-
Αν όλα πάνε καλά, θα τοποθετήσω τη νέα μου καρτούλα GF 6800 στο πισάκι μου την προσεχή βδομάδα. Για να δούμε...
-
game: pctech
pass: pctechΕλάτ, ελάτε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν όλα πάνε καλά, θα τοποθετήσω τη νέα μου καρτούλα GF 6800 στο πισάκι μου την προσεχή βδομάδα. Για να δούμε...Να πάνε όλα καλα, να πάνε όλα καλά!
-
Παιδιά, στο Garage του LFS κάτω δεξιά που λέει Strategy πόσο τις εκατό δείχνει η μπάρα 'Fuel Load at Start' (η πρώτη μπάρα είναι).
Γιατί το πειράξαμε τώρα που τρέχαμε με τον Μάνο και δεν θυμάμαι πόσο ήταν η default τιμή.
-
νομιζω ειναι στο 50%...(εγω το εχω μειωσει μπας και παρει τα ποδια του το ψοφο-xfg..)
ρε παιδια τωρα μολις εψαχνα για το server pc tech αλλα δεν εβρισκε τπτ!!
σημερα εγω απο δω και περα θα ειμαι μεσα οποτε...ειμαι μεσα και για online..
-
-
Αχεμ, κοίτα τελικά που η license για το LFS δουλεύει...
Ωραία τα ψευδo-Caterham, λυσσάνε!
-
Καλα βρε παιδια, κανονιζετε αγωνες στο LFS και τα γραφετε εδω; Τσκ τσκ τσκ!!!
migf1, εχεις αγορασει S2 license? Δε σε βρισκω στο lfsworld.net.
Αν εχεις MSN προσθεσε με... avel599@hotmail.com ... Βοηθαει και στα... ραντεβου
-
Τι λέτε, να τρέξουμε λίγο ονλάιν (για λίγο όμως, γιατί είμαι πτώμα)
-
game: rx8
pass: rx8 -
Με custom σέταπ, fuel load 15% και αμάξι XR GT Turbo (το MR2 είναι αυτό; ) 1.28.62
Με τα λάστιχα δεν έχω πρόβλημα στους 5 γύρους, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα να μείνω εντός πίστας για παραπάνω από 1,5, άντε 2 γύρους. Συνήθως γυρίζω στο 1.30 (μέχρι στιγμής )
edit: ξέχασα, 2ο σπλιτ 1.02.25 (1ο σπλιτ, δεν θυμάμαι, νομίζω 0.30.15)
-
Ρε τι μου κάνατε... τόσα posts για το lfs διάβασα, είπα στο τέλος να το κατεβάσω κι εγώ, και κόλλησα
Εννοείται ότι είμαι η προσωποποίηση της κουλαμάρας προς το παρόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξέθαψα την παλιά μου τιμονιέρα οι χρόνοι μου βελτιώθηκαν εντυπωσιακά, σε σχέση με αυτούς που έκανα με το πληκτρολόγιο.
Δύο απορίες τώρα:
α) η τιμονιέρα μου δεν είναι 100% καλιμπραρισμένη σε σχέση με το παιχνίδι. Όταν το τιμόνι του παιχνιδιού είναι στο 12, η τιμονιέρα μου δείχνει 1. Καμιά ιδέα πώς μπορεί να διαρθωθεί αυτό; Δοκίμασα από τα options, αλλά μου φαίνονται περίπλοκα και δεν έχω καταφέρει τίποτα.β) τα διάφορα skins που υπάρχουν για κατέβασμα λειτουργούν μόνο με τις licensed εκδόσεις ή δουλεύουν και με το demo; Και αν ναι, σε ποιο folder τα αποθηκεύουμε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με custom σέταπ, fuel load 15% και αμάξι XR GT Turbo (το MR2 είναι αυτό; ) 1.28.62Οχι δεν ειναι το MR2, είναι το XR GT Turbo.
Τα μόνα αληθινά (licensed) αυτοκίνητα που βρίσκονται στο LFS είναι:
-
MRT5 (χαλαρά το αγαπημένο μου μαζί με το FOX)
-
Raceabout (aka RAC) - http://www.raceabout.fi/
BTW WR by: SvemirJoca 1:22.55
Με τα λάστιχα δεν έχω πρόβλημα στους 5 γύρους, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα να μείνω εντός πίστας για παραπάνω από 1,5, άντε 2 γύρους.
Γενικά πρέπει να προσαρμόσεις το οδηγικό σου στυλ ώστε να μην μπλοκάρεις (πολύ) τους τροχούς, αν θέλεις να κρατάνε περισσότερο.
Επίσης όσον αφορά το setup των ελαστικών διάβασε:
http://www.lfswiki.net/index.php/LFS_S2 ... ps#Tyres_2 -
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
α) η τιμονιέρα μου δεν είναι 100% καλιμπραρισμένη σε σχέση με το παιχνίδι. Όταν το τιμόνι του παιχνιδιού είναι στο 12, η τιμονιέρα μου δείχνει 1. Καμιά ιδέα πώς μπορεί να διαρθωθεί αυτό; Δοκίμασα από τα options, αλλά μου φαίνονται περίπλοκα και δεν έχω καταφέρει τίποτα.Αυτό θα το κάνεις μάλλον από το calibration που έχει το software του τιμονιού ή / και του λειτουργικού. Από κει και πέρα, θα δουλεύει 'διαφανώς' σε όλα τα παιχνίδια σωστά.
Επίσης αν κάνεις μία full διαδρομή από αριστερά -> δεξιά, ενώ είσαι στην πίστα, θα ευθυγραμμιστεί καλύτερα.
Τέλος, στις Επιλογές -> Χειρισμός ρύθμισε σωστά τη συνολική γωνία στροφής του τιμονιού σου.
β) τα διάφορα skins που υπάρχουν για κατέβασμα λειτουργούν μόνο με τις licensed εκδόσεις ή δουλεύουν και με το demo; Και αν ναι, σε ποιο folder τα αποθηκεύουμε;
Το auto skin downloading δουλεύει μόνο με S2 license.
-
Ρεποστ από το pctech, για να μην τα ξαναγράφω:
Έτρεχα μέχρι τις 4 το πρωί το XRT Turbo, και το συμπέρασμα είναι ένα: έχω τεράστιο πρόβλημα διάρκειας με αυτό το αυτοκίνητο, μιλώντας φυσικά για γρήγορους γύρους και ταυτόχρονη προφύλαξη των ελαστικών (για να βγάλουν οριακά 5 γύρους). Βγαινω κατά μεσο όρο 1 με 2 φορές το γύρο στα γρασίδια, ανάλογα το σέταπ. Το δε force-feedback επιδεινώνει την κατάσταση, διότι μετά από 4-5 γύρους έχω φτιάξει... δικεφάλους και ποντίκια Έχει βέβαια ρυθμιζόμενη ένταση, αλλά στις χαμηλές ρυθμίσεις χάνει πολύ σε ρεαλισμό (τα θέλω όλα ή μου φαίνεται; )
Τέλος πάντων, με το σέταπ του Φρόστ και καύσιμα 15% κατάφερα να κατέβω στα 1.27.22, αλλά απορώ πως μπορώ να πάω ταχύτερα χωρίς να βγαίνω κάθε τρεις και λίγο στα γρασίδια. Με λίγη προπόνηση ακόμα, μάλλον θα καταφέρω να γυρίζω σταθερά στο 1.29, αλλά απαιτεί τρομερή προσπάθεια. (σκρινσοτ και ριπλέι το μεσημέρι, που θα πάω σπίτι).
Πείτε μου πως δεν είμαι μόνο εγώ που αντιμετωπίζω τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό το αυτοκίνητο.
ΥΓ1. Avel, thanks για τις πολύτιμες πληροφορίες!
ΥΓ2. Για τα σκινς, χτες κατέβασα μερικά (απλά .jpg αρχεία είναι), τα πέρασα στο lfs\data\skins αλλά δεν τα βλέπει μέσα στο παιχνίδι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ2. Για τα σκινς, χτες κατέβασα μερικά (απλά .jpg αρχεία είναι), τα πέρασα στο lfs\data\skins αλλά δεν τα βλέπει μέσα στο παιχνίδι
Μια από τα ίδια...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ρε τι μου κάνατε... τόσα posts για το lfs διάβασα, είπα στο τέλος να το κατεβάσω κι εγώ, και κόλλησαΕννοείται ότι είμαι η προσωποποίηση της κουλαμάρας προς το παρόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξέθαψα την παλιά μου τιμονιέρα οι χρόνοι μου βελτιώθηκαν εντυπωσιακά, σε σχέση με αυτούς που έκανα με το πληκτρολόγιο.
Δύο απορίες τώρα:
α) η τιμονιέρα μου δεν είναι 100% καλιμπραρισμένη σε σχέση με το παιχνίδι. Όταν το τιμόνι του παιχνιδιού είναι στο 12, η τιμονιέρα μου δείχνει 1. Καμιά ιδέα πώς μπορεί να διαρθωθεί αυτό; Δοκίμασα από τα options, αλλά μου φαίνονται περίπλοκα και δεν έχω καταφέρει τίποτα.β) τα διάφορα skins που υπάρχουν για κατέβασμα λειτουργούν μόνο με τις licensed εκδόσεις ή δουλεύουν και με το demo; Και αν ναι, σε ποιο folder τα αποθηκεύουμε;
Μεγάλη αρρώστια το LFS, έτσι;;;;;;;;;
Σε ότι αφορά την τιμονιέρα, κανονικά την καλιμπράρεις από το δικό της software, στα Windows, και την βλεπουν και τα παιχνίδια. Τι μάρκα και τι μοντέλο είναι η τιμονιέρα σου; Είχα κι εγώ ένα παραπλήσιο πρόβλημα, συν ότι δεν μου δούλευαν καλά οι ξεχωριστοί άξονες για γκάζι & φρένο, και τελικά το έλυσα απεγκαθιστώντας πλήρως τους drivers της τιμονιέρας (και χειροκίνητα από το Registry των Windows) κι εγκαθιστώντας τους ξανά.
Το ΛΦΣ έχει κι αυτό μέσα του μια ρουτίνα καλιμπραρίσματος, στα 'Χειριστήρια'. Διάλεξέ τη και κούνα τιμόνι και γκάζι και φρένο σε όλη τη διαδρομή τους.
Για τα σκινς, δεν έχω βρει άκρη ακόμα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μεγάλη αρρώστια το LFS, έτσι;;;;;;;;;
Σε ότι αφορά την τιμονιέρα, κανονικά την καλιμπράρεις από το δικό της software, στα Windows, και την βλεπουν και τα παιχνίδια. Τι μάρκα και τι μοντέλο είναι η τιμονιέρα σου;
Η τιμονιέρα μου είναι μια παλιά thrustmaster/ferrari, η οποία αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι παίζει και με ps2 και με pc, δεν είναι τίποτα σπουδαίο - α, και το άλλο καλό της είναι ότι εκτός από paddles έχει και λεβιέ για τις ταχύτητες (τα αυτάκια στο τιμόνι δε με βολεύουν πολύ).
Πάντως λειτουργεί εντάξει τώρα, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.Για τα σκινς, δεν έχω βρει άκρη ακόμα.
Νομίζω ότι αν δεν έχεις license δεν μπορείς να δεις τα skins των άλλων αυτοκινήτων. Όμως τα δικά σου skins τα βλέπεις, είτε στα replays είτε όταν βλέπεις το αυτοκίνητο απ' έξω.
Βάζεις τα .jpg στο folder data/skins και πηγαίνεις στην οθόνη του αυτοκινήτου, όπου τα φορτώνεις από την επιλογή texture name στο κάτω μέρος της οθόνης και όχι από το car colours. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η τιμονιέρα μου είναι μια παλιά thrustmaster/ferrari, η οποία αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι παίζει και με ps2 και με pc, δεν είναι τίποτα σπουδαίο - α, και το άλλο καλό της είναι ότι εκτός από paddles έχει και λεβιέ για τις ταχύτητες (τα αυτάκια στο τιμόνι δε με βολεύουν πολύ).
Πάντως λειτουργεί εντάξει τώρα, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.Ωραίος!
Εγώ τις ταχύτητες τις έχω στους αντίχειρες, στα αντίστοιχα κουμπιά της τιμονιέρας (Logitech Formula Force, η πρώτη που είχε βγει και υποστήριζε εκτός από gameport και usb). Στα paddles έχω αριστερά τον συμπλέκτη και δεξιά το χειρόφρενο. Αν έχει και η δικιά σου κουμπιά στους αντίχειρες, δοκίμασέ το... ίσως σε βολέψει καλύτερα, αν και ο ξεχωρίστός λεβγιές είναι ΑΛΛΗ φάση! (σε αναγκάζει όμως να πάρεις το χέρι σου από το τιμόνι).Νομίζω ότι αν δεν έχεις license δεν μπορείς να δεις τα skins των άλλων αυτοκινήτων. Όμως τα δικά σου skins τα βλέπεις, είτε στα replays είτε όταν βλέπεις το αυτοκίνητο απ' έξω.
Βάζεις τα .jpg στο folder data/skins και πηγαίνεις στην οθόνη του αυτοκινήτου, όπου τα φορτώνεις από την επιλογή texture name στο κάτω μέρος της οθόνης και όχι από το car colours.Α, thanks! (δεν το ήξερα).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
αν και ο ξεχωρίστός λεβγιές είναι ΑΛΛΗ φάση! (σε αναγκάζει όμως να πάρεις το χέρι σου από το τιμόνι).Ε, δεν είναι κακό αυτό! Και στο αμάξι όταν αλλάζεις ταχύτητα, τα παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]