2 του δρομου.
Για όσους δεν ξέρουν το δρόμο,να συμπληρώσω πως πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση χωρίς φωτισμό,και πως γύρω στα 15-20μέτρα μετά το σημειό που είχαν σταματήσει υπάρχει πολύ μεγάλη αλάνα στο πλάι του δρόμου(καραούλι λέγεται το σημείο)
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Στις 10κ15 το βράδυ σήμερα,στο δρόμο που ενώνει την πλατεία της Πεντέλης με τον Άγιο Πέτρο,κοπελίτσα με κάποιον φίλο της,αποφάσισαν πως ήταν καλή ιδέα να αλλάξουν λάστιχο ΠΑΝΩ ακριβώς στο δρόμο και πίσω ακριβώς από πατημένη καμπή,καταλαμβάνωντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μια λωρίδα,απο τις 2 του δρομου.Για όσους δεν ξέρουν το δρόμο,να συμπληρώσω πως πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση χωρίς φωτισμό,και πως γύρω στα 15-20μέτρα μετά το σημειό που είχαν σταματήσει υπάρχει πολύ μεγάλη αλάνα στο πλάι του δρόμου(καραούλι λέγεται το σημείο)
Ανεβαίνοντας προς Πεντέλη;;;
Αν το έκαναν αυτό είναι το λιγότερο αυτόχειρες, γιατί τους κρύβει όχι μόνο η στραφή αλλά και οι θάμνοι που μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο. -
Εμένα μου λες..παραλίγο να φιληθούμε με 120-130:)
Στο ρεύμα προς Άγιο Πέτρο ήταν κ εγώ ευτυχώς πήγαινα προς Πεντέλη.
Μόλις κατάλαβα τι έγινε,γύρισα στην αλάνα που έχει λίγο παρακάτω να τους ρωτήσω αν είναι καλά.
Μου είπαν μια χαρά..μην ανυσηχείς!
Εκείνη την ώρα κάποιος που ερχόταν τους βλέπει..τσαρουχώνει τα φρένα του..κ η κοπελίτσα λέει ενοχλημένη..τι θέλει τώρα αυτός?είναι σοβαρός?Τι άλλο θα δούμε!
-
Δεν την πλακωσες στις φαπες να γινει και αυτη σοβαρη? Αμα περναγα εγω απο εκει, μαλλον θα μας εδειχναν τα καναλια τωρα...Αν μπορουσαν να παρουν πλανο απο το τελος του γκρεμου που θα ειχαμε καταληξει
-
Μόλις κατάλαβα τι έγινε,γύρισα στην αλάνα που έχει λίγο παρακάτω να τους ρωτήσω αν είναι καλά.
Εκείνη την ώρα κάποιος που ερχόταν τους βλέπει..τσαρουχώνει τα φρένα του..κ η κοπελίτσα λέει ενοχλημένη..τι θέλει τώρα αυτός?είναι σοβαρός?Τι άλλο θα δούμε!
Ε,βέβαια ενοχλήθηκαν τα παιδιά!!Φασαρία από το λάστιχα,πετάχτηκαν και πετραδάκια προς το μέρος τους,τους στράβωσαν και τα φώτα...
Μα είναι κατάσταση αυτή πια;Ούτε ένα λάστιχο να μην σε αφήνουν να αλλάξεις νυχτιάτικα;Και να πεις ότι ενοχλείς κανέναν;Μέσα στη μέση του δρόμου είσαι.Πού να πας δηλαδή για να σε βλέπουν αυτοί που έρχονται; Στην άκρη του γκρεμού;Τσ,τσ,τσ,τσ...Κάτι άνθρωποι που υπάρχουν...Κανένας σεβασμός πια... -
Kacey είμαι κατά της βίας
Εδώ που τα λέμε κάποιες φορές μπορεί και να χρειάζεται βέβαια.. -
Και αφου καταλαβες οτι δεν ειναι καλα (στα μυαλα τους) γιατι τους αφησες και εφυγες ??
-
Επειδή τον συγκεκριμένο δρόμο δεν τον ξέρω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως συνδυάζονται αυτά:
Στις 10κ15 το **βράδυ **...Για όσους δεν ξέρουν το δρόμο,να συμπληρώσω πως πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση χωρίς φωτισμό...
...
Ανεβαίνοντας προς Πεντέλη;;;
Αν το έκαναν αυτό είναι το λιγότερο αυτόχειρες, γιατί τους κρύβει όχι μόνο η** στραφή αλλά και** οι θάμνοι που μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο.Με αυτό:
Εμένα μου λες..παραλίγο να φιληθούμε με 120-130
-
Τι ρωτάς κι εσύ τώρα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επειδή τον συγκεκριμένο δρόμο δεν τον ξέρω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως συνδυάζονται αυτά:Πρέπει να πας στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλιώς δεν μπορείς να καταλάβεις.
-
Εχει πατημενες στροφες εκει, και λογω του οτι εκει κυκλοφορουν μονο λυκοι, αρκουδες και ενιοτε το ηλιθιο ζευγαρακι (εκεινες τις ωρες), προσφερεται για ευχαριστηση 'δικου' μας ειδους
-
ετσι ετσι
και τις μπαλες
V for Ventouza
-
120-130 για τη συγκεκριμένη στροφή είναι αρκετά αλλά όχι πάααρα πολλά..
Χαμηλώνοντας τα φώτα σου μπορείς να δείς αν έρχεται και κάποιος από απέναντι και έισαι οκ.
Το πρόβλημα είναι ότι είχαν σταματήσει χωρίς φώτα(μόνο με αλάρμ). -
Αααα, είναι μία από εκείνες τις περιοχές όπου τη νύχτα δεν υπάρχει ψυχή. Οι άνθρωποι μάλλον διακτινίστηκαν εκεί από περαστικό UFO.
Το ζευγάρι που έμεινε από λάστιχο θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μείνει από μπαταρία και να μην είχε ούτε τα αλάρμ αναμμένα.Αυτά τα ολίγα για τις δήθεν ασφαλείς συνθήκες ('απολύτως' ασφαλείς μάλιστα) σε συγκεκριμένους δημόσιους δρόμους.
Ζώα ζώα ζώα