-
-
Γειά σας,
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εννοείται όχι ...ποιος σας λέει τέτοιες αρλούμπες ρε παιδιά...Δύο διαφορετικοί πωλητές που βάζουν μεμβράνες της 3Μ !!
Αυτός είναι και ο λόγος που ζητάω τις απόψεις από χρήστες, που έχουν δοκιμάσει το προϊόν (που για μένα η γνώμη τους έχει βαρύτητα) και δεν αρκούμαι στις απόψεις του κάθε πωλητή, που λογικό είναι να θέλει να πουλήσει.
Ευχαριστώ πάντως.
Στην Γλυφάδα που ρώτησα, στη llumar, μου έδωσαν καλύτερη τιμή, έστω και λίγα €, από την 3Μ στο Μαρούσι.Φιλικά
Μάξιμος
-
maximos
τι λαμακίες λέει ο κόσμος (πωλητές) για να βγάλουν το παντεσπάνι τους...
-
elteo Αρκετά σκοτεινό το εσωτερικό. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με την αστυνομία.
Πάντως ανεξάρτητα από το παραπάνω, είναι πολύ όμορφη επιλογή.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Άκουσα επίσης, ότι οι μεμβράνες της llumar επειδή περιέχουν μεταλλικά στοιχεία (αλουμίνιο, τιτάνιο), δυσκολεύουν την λήψη σήματος στα κινητά , gps και εγκλωβίζουν το σήμα
Υπερβολές θα έλεγα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σήματος στα 10+ χρόνια που έχω llumar.
Αν έχεις αυτοκίνητο που 'φοράει' 3m τότε να δοκιμάσουμε την λήψη και σε αυτό και στο δικό μου (πειραματόζωο ο 'μήτσουλας' ) για να δείς άν υπάρχει διαφορά. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
elteo Αρκετά σκοτεινό το εσωτερικό. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με την αστυνομία.Πάντως ανεξάρτητα από το παραπάνω, είναι πολύ όμορφη επιλογή.
Ευχαριστώ taz...
για το σκοτεινό ....εξαρτάται!
η φωτό τραβήχτηκε σε σκιερό μέρος πρωί. Οταν έχει ήλιο είναι οκ. -
Καλημέρα παίδες, σκέφθομαι μετά από μία προσφορά του κ.Γιαννικέλη για μεμβράνες Glasscoat. Τί γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εταιρεία, είτε δική σας είτε από τρίτους;
Στο http://www.giannikelis.gr πηγαίνοντας 'Car Studio' > διαλέγετε το Leon (σσ. αναφέρω το Leon γιατί είναι κόκκινο το χρώμα του αμαξώματος κι οι μεμβράνες επρόκειτο να μπουν σε κόκκινο μεταλλικό new Swift) > κι έχω καταλήξει στις TG8 ή στις ASTR7. Αν και κλίνω προς τις τελευταίες λόγω της σκουρότητας τους φοβάμαι πως θα έχω πρόβλημα το βράδυ ειδικά αν βρέχει έξω ή την ώρα του παρκαρίσματος μιας κι ορατότητα λόγω της σκουρότητας πιστεύω ότι θα είναι περιορισμένη.
Any help appreciated!Καλές γιορτές σε όλους!
-
Koίταξα πριν βάλω και στον Γιαννικέλη...φίλε μου llumar πρωτίστως και 3Μ μετά είναι οι καλύτερες.
-
Παιδια μια ερωτηση επειδη σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να βαλω και στο δικο μου.
Οι μεμβρανες μπαινουν απεξω απο το τζαμι η απο μεσα? Αν μπαινουν απο μεσα βγαζουν ολοκληρο το παραθυρο για την τοποθετηση η οχι?
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση επειδη σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να βαλω και στο δικο μου.Οι μεμβρανες μπαινουν απεξω απο το τζαμι η απο μεσα? Αν μπαινουν απο μεσα βγαζουν ολοκληρο το παραθυρο για την τοποθετηση η οχι?
Mπαίνουν από μέσα. Στο δικό μου C4 δεν τα έβγαλαν. Χρόνος τοποθέτησης ~ 3 ώρες.
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
TG8 ή στις ASTR7.Πολύ σκούρες και οι δύο, ειδικά οι ASTR7 είναι η χαρά του τροχονόμου.
Αλλά αν εσένα σου αρέσουν μην σταθείς στο σχόλιο. Απλά μια γνώμη είπα.
Για την ποιόητα της εργασίας και των μεμβρανών δεν έχω γνώμη μια και δεν έχω δεί εργασία του.
-
Όμορφες Σάββα, αλλά πολύ σκούρες για τις ανάγκες μου. Άσε που σήμερα κοίταζα το astra απ' έξω και διαπίστωσα ότι τα μαμά κρύσταλλα είναι αρκετά σκούρα από μόνα τους. Αν βάλω θα περιοριστώ στις Clima Select.
-
taz
o scientist πέρασε την Xantia του ΚΤΕΟ χωρίς να έχει πρόβλημα ενώ και σε ελέγχους που του έγιναν από μπλόκα δεν του έθιξαν το θέμα των μεμβρανών.
δες την Χantia του:
άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...
και το σχόλιο στο gcc.gr
Τις έχω πλέον σχεδόν 2 χρόνια και πέρυσι πέρασα και ΚΤΕΟ.
Μέχρι τώρα καμία κλήση και στο ΚΤΕΟ ούτε που μου ανέφεραν κάτι.Βέβαια για τις μεμβράνες είμαι πλέον σχεδόν βέβαιος ότι παίζει ρόλο και τι αυτοκίνητο έχεις.
Δηλαδή εμένα με το Xantia ούτε που θέλουν να με σταματήσουν ενώ πχ κανένα Punto GT, κανένα Rallye ή ας πούμε το χαμηλωνμένο focus ενός φίλου τους σταματάνε απλά και μόνο για να δούνε αν έχουν να τους γράψουν. -
Μάνο
είναι σε σκίερο μέρος το επαναλαμβάνω. Στον ήλιο δεν έχουν καμία σχέση.
Το βράδι δε, δεν με ενοχλούν καθόλου. Είναι πολύ ωραία να είσαι μέσα με αυτές. -
Μήπως ξέρει κανένας οι μεμβράνες με απόχρωση σκούρου καθρέπτη ποιανής εταιρείας είναι;
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανένας οι μεμβράνες με απόχρωση σκούρου καθρέπτη ποιανής εταιρείας είναι;Aν θυμάμαι καλά πολλά και περίεργα χρώματα είχαν οι Folliatec...
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση επειδη σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να βαλω και στο δικο μου.Οι μεμβρανες μπαινουν απεξω απο το τζαμι η απο μεσα? Αν μπαινουν απο μεσα βγαζουν ολοκληρο το παραθυρο για την τοποθετηση η οχι?
-
Οι μεμβράνες τοποθετούνται εσωτερικά χωρίς να βγουν τα τζάμια.
-
Στο δικό μου η τοποθέτηση (Llumar) διήρκεσε 2,5 ώρες.
-
Τα κινητά της οικογένειας αλλά και φίλων-γνωστών (διάφορων τύπων) έχουν όλα μια χαρά σήμα.
-
Σε πολλούς ελέγχους της τροχαίας (εντός και εκτός Αθήνας) ποτέ δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο για τις μεμβράνες, μέρα ή νύχτα.
-
Διαπερατότητα μεμβρανών