-
παει και ο ηρακλης...Α2.....
ο αρης βγηκε 4ος εκμεταλλευομενος το στραβοπατημα του πανελληνιου, εμεις 6οι και η λαρισα εμεινε στη κατηγορια....
θα το λιωσουμε το μαρουσακι!!!!
-
Κριμα για τον Ηρακλη,αλλα με την αποδοση του ολοκληρη τη χρονια,μαλλον πηρε αυτο που αξιζε...
-
το κακο ειναι οτι ανεβαινει και το αιγαλεω απ'οτι φαινεται και δε τις μπορω καθολου αυτες τις ομαδες....
-
Αιγάλεω;;;
τελικά δεν είναι και πολύ δύσκολο να φτιάξεις ομάδα για Α1 ε; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αιγάλεω;;;
τελικά δεν είναι και πολύ δύσκολο να φτιάξεις ομάδα για Α1 ε;Το Αιγάλεω είναι καιρό στην Α2 πάντως.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αιγάλεω;;;
τελικά δεν είναι και πολύ δύσκολο να φτιάξεις ομάδα για Α1 ε;Το Αιγάλεω είναι καιρό στην Α2 πάντως.
κριμα που δεν ειναι ακομα πιο κατω...δε τις μπορω καθολου αυτες τις ομαδες...τις ανεχομαστε στο ποδοσφαιρο, πρεπει να τις βλεπουμε και στο μπασκετ?????
ο ηρα τα θελε και τα παθε...ο κολοσσος δυστυχως και αυτος ηταν λιγος τελικα...
ελπιζω σε break...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελπιζω σε break...
Κι εγώ ελπίζω να κάνεις break
-
36 ποντάκια και 12 ριμπάουντ o Mαυροκεφαλίδης
-
εναντιον ποιου???
-
Του Γυμναστικού
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
36 ποντάκια και 12 ριμπάουντ o MαυροκεφαλίδηςΚατσε να τον δουμε στα δυσκολα
Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση του greo σημερα. Ολα στραβα του ηρθανε
-
Προχθές 30 σήμερα 36.
Ε εντάξει στα δύσκολα δε θα γράψει τέτοια σκορ αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια να τραβάει το σκορ τόσο πολύ ένας παίχτηςΓια τον Ηρακλή δεν ξέρω...δεν ήθελα να πέσει αλλά μάλλον είχε 'κακοφορμήσει' το πράγμα απ' ότι φαίνεται
-
Μαζι σου. Ρετζιας να μη μας βγει μονο
Αν θυμασαι τα ελεγα από την αρχη της σεζον και δικαιωθηκα. Αυτος ο Ηρα δεν εχει θεση στην Α1 ούτως ή άλλως.-
-
Nai το θυμάμαι
-
Ο Πανελλήνιος κατάφερε και μας κέρδισε στη μάχη για την πέμπτη θέση
Από Δευτέρα πάμε στα πλέι ωχ με πλεονέκτημα έδρας. Ελπίζω να μην κάνουμε το 3/3 σε αυτοκτονίες!
Αν παίξουμε με Μαρούσι σε σειρά πέντε αγώνων για Ευρωλίγκα, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες.Ποια έδρα βλέπετε να σπάει;
Εγώ στην πρώτη φάση δεν βλέπω καμία. -
το μαρουσι θα σπασει....
προσεξτε τον μουλα....οι κοντοι σας ειναι οτι ναναι σε σχεση με αυτον...
τον μαυροκεφαλιδη δε τον μαρκαρε κανεις σημερα...
-
Το Μαρούσι δεν είναι και στα καλύτερά του, αλλά και εσείς το ίδιο.
Με παίχτες να φεύγουν και να έρχονται λες και είναι λεωφορεία, δεν μου κάνει για κλίμα ομάδας έτοιμης για πλέι ωχ. Και ο Γιαννάκης δύσκολό να πιαστεί στον ύπνο.
Τίποτα δεν αποκλείεται φυσικά και μαζί με το δικό μας είναι τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια.
Πάντως εμάς μάλλον μας συμφέρει να περάσετε (;). -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το Μαρούσι δεν είναι και στα καλύτερά του, αλλά και εσείς το ίδιο.
Με παίχτες να φεύγουν και να έρχονται λες και είναι λεωφορεία, δεν μου κάνει για κλίμα ομάδας έτοιμης για πλέι ωχ. Και ο Γιαννάκης δύσκολό να πιαστεί στον ύπνο.
Τίποτα δεν αποκλείεται φυσικά και μαζί με το δικό μας είναι τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια.
.+1...
ο πανελουδης τα χει κανει μανταρα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαζι σου. Ρετζιας να μη μας βγει μονοΑν θυμασαι τα ελεγα από την αρχη της σεζον και δικαιωθηκα. Αυτος ο Ηρα δεν εχει θεση στην Α1 ούτως ή άλλως.-
Δεν πειραζει
Εχουν θεση ομαδες-σφραγιδες με ανυπαρκτο παρον, ανυπαρκτη πελετεια και λεφταδες προεδρους. Εχουν θεση ομαδες πλυντηρια ερμαια και υποχειρια διαφορων μανατζαραιων. Ομαδες για το στοιχημα που χανουν τα κρισιμα στην εδρα τους απο υποδεεστερες ομαδες αλλα περνουν 5 νικες στον ποντο απο ανωτερους που ολως τυχαιως βρεθηκαν στο ιδιο γηπεδο με τον ιδιο αντιπαλο στη χειροτερη εμφανιση της σεζον. Ομαδες που ποτε δεν εχουν βγαλει ενα παικτη, που ποτε δεν εχουν αναγκασει εστω και μισο ανθρωπο να χαρει το αθλημα, που ποτε δεν εχουν δουλεει σε αλλη βαση περα απο αυτην της αρπαχτης.
Τελικα συμφωνουμε, μπορει και να μην εχουμε θεση στη συγκεκριμενη Α1. Αλλα το μονο που ευχομαι ειδικα σε 2 ταλαντουχουν κοντούς προπονητες της νεας γενιάς ειναι να μην βρεθουν ποτε ξανα στο δρομο μας...
-
ας ελπισουμε να ανεβει ο ηρα του χρονου...ειδικα φετος οι επιλογες ηταν αθλιες...μη ξεχναμε οτι οταν παιξαμε στο ιβανωφειο και μεις ειμασταν υποψηφιοι για υποβιβασμο...οι ελληνες που ειχε δεν ηταν κακοι, οι ξενοι ομως....
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........