Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αν κάποιος έχει ανάγκη να αξιολογήσει τον JT, αυτός είμαι εγώ (και κάθε οπαδός του), αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι φέτος, μέχρι σήμερα, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία να το κάνω. Για παλαιότερες χρονιές δεν έχει νόημα να μιλάμε. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, εσείς τα δικά σας.
Mεχρι εδώ πανέμορφα και συμφωνούμε!!
Ένας σπουδαίος Έλληνας πολιτικός έλεγε ότι ο καλύτερος τρόπος να πει κανείς ψέμματα είναι να μιλάει γενικόλογα. Πετάμε λοιπόν ένα 'ο τάδε έιναι άχρηστος, άμπαλος, τον τρώει ο teammate του' και ξεμπερδεύουμε χωρίς πολλά πολλά.
Ποιος είπε γενικόλογα? Εγω είπα την άποψη μου και εσυ το συνέχισες βάζοντας μέσα μια δόση ειρωνίας (offside κλπ). Προσπαθησα με όσο πιο ευγενικό τροπο είχα να σου δικαιολογήσω την άποψη μου (μεχρι το σημείο που άρχισες τις ειρωνίες), κρινοντας πρωτα από όλα την συγκριση με τον Ραλφ. Παραδεχτηκα ότι φταινε και πολλοί άλλοι παράγοντες αλλά δεν ακολούθησα την απλουστευμένη λογική ότι φταίνε μόνο αυτοί! Το γενικόλογο ποιο είναι?? Μάλλον το ότι απλά δεν συμφωνείς με την άποψη μου υποψιάζομαι!
Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι μύθοι για κάποιους οδηγούς, όπως πχ για τον Fisi που μέχρι πρόπερσι (ακόμα και σ' αυτό το forum) εμφανιζόταν ως ένας από τους καλύτερους και πιο αδικημένους οδηγούς (θυμάμαι ήταν σύνηθες να τον βάζουν στο top 3). Ακριβώς όπως και με το μύθο που θέλει τον JT καλό hotlapper, αλλά κακό racer. Μου θυμίζει κάπως τη ...Σημιτική ρήση 'έξω πάμε καλά...', τρομάρα μας!!
Εδω πιθανώς να έχεις και δίκιο. Δεν είναι θέμα μύθου όμως, είναι θέμα προσδοκιών...
Το ότι ακόμα κανείς δεν απάντησε πού και πότε είδε τον Trulli σε αγώνα άξιο κριτικής, μου λέει πολλά. Μπορώ και γω άνετα να αρχίζω να λέω πχ πόσο άσχετος είναι ο JPM, ή πόσο κάγκουρας ο Massa, αλλά δεν με παίρνει... κούφια λόγια θα είναι, από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, δεν τους παρακολουθώ καν, δεν ξέρω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονταν...
Και τον βλέπω και τον παρακολουθώ! Εσυ που δεν βλέπεις και δεν παρακολουθεις τους άλλους, πολυ καλά κανεις!!!!
Κι αν για τον FA και τη Renault αφήνω μερικά λεγόμενα να περάσουν, για τον JT ούτε ένα.
Κι εγω ότι και να κάνεις όσο δεν αποδεικνύει ότι κάνει το κάτι παραπάνω θα λέω ότι με απογοητεύει.
Γι' αυτό και θα επανέρχομαι κάθε φορά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πείσω κανέναν. Απλά ζητώ εξηγήσεις για κάθε τι. Και για το 'Trulli...το απόλυτο τίποτα' ακόμα δεν πήρα.
Ωραιότατα λοιπόν, να στο εξηγήσω με νουμερα και όχι με γενικόλογα. Το απόλυτο τίποτα!! **0 βαθμοί στο συνολο!! **
Και αφησα το αγαπημένο μου για το τέλος!!
Ευτυχώς εγώ δεν υποστηρίζω τον Trulli (ή όποιον άλλο) για τα πράσινο-γάλαζα μάτια του ή τα ξανθο-κάστανα μαλλιά, ούτε καν γιατί είναι cool, hot, trendy... Μια χαρά ξενέρωτος είναι.
Οχι μωρε δεν είναι ξενερωτος γλυκουλης είναι..
Και επειδη το σχολιάκι πηγαινε σε μένα (χτυπημα κάτω από τη ζώνη btw) εχω να πω ότι ουτε εγω υποστηρίζω τον Κιμι για αυτά του τα προσόντα!! Για αυτα του τα προσόντα απλά κατεβάζω φωτογραφίες του!
Ούτε καν τον υποστηρίζω επειδή είναι 'ο τέλειος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος'. Ένας ικανότατος (από τους ελάχιστους), αλλά αναξιόπιστος οδηγός είναι.
Ειδες τι ωραια που συμφωνούμε?? Γιατι χτυπιέσαι δεν μπορώ να καταλάβω...
Τέλος από μένα για τον Τρούλι!! Ελπίζω να μας βάλει τα γυαλιά στους επόμενους αγώνες και πρώτη εγω θα βγω να πανηγυρίσω!!!
Kαλό μας απόγευμα!