-
Αυτό το κάνω και με το astra!
-
πέρασε και δεν ακούμπησε...
-
1.26.32 αμάξι: XR GT Turbo, πίστα: Blackwood, κάυσιμα: 15%
Κατεβάινει σίγουρα κανά sec ακόμα.Επίσης, 1.34.01 αμάξι: XF GTi, πίστα: Blackwood, κάυσιμα: 13%
-
ας γραψω και εγω το ατομικο μου ρεκορ..
1.34.11 με το xf gti, στο blackwood και καυσιμα καπου στο 30%
με πληκτρολογιο..παντως με εξασκηση ακομη και με πληκτρολογιο πεφτεις κατω απο 1.34 ..
απλα πρεπει να εισαι..'δαχτυλας'..το gti ειναι το μονο που μπορω να οδηγησω αξιοπρεπως..τα πισοκινητα ειναι..δραμα..
-
migf1
από το LIVE FOR SPEED είναι τα screenshot;
Είναι δωρεάν ή 'δωρεάν'; -
Υπάρχει δωρεάν demo, το οποίο μάλιστα έχει και multiplayer
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
ας γραψω και εγω το ατομικο μου ρεκορ..1.34.11 με το xf gti, στο blackwood και καυσιμα καπου στο 30%
με πληκτρολογιο..παντως με εξασκηση ακομη και με πληκτρολογιο πεφτεις κατω απο 1.34 ..
απλα πρεπει να εισαι..'δαχτυλας'..Εσύ δεν είσαι απλά... δαχτυλάς,
είσαι... ήρωας δαχτυλάς!!!!!!!!!!!!Α-ΨΟ-ΓΟΣ!!!
(σε παρατήρησα και στους ονλάιν αγώνς προχτές... δεν είναι μόνο το 1.34.11 αξιέπαινο ως ρεκόρ, αλλά κυρίως ότι συνήθως γυρίζεις στο 1.34.high-1.35.low)το gti ειναι το μονο που μπορω να οδηγησω αξιοπρεπως..τα πισοκινητα ειναι..δραμα..
Θυμάσαι που σε είχα προτρέψει να δοκιμάσεις με ποντίκι;
Και το μπροστοκίνητο XF GTR (τη γρήγορη δλδ έκδοση του XF GTi) δεν νομίζω ότι μπορείς να το οδηγήσεις αξιοπρεπώς με πληκτρολόγιο. -
Κρίμα να μην έχω ένα desktop pc να το δοκιμάσω κι εγώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
migf1
από το LIVE FOR SPEED είναι τα screenshot;Ναι, και αυτό που φαίνεται σε thumb και το άλλο που χρειάζεται να πατήσεις πάνω στο κόκκινο 1.34.01
Είναι δωρεάν ή 'δωρεάν';
Και τα.. δυο.
Το κατεβάζεις από το σάιτ που σου έδωσε ο opterios (140Mb) κι έχεις δωρεάν 3 αυτοκίνητα (XF GTi, XR GT, XR GT Turbo) και μια πίστα (Blackwood), συν multiplayer με αυτά.
'Δωρεάν' είναι όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και πιστες, αλλά μόνο για off-line.
ΥΓ. Αν δεν έχεις τιμονιέρα ή αναλογικό joystick, μάθε να το τρέχεις με ποντίκι (με το πληκτρολόγιο οι επιλογές σου είναι εξαιρετικά περιορισμένες, ουσιαστικά μία... το μπροστοκίνητο XF GTi, κι αυτό με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προπόνηση)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κρίμα να μην έχω ένα desktop pc να το δοκιμάσω κι εγώ.Τρέχει χαλαρότατα και σε laptop Σάββα (εδώ το τρέχουν ακόμα με GeForce 4 Ti4200).
Τι specs έχει το laptop σου;
-
Το καλό Toshiba το πήρε ο πατέρας μου στην Ιταλία όπου εργάζεται. Εγώ ξέμεινα με το παλιό του Satellite...άστα!
Και δεν έχω και desktop...μήπως έφτασε η ώρα να 'χτίσω' ένα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το καλό Toshiba το πήρε ο πατέρας μου στην Ιταλία όπου εργάζεται. Εγώ ξέμεινα με το παλιό του Satellite...άστα!Και δεν έχω και desktop...μήπως έφτασε η ώρα να 'χτίσω' ένα;
LOL
Ti specs έχει το παλιό;
-
Celeron Mobile 1,33MHz/ 512mb Ram/ Trident 16mb/ 80GB Hdd.
Δεν κάνει για παιχνίδια...δεν το απαιτώ κιόλας μιας και μας υπηρετεί αγόγγιστα και απροβλημάτιστα από το 2002. Τότε το είχαμε πάρει 1.700 ευρώ.
Δεν πειράζει. Ενα desktop πάντα χρειάζεται...its time for that.
-
Ok!
Αν όμως στήσεις κανένα αξιοπρεπές desktop, υπολόγισε πως θα βάλεις στο χρονοντούλαπο και το PS
-
Ούτως ή άλλως περιμένω την έλευση του PS3 & GT5...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ούτως ή άλλως περιμένω την έλευση του PS3 & GT5...Α, εσύ έχεις μεγάαααλη υπομονή
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ούτως ή άλλως περιμένω την έλευση του PS3 & GT5...
Α, εσύ έχεις μεγάαααλη υπομονή
..η ουρά μας έμεινε για την κονσόλα. Ε για το GT5...περιμένω εφόσον ξέρω ότι θα διδάξει πάλι...σκέψου μόνο τις νέες δυνατότητες και τα γραφικά του PS3...και θα καταλάβεις ότι αξίζει η αναμονή.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]Ε για το GT5...περιμένω εφόσον ξέρω ότι θα διδάξει πάλι...σκέψου μόνο τις νέες δυνατότητες και τα γραφικά του PS3...και θα καταλάβεις ότι αξίζει η αναμονή.
Ε, αυτά τα λες γιατί δεν έχεις τρέξει ακόμα το LFS
-
GT4 Old school rules
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]