May 10, 2006, 11:21 AM

Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν με κάλυψες γιατί το κρίσιμο ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Πού και πότε είδατε φέτος τον Trulli για να μπορείτε να έχετε (αρνητική) γνώμη??

Προφανως και δεν σε κάλυψα... Και αν δεν παραδεχτω ότι ο Τρουλι φετος είναι τελειος, μοναδικός, ανεπανάληπτος, εχω την αισθηση ότι δεν θα σε καλύψω και ποτε....

Τώρα ξαναπέστε πόσο κακός και άτολμος είναι φέτος ο Trulli και πόσο χειρότερος από τον RS, που τουλάχιστον είχε και 2 καθαρούς αγώνες να δείξει τι ψάρια πιάνει φέτος με το νέο μονοθέσιο. Όταν δούμε και τον Trulli σε έναν τέτοιο, τότε ας μιλήσουμε ξανά για μπάλα.

Ωραια λοιπόν, όταν δούμε τον Τρουλι σε εναν καθαρο αγώνα (καθαρό συμφωνα με την δική σου ορολογία) θα το ξανασυζητησουμε!! Αμα τον δούμε βεβαια, γιατι αμα θες να βρίσκεις δικαιολογίες πάντα θα βρίσκεις!

Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι το κατέχουμε το άθλημα

Ωραια η ειρωνία. Την κατέχω κι εγω καλά!! Θες να διαπιστώσουμε ποιος την κατέχει καλυτερα????

Τελος πάντων. Εγω είπα την άποψη μου. Μαλλον δεν την διάβασες καλα. Ριξε μια δευτερη ματια και αν συνεχιζεις να διαφωνεις, εδω είμαστε, υπάρχουν αρκετοι αγωνες, τα ξαναλέμε!