-
Βέβαια θα δεις μόνο ζημιές που έχουν δηλωθεί στην ασφαλιστική.Αυτές όμως είναι συνήθως και οι πιο σοβαρές! Και αν είναι από ενοικιαζόμενο σίγουρα θα βρεις πολλές καταχωρήσεις...
-
Αν προλάβω μπορεί να μάθω & σήμερα,πήρα την ασφαλίστρια τηλέφωνο & μου είπε ότι αν έχω το πολύ μέχρι τις 3:00 την πινακίδα σε μισή ώρα θα έχουμε μάθει,αλλιώς από Δευτέρα το πρωί.
-
Καλημέρα!!Επανέρχομαι πάλι .Λοιπόν,είδα το αυτοκίνητο,ομολογώ ότι είναι ωραίο,ο προηγούμενος το είχε σε καλή κατάσταση.Έχει δύο μικρά βαθουλωματάκια,ένα γδαρσιματάκι στο μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα(μ'ένα σπρέυ θα φτιαχτεί) & του λείπει το καπάκι από τη θέση των προβολέων ομίχλης(δεν έχει).Κατά τ'άλλα είναι σε καλή κατάσταση έχει όλα τα σέρβις του γραμμένα,& από κει που θα το πάρω δίνει ένα χρόνο εγγύηση για μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη.
Από χώρους ικανοποιητικά,το καροτσάκι του μωρού το χωράει άνετα!! .
Επειδή σήμερα θα πάω να το κλείσω,έτσι πληροφοριακά ρωτάω τα σέρβις του είναι ακριβά;;Έτσι για να έχω μια άποψη .
Ρώτησα & αυτό που μου είπε ο φίλος b_x & μου είπαν ότι το αμάξι είναι καθαρό.!!
βέβαια από άποψη ασφάλειας είναι μικρό το κόστος & τα τέλη κυκλοφορίας μου είπαν ότι είναι 45€,επειδή είναι 800 κυβικά(796 για την ακρίβεια).
Αν βρω κάτι άλλο θα σας ζαλίσω πάλι!! -
Τελικά στο Ματίζ καταλήγεις;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Τελικά στο Ματίζ καταλήγεις;99,9% μάλλον ναι,θα ξαναπάω πάλι το απόγευμα να του ξαναρίξω μια ματιά & θα το αποφασίσω,μου το δίνει & σε καλή τιμή από 3500€ σε 3200€.
Είδομεν. -
Λοιπόν,με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο & μου είπε ότι ένα φίλος του μαντράς,έχει ένα atos προς πώληση πολύ καλό,μοντέλο 01, 42000χλμ του λέει πάρτο με κλειστά μάτια.Με παίρνει μου το λέει,μου δίνει τον αριθμό της πινακίδας να μάθω τι παίζει.Με παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρία & μου λένε 'φίλε άστο',είχε ενα καλό ατύχημα & τρακάρισμα με αντικανονικό προσπέρασμα!!!!!! & μερικά άλλα.
Πήρα το φίλο μου τηλέφωνο & του είπα να χαίρεσαι τον έμπιστο φίλο σου κλπ......
Τελικά εμπιστοσύνη σε κανένα ειδικά στους μαντράδες(άποψή μου πάντα). -
To matiz το έκλεισα!!!!Την Μ.Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου!!!! .Θα το πλύνουν,θα του κάνουν βιολογικό καθαρισμό & θα το πάρω κουτί!!Και απ'ότι μου είπε το παληκάρι ότι ψιλοατέλειες έχει θα τις φτιάξει.Το μόνο που θα του βάλω είναι τα τάσια & καινούργια λαστιχάκια....
-
Φίλε έχω ένα από τα πρώτα matiz με 185.000 χλμ και αντέχει μια χαρά . Να φανταστείς δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο. Το κόστος των service είναι στο μέσο όρο και λίγο ανεβασμένα για την κατηγορία του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
To matiz το έκλεισα!!!!Την Μ.Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου!!!! .Θα το πλύνουν,θα του κάνουν βιολογικό καθαρισμό & θα το πάρω κουτί!!Και απ'ότι μου είπε το παληκάρι ότι ψιλοατέλειες έχει θα τις φτιάξει.Το μόνο που θα του βάλω είναι τα τάσια & καινούργια λαστιχάκια....Καλορίζικο!
Είναι τίμιο αυτοκίνητο το είχα στην κατοχή μου για τρεις μήνες το προηγούμενο καλοκαίρι. Άνετο στην πόλη, οικονομικό και με ικανοποιητικούς χώρους. Ο κινητήρας είναι επαρκής και έχει ωραίο ήχο! -
Σας ευχαριστώ όλους!!!!
-
με γεια το ματιζ!!
-
Nά'σαι καλά.Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα Χριστός Ανέστη & χρόνια πολλά.Το matizaki το παρέλαβα!! .Του έκαναν ένα εξωτερικό ψιλοπλύσιμο,ένα ψευτογιάλυσμα,να φανταστείτε μου είχαν πει από το τηλέφωνο ότι έγινε του κουτιού .Πήγα την Μ.Πέμπτη το παρέλαβα,σηκώνω το πατάκι(ούτε αυτό δεν σκουπίσανε ),& το τι σκόνη είχε δεν περιγράφεται.Ρωτάω τι βιολογικό καθαρισμό κάνατε που μου είπατε & η απάντησή τους ήταν δεν προλαβαίναμε.Το παίρνω φεύγω μουρμουρίζοντας & το πάω σ'ένα βενζινάδικο & το'κανα μόνος μου του κουτιού!!!!Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι όταν πήγα να το βάλω το βράδυ στο γκαράζ έμεινα από μπαταρία!!& την έβαλα την επόμενη μέρα.Τέλος πάντων,το είναι ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση & την Παρασκευή θα το πάω για σέρβις να δω τι παίζει & ότι είναι μέσα στην εγγύηση θα αλλαχτεί...
Αυτό που με προβληματίζει είναι τι λάστιχα να του βάλω .Σκεφτομαι τα Mishelin που έχουν & καλύτερα κρατήματα επειδή είναι ελαφρύ το αμάξι.Τι θα μου προτείνατε;;
Άντε,σας ζάλισα πάλι -
αντε καλες βολτες!!!
τι διασταση φοραει? 155? τα michelin ειναι καλη λυση, τιμια....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντε καλες βολτες!!!τι διασταση φοραει? 155? τα michelin ειναι καλη λυση, τιμια....
Ευχαριστώ,να'σαι καλά!!
Ναι 155 φοράει,βέβαια απ'ότι είδα στη ρεζέρβα(η οποία είναι καινούργια) φορούσε 145(BRIDGESTONE) -
χωρις να εχω πολυ εμπειρια απο αυτη τη διασταση και τα μοντελα που υπαρχουν, τα energy ειναι καλα λαστιχα γενικα...και κατι continental θυμαμαι αλλα νομιζω οτι τα michelin δε θα σε απογοητευσουν....
-
Μάλλον στα michelin θα καταλήξω γιατί & στο άλλο αμάξι(ibiza) φοράω τα pilot.Πάρα πολύ καλό & αξιόπιστο.
Εξάλλου για ένα τόσο μικρό αμαξάκι το καλό λάστιχο είναι (νομίζω) είναι το Α & το Ω -
δε ξερω αλλα σε αυτη τη διασταση για να σε βοηθησω και τα bridgestone δε τα εχω σε εκτιμηση....
-
Λοιπόν,θα σας ζαλίσω για άλλη μια φορά
Όπως έγραψα & σε άλλο θέμα την Παρασκευή έγινε το σέρβις στο matiz.Αφού το σηκώσανε πάνω το έπιασε ένα παληκάρι να το ψάξει,του είχα πει να το κοιτάξει όλο να δούμε τι γίνεται.Αφού το κοιτάζει όλο το αμάξι,μου λέει ότι θέλει απαραιτήτως κρεμαργιέρα & αλλάγή πολλάπλής εισαγωγής!!!!!Περιττό να σας πω ότι έμεινα μ@%$&%ς .Κρεμαργιέρα του λέω;;Είναι διαλυμένη μου λέει & θέλει επειγόντως αλλαγή & αυτό & η πολλάπλή & .κάτι ρουλεμάν στο σασμάν γιατί από τρίτη κατεβάζοντας δευτέρα κουμπώνει με δυσκολία(θέλει μπράτσα(χωρίς υπερβολή)).
Ρωτάω πόσο κάνει η κρεμαργιέρα & η πολλαπλή;Μου λένε η κρεμαργιέρα 455€ & η πολλάπλή 111€ +ευθυγράμισση & ότι άλλο χρειαστει.Δηλ.βγαίνει ένα κουστούμι πάνω από 700€.
Και τώρα αρχίζει η ταλαιπωρία:Φεύγω από τη Μεσογείων ανεβαίνω στο Σταυρό στην αντιπροσωπεία & ο δεν ήταν εκεί,μετά τις 11:00 μου είπαν.Φεύγω πάω αλλάζω λάστιχα & 11:30 ξανά εκεί.......
Βρίσκω τον κύριο & του λέω το αμάξι είναι ρημάδι
-Τι εννοείτε;;
-Εννοώ ότι δεν το κοιτάξατε καθόλου
-Μα τι λέτε το αμάξι είναι ελεγμένο
-Αν ήταν ελεγμένο ούτε βαλβολίνες θα ήθελε γιατί ήταν κατάμαυρες, ούτε κρεμαργιέρα ούτε πολλάπλή & οι ταχύτητες θα κούμπωναν σωστά...
-Ποιος τα είπε αυτά;;
-Στο εξουσιοδωτημένο που μου είπατε να πάω τα είπανε.....
-Φέρτε το μέσα να το δούν & οι δικοί μας μηχανικοί.
Το πηγαίνω μέσα μετά το πάω μια βόλτα με το μάστορα & όντως το παραδεχτήκανε.
Αφού είπαμε & άλλα πολλά μου είπανε να το πάω τη Δευτέρα 8/5 για να το φτιάξουν,γιατί έχουν πολλή δουλειά,λένε
Το μόνο που μου είπαν είναι ότι χρειαστεί θ'αλλαχτεί.Για κακή τους τύχη θα είμαι & γω εκεί & μαύρο φίδι που τους έφαγε!!!
Αυτοκίνητο 20000€ πήρα από αυτούς & με κορόιδεψε ο καραγκιόζης!!!
Του είχα πει να πάω να το κοιτάξω & γω,& μου είπε 'το αμάξι είναι αστέρι'!!
Είδα τελικά τι αστέρι μου βγήκε......
Την πάτησα σαν πρωτάρης,δεν το φαντάστηκα ότι θα με κορόιδευαν μου φάνηκε σοβαρός άνθρωπος .Μόνο να πουλήσουν θέλουν & τίποτε άλλο.
Το καλό είναι ότι μου είπαν ότι θα τα φτιάξουν όλα
Είδομεν
Πάντως αν γίνει καμμιά λαμογιά πάλι,αλοίμονό τους!!!Θα το τραβήξω πολύ!!
Σας ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα αλλά έπρεπε να πω τον πόνο μου!! -
ρε συ το ματιζ δε το ελεγξε δικος ανθρωπος?
αν οχι, κακως δε το ελεγξε...λυπαμαι που προεκυψαν τετοια προβληματα αλλα
σε μτχ ολα παιζουν ρολο....ολως τυχαιως νοικιασαμε στη κρητη ενα ματιζ το οποιο ηταν στη κυριολεξια 'κουδουνι' απο τη χρηση...ειχε ενα ψιλοπροβλημα στο κιβωτιο και εκανε απιστευτο θορυβο...γενικα, η εμπειρια δεν ηταν καλη....
ελπιζω να σου λυσουν τα προβληματα σου...
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ