-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ PAOK RACING TEAM, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ IRAKLIS RALLY ΤΕΑΜ!MENEI NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ!
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ S-11 ΚΑΙ ΟΧΙ Ν-11 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 550,000 ΕΥΡΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Μήπως βάψουν το αμάξι του Solberg σε αυτά τα χρώματα??
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ PAOK RACING TEAM, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ IRAKLIS RALLY ΤΕΑΜ!
MENEI NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ!
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ S-11 ΚΑΙ ΟΧΙ Ν-11 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 550,000 ΕΥΡΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ S12 ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΜΠΡΙΖ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΒΑΨΑΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ PETTER ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ S12 ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΜΠΡΙΖ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΒΑΨΑΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ PETTER ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!Λες; ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
Το σάιτ παντως λεει Ν11, τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες, παλι καλα που δεν εβαψαν κανενα Βιβιο. -
Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΜ-RACING ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στέλνω PM αλλά απορρίπτεται..
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω Λωρη .Σχετικα με το shakedown tou Μ.Ροδο...
πιο μετα θα προσπαθησω στο προσωπικο σου e-mail.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ E-MAIL
THANKS,
'EL-EM'
για δες...πες μου οτι το ΄λαβες.....
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ SWIFT S1600 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ. O ΠΟΛΩΝΟΣ KOSCIUSZKO ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ IGNIS, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SWIFT... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ!
-
Χαρη ποτε θα μαθουμε, αν θα ερθει με το swift?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Χαρη ποτε θα μαθουμε, αν θα ερθει με το swift?ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ IGNIS ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ SWIFT...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΔΩ?
-
αυτος ειναι?
-
ΝΑΙ!
-
ομορφο ε ?
ε φανταστικε πολωνε? κανε τη σωστη κινηση
-
2o FABIA THΣ ΟΜΑΔΑΣ KOPECKY ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...
Ο PROKOP ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ FOCUS... -
ενταξει βρε Χαρη μου μη σκαλωνεις σιγα ,δε θα δουμε φαμπια θα δουμε καποιο αλλο wrc car.
-
Ο ΜΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ TEΛΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ FORD FOCUS WRC 02 THΣ ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ JM ENGINEERING!
Η JΜ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ FORD FOCUS .
2 FORD FOCUS WRC 01 KAI
1 FORD FOCUS WRC 03.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο PROKOP ENA AΠΟ ΑΥΤΑ!
-
-
Ο Prokop δεν θα τρέξει τελικά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Prokop δεν θα τρέξει τελικά.1 WRCAR ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΚΡΙΜΑ
-
Καλημέρα ,
Ξέρω οτι πολλοί θα μου την πέσουν και θα με πούν φεμινιστή αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσους καλούς νέους γρήγορους οδηγούς
να μην μπορούν να τρέξουν ένα rally για λόγους κόστους και να
βλέπω την Σταθάκη να τρέχει στο Acropolis με 206 kit car !!!!!!Έλεος βρε παιδιά στην Peugeot.....δεν μπορούσατε να δώσετε τετοιο αυτοκίνητο σε κάποιον άλλον?????? έχουμε τόσους οδηγούς που διψάνε
για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και έχουν και τις ικανότητες να κάνουν κάτι
καλό.....Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά πιστεύω οτι είναι μεγάλη άδικία
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Καλημέρα ,Ξέρω οτι πολλοί θα μου την πέσουν και θα με πούν φεμινιστή αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσους καλούς νέους γρήγορους οδηγούς
να μην μπορούν να τρέξουν ένα rally για λόγους κόστους και να
βλέπω την Σταθάκη να τρέχει στο Acropolis με 206 kit car !!!!!!Έλεος βρε παιδιά στην Peugeot.....δεν μπορούσατε να δώσετε τετοιο αυτοκίνητο σε κάποιον άλλον?????? έχουμε τόσους οδηγούς που διψάνε
για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και έχουν και τις ικανότητες να κάνουν κάτι
καλό.....Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά πιστεύω οτι είναι μεγάλη άδικία
Φιλικά
ΓιάννηςΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η Διδα ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ!
Συμμετοχές του Ράλλυ Ακρόπολις 2006