-
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 26 ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΡ. 50 ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΩ ΓΙΑΠ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΩΝ.
-
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΡ. 50 ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΩ ΓΙΑΠ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΩΝ.
-
-
Μόλις τώρα επέστρεψα κι εγώ.Το κλίμα ήταν πάρα πολύ βαρύ μόλις μαθεύτηκε.άδικα....καλό ταξίδι
-
Κρίμα.
Η οικογένεια των αγώνων έχασε άλλο ένα μέλος.Τα συλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.
-
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΠΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΟΤΙ 'ΕΦΥΓΕ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ' Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Συλληπητηρια. Πολύς κόσμος της αγωνιστικής οικογένειας φεύγει τελευταία...
-
Θερμά συλληπητήρια....
πράγματι πολλά άσχημα και άτυχα συμβαίνουν τώρα τελευταία...
-
.
-
Γιατί ρε γμτ μου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
-
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
-
Τι να πω ρε γμτ......Μόλις γύρισα......θα σε θυμάμαι για πάντα να μου χαμογελάς στο παράθυρό μου λίγο πριν την εκκίνησή μας να μου χτυπάς τον ώμο και να μου εύχεσαι καλή επιτυχία........καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στα δικά σου rally .........πάτα να απογειωθούμε και 100............
θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του και στους συναθλητές του......... -
ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!
AΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ... -
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του...
-
Θερμά συλληπητήρια!!
-
Κρίμα. Θερμά συλληπητήρια στους δικούς του.
-
Θερμά συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και όσους τον αγαπούσαν.
-
-
Δεν είναι δυνατον...θερμα συλλυπητηρια...
-
2002....Πρωινό ξημέρωμα στην ε.δ. Ελάτεια, αγουροξυπνημένοι ολοι μας περιμένουμε να περάσει η ωρα για να ξεκινήσει μία απο τις ειδικες του Ακρόπολις. Ο τύπος που κουβεντιάζω ειναι νεαρός, μαχητικός στην συζήτηση, εχει αποψη και κατα περίεργο τρόπο κατάγεται και απο τα 'αγια χωματα' της μανας μου. Καταληγουμε μετα απο ωρες (παράλληλα με την διεξαγωγή της ειδικής που ειναι επιφορτισμένος με την ιδιότητα καποιου απο τους ενδιάμεσους, και την παράλληλη 'ληψη εικόνας του αγωνα' απο μένα) σε κοινα σημεία συμφωνίας για πράγματα που στην αρχή διαφωνούσαμε. Ανοικτή πρόσκλησή (του) για τους επόμενους αγωνες στον Πύργο να τα πουμε απο κοντα μεταξύ ψαριου, τυριου και αχλαδίου. Δεν εγιναν ποτε αυτες οι συναντησεις (μαλλον δεν ετυχε, η δεν επιδιώχτηκαν), αλλα τι σημασία εχει......Περιοδικα τα λεγαμε, περισσοτερο μεσα απο pm του rally.gr. Ειπαμε ειχε αποψη ο ανθρωπος, και μάλιστα σωστη!!
Χρηστο θα μου λειψουν οι 'θεσεις' σου εστω και αν σε καποιες απο αυτες δεν συμφωνουσαμε. Στις περισσότερες ομως καταληγαμε θετικά, παντα με επικοδομητικό διάλογο. Η απουσια τετοιων ανθρωπων απο την ζωή και την οποια επαφη με τους γύρω αφήνει δυσαναπληρωτο κενο.........
Καλο ταξιδι φίλε, εκει που σίγουρα υπάρχει περισσότερη αξιοκρατία σ΄ολα. **Θα σε θυμάμαι.....**ενω τα συλληπητήρια στην οικογένεια ειναι ελάχιστη παρηγοριά για την απώλεια τετοιων ανθρώπων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
ΑΝΤΙΟ.......... ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ