-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατρε ο αγωνας ηταν οντως πολυ καλος (in my opinion)Και η μεταδοση μια χαρα.. ε?
Ολα καλα ρε παιδια, αλλά επιτρεπεται διαγωνισμός του καναλιου που τον δειχνετε ανα 5 λεπτα επι 2 ολοκληρες μερες και να εχετε αυτο το μαμημενο Ραικκονεν γραμμενο λάθος?? Ημαρτον!! Raikkonen!!! 2 k 1 n!!
Ελεγα τωρα θα το διορθωσουν, τωρα θα το διορθώσουν!!! Αλλά μπα.....
Ναι, ε; Και οι 2 ferrari κολλημένες πάνω στην Renault του Alonso; (σε ύφος Διακογιάννη όταν ο επιθετικός μπαίνει στην μεγάλη περιοχή...)
Και επιτέλους, είναι Ράικκονεν και Mercedes και όχι Mercendes!
Δεν ξέρω για σας, αλλά αν μπορούσα να ακούω τους κινητήρες χωρίς το δίδυμο, θα το έκανα άνετα!
-
Τα λάθη που γίνονται στις μεταδώσεις είναι τόσο τραγικά που έχω πάψει να ασχολούμαι. Κουράστικα. Live timing και εικόνα από τον Alpha. Προσπαθώ να μην ακούω τους σχολιαστές.
Ένα παράδειγμα. Στο qualifing κάτω αριστερά δείχνει το split από το 16ο ή τον 10ο πιλότο, ανάλογα σε ποια περίοδο βρισκόμαστε. Ε λοιπόν ο Πουρναράκης και στην Ίμολα και χθες και σε άλλους αγώνες 9/10 φορές που βλέπει πράσινο split λέει 'και να που είναι πιο γρήγορος στο 1ο sector και από τον Σουμάχερ'(ή τον οποιοδήποτε άλλο είναι 1ος εκείνη την στιγμή).
**
charmak66** >Δεν ξέρω για σας, αλλά αν μπορούσα να ακούω τους κινητήρες χωρίς το δίδυμο, θα το έκανα άνετα!με πρόλαβες
-
από τις λίγες φορές που μου έσπασε τα νεύρα ο Τάκης. Ελεος πια, το ξέρουμε ποιον υποστηρίζεις. Μου 'ρθε να κλείσω την τηλεόραση.
-
Ίσως είναι λίγο 'άσχετη' η παρατήρηση, αλλά γιατί ο Raikkonen πρέπει να γράφεται και στα Ελληνικά με 2 'κ'; Έχω την εντύπωση πως οι ξένες λέξεις όταν γράφονται στα Ελληνικά είναι πάντα απλοποιημένες.
Αν μπορεί κάποιος της Θεωρητικής κατεύθυνσης ας μας διαφωτίσει
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ίσως είναι λίγο 'άσχετη' η παρατήρηση, αλλά γιατί ο Raikkonen πρέπει να γράφεται και στα Ελληνικά με 2 'κ'; Έχω την εντύπωση πως οι ξένες λέξεις όταν γράφονται στα Ελληνικά είναι πάντα απλοποιημένες.Αν μπορεί κάποιος της Θεωρητικής κατεύθυνσης ας μας διαφωτίσει
Eδω λέμε γραφόταν με 2 ν, στα ελληνικά, τα 2 κ θα μας πείραζαν??
-
Ωχ, σοβαρά;
Δεν το παρατήρησα
-
Κυριε moderator δεν διαβαζετε τα post μας μου φαίνεται!
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ολα καλα ρε παιδια, αλλά επιτρεπεται διαγωνισμός του καναλιου που τον δειχνετε ανα 5 λεπτα επι 2 ολοκληρες μερες και να εχετε αυτο το μαμημενο Ραικκονεν γραμμενο λάθος?? Ημαρτον!! Raikkonen!!! 2 k 1 n!!Ελεγα τωρα θα το διορθωσουν, τωρα θα το διορθώσουν!!! Αλλά μπα.....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κυριε moderator δεν διαβαζετε τα post μας μου φαίνεται!Ολα καλα ρε παιδια, αλλά επιτρεπεται διαγωνισμός του καναλιου που τον δειχνετε ανα 5 λεπτα επι 2 ολοκληρες μερες και να εχετε αυτο το μαμημενο Ραικκονεν γραμμενο λάθος?? Ημαρτον!! Raikkonen!!! 2 k 1 n!!
Ελεγα τωρα θα το διορθωσουν, τωρα θα το διορθώσουν!!! Αλλά μπα.....
Who cares?
Αφού το μάτι όλων πήγαινε στη σωστή απάντηση, τον Σουμάχερ! Δε πά να το γράφαν και 'Ράηκωνεν', μόνο εσύ θα το πρόσεχες!
-
Η μετάδοση ήταν πλήρης και άρτια προετοιμασμένη και μπράβο στους ανθρώπους του Άλφα, που μας προσφέρουν τόσα πολλά, σε μια χώρα που βρίσκεται ακόμα πίσω σε αρκετά πράγματα όπως είναι η δική μας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στερείται νοήματος κατά τη γνώμη μου.
-
μάλιστα....
δηλ εσύ έμεινες ικανοποιημένος...
και επειδή στην χωρα μας είμαστε πίσω σε κάποια πράγματα θα πρέπει να μην προσπαθούμε σε κάποια άλλα...
ok σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν την συμμερίζομαι.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Η μετάδοση ήταν πλήρης και άρτια προετοιμασμένη και μπράβο στους ανθρώπους του Άλφα, που μας προσφέρουν τόσα πολλά, σε μια χώρα που βρίσκεται ακόμα πίσω σε αρκετά πράγματα όπως είναι η δική μας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στερείται νοήματος κατά τη γνώμη μου.Να τους πούμε και ευχαριστώ για το ευγενές έργο που προσφέρουν;
Γιατί να μην έχουμε απαιτήσεις;
-
Η μετάδοση ήταν πλήρης και άρτια προετοιμασμένη και μπράβο στους ανθρώπους του Άλφα, που μας προσφέρουν τόσα πολλά, σε μια χώρα που βρίσκεται ακόμα πίσω σε αρκετά πράγματα όπως είναι η δική μας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στερείται νοήματος κατά τη γνώμη μου.Εισαι ευχαριστημενος απο αυτο που βλεπεις καθε Κυριακη?
Εισαι ευχαριστημενος απο αυτους τους σχολιαστες?
Εισαι ευχαριστημενος απο το καναλι που βαζει οσες διαφημισεις βαζουν αθροιστικα ολα τα αλλα ευρωπαικα δικτυα που καλυπτουν τον αγωνα? -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Η μετάδοση ήταν πλήρης και άρτια προετοιμασμένη και μπράβο στους ανθρώπους του Άλφα, που μας προσφέρουν τόσα πολλά, σε μια χώρα που βρίσκεται ακόμα πίσω σε αρκετά πράγματα όπως είναι η δική μας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στερείται νοήματος κατά τη γνώμη μου.
Εισαι ευχαριστημενος απο αυτο που βλεπεις καθε Κυριακη?
Εισαι ευχαριστημενος απο το καναλι που βαζει οσες διαφημισεις βαζουν αθροιστικα ολα τα αλλα ευρωπαικα δικτυα που καλυπτουν τον αγωνα?Ναι αρκετά.
-
Καλο θα ηταν καποτε να συμφωνησουμε σε μερικα βασικα. Οπως λχ οταν η διαφορα παει απο τα 3 στα 5' τοτε ο μπροστα παει γρηγοροτερα. Λεω εγω τωρα...
Ή με τα χρωματακια. Πρασινο; Παει γρηγορα ο πισω! Πορτοκαλι; Παει γρηγορα ο μπροστα. κ.ο.κ -
Εισαι ευχαριστημενος απο το καναλι που βαζει οσες διαφημισεις βαζουν αθροιστικα ολα τα αλλα ευρωπαικα δικτυα που καλυπτουν τον αγωνα?Ναι αρκετά.
Μου κανει εντυπωση!!
Πιστευω παντως οτι ειναι λαθος η λογικη να μην εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις επειδη ειμαστε σχετικα πισω σε καποια πραγματα! -
Μου κανει εντυπωση!!
Πιστευω παντως οτι ειναι λαθος η λογικη να μην εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις επειδη ειμαστε σχετικα πισω σε καποια πραγματα!Είναι γιατί μπαίνω και λίγο στη θέση του δημοσιογράφου και όχι μόνον σε αυτή του 'κακομαθημένου' τηλεθεατή που όλο γκρινιάζει για ψίλου πήδημα
-
Είναι γιατί μπαίνω και λίγο στη θέση του δημοσιογράφου και όχι μόνον σε αυτή του 'κακομαθημένου' τηλεθεατή που όλο γκρινιάζει για ψίλου πήδημα
Προσωπικά δηλώνω κακομαθημένος, εμπαθής και προκατειλημένος απέναντι στους σκληρά εργαζόμενους εκφωνητές μας τους οποίους τόσο άδικα κατηγορούμε....
-
Δε νιωθω κακομαθημενος τηλεθεατης επειδη κρινω καποιον ο οποιος βρισκεται χρονια στο χωρο και εξακολουθει να κανει παρα πολλα λαθη οχι λογω απροσεξιας(που ουτε αυτα λειπουν οπως π.χ. ανεφερε ο greo πιο πανω) αλλα λογω ασχετοσυνης...Απ τη στιγμη που εκτιθεται στην τηλεοραση μπροστα σε τοσο κοσμο θα πρεπει να διαθετει καποιες ελαχιστες ικανοτητες τις οποιες δε διαθετουν και οι δυο παρουσιαστες μαζι!
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να τους κρινουμε.. -
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να τους κρινουμε..Ούτε κι εγώ γιατί να μην τους επικροτώ χωρίς να σχολιάζω και την παραμικρή κακία ή σαρδάμ
-
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να τους κρινουμε..
Ούτε κι εγώ γιατί να μην τους επικροτώ χωρίς να σχολιάζω και την παραμικρή κακία ή σαρδάμ
Σχολιάζεις όμως ως κακομαθημένους αυτούς που τους σχολιάζουν αρνητικά.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη