- 

εγώ κέρδισα τη pole και λογικά θα κερδίσω τόσο το ταχύτερο γύρο όσο και τον νικητή 
- 

Ο χρήστης mschumacher έγραψε: 
 εγώ κέρδισα τη pole και λογικά θα κερδίσω τόσο το ταχύτερο γύρο όσο και τον νικητήασε μας ρε που θα βρεις και τον νικητη... 
- 

Τσίμππησα 1 ποντάκι απο τη 2η θέση του Νάντο, και για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτπου θα έπιανα και το flap ΥΓ. flap και pole έκατσαν ακριβώς αντίστροφα ρε γαμώτο 
- 

Εγώ έπιασα την pole και το 1-2 ... 
 Ο Μοντυ και ο 'κοντός' μου τα χάλασαν λίγο
- 

Εγώ πήγα red to red και τσίμπισα δυο ποντάκια με την νίκη και την πολ του Μίκαελ !!!!! 
 Φίλε μου Μάσα , εγώ φταίω που σε έβαλα δεύτερο ....
 Χίλιες φορές να έβαζα τον Ρούμπενς !!!!!!!
- 

Λοιποοοοοοον ανανεωθηκε η βαθμολογια και εχουμε δυο νεους πρωτοπορους, τους Theofaman και betoven!! Παντως ειχαμε αρκετες απουσιες, μας αποσυντονισε το εορταστικο των ημερων μαλλον. Ο kouk μπηκε 8αδα οποτε τρεχα γυρευε 
- 

Πέτυχα και τους 3 σε λάθος σειρά. Ενδιαφέρον... 
- 

1ος πόντος 
- 

Εγώ από την άλλη ούτε ένα ποντάκι... κουβάς... 
- 

ρε Go For Pole , μου έφαγες ένα ποντάκι στην συνολική βαθμολογία Δεν σε παρεξηγώ , καλό θα ήταν το κατσικάκι , και θα ήθελες και κάτι ψιλό για after , για να χωνέψεις ..... 
- 

σορρυ , λακαμια μου 
 Νόμιζα οτι είχα βάλει πρώτο τον ΜΣ !!!!
 Μου φαίνεται οτι εμένα μου έπεσε βαρύ το κατσίκι !!!!
- 

- 

Αμ εγώ που με βλέπω πρώτο λέω χαλασμένο θα ήταν το κοκορέτσι Λέμε και το φλυτζάνι άμα λάχει να 'ούμε 
- 

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε: 
 Λοιποοοοοοον ανανεωθηκε η βαθμολογια και εχουμε δυο νεους πρωτοπορους, τους Theofaman και betoven!!Παντως ειχαμε αρκετες απουσιες, μας αποσυντονισε το εορταστικο των ημερων μαλλον. Ο kouk μπηκε 8αδα οποτε τρεχα γυρευε Πάω για Πρωτάθλημα Υδρόβιεεεεεεεεεεεεε!!! 
- 

Μόνο 1 πόντο για αυτόν τον αγώνα... αλλά τί πόντος όμως! 
- 

Δεν ξαναβάζω στις προβλέψεις τον Κιμι, ούτε και αν μου ζητηθεί το 'Προβλέψτε το πιο ασημί μονοθέσιο του αγώνα'... 
- 

Κουβάς, όλα ανάποδα 
- 

Έχασα την pole μόνο γαμώτο... Αλλά καλύτερα έτσι, μπορεί να στράβωνε ο αγώνας. 
- 

Υδρόβιεεεεε..........μπήκα και στην 5άδαααα!!!! 
- 

Ο betoven μας κερναει ολους τσαγακια η μου φαινεται?? 
 2η φορα κουβας λογω του γερογερμαναρα!Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση!!

Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων, version 2006