-
Πολύ αστείο ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Όσο για τον Μπαρικέλο κοίτα σήμερα τους ταχύτερους γύρους:
Rubens Barrichello 1:27.690
Jenson Button 1:27.799 -
-
Πολύ αστείο ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Όσο για τον Μπαρικέλο κοίτα σήμερα τους ταχύτερους γύρους:
Rubens Barrichello 1:27.690
Jenson Button 1:27.799 -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ίσως να μην το εξήγησα καλά...Παραδέχομαι τρελά τη Ferrari, ενώ για τον Παπουτσή... Μιλάνε αυτά τα 2 χρόνια από μόνα τους.
Και τον Young να είχε η Φερράρι πάλι θα κέρδιζε.
Θες να το συνεχίσουμε η να περιμένουμε το λουκέτο?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Πού διαφωνείς;Γιατί να πέσει λουκέτο δλδ; Δε σε πιάνω είναι η αλήθεια.
Τελικά έχεις δίκιο. Τώρα κατόρθωσα να δω το φως το αληθινό.
Ο πιλότος Μιχάλης Σουμαχερ ήταν είναι και θα είναι μια ζωή άμπαλος και πέτυχε ότι πέτυχε επειδή είχε το καλύτερο μονοθέσιο. Κατά τα άλλα στην πραγματικότητα κοροιδεύει τον κόσμο με το υποτιθέμενο ταλέντο του. Ας είναι καλά ο Βίλι Βέμπερ. Ακόμα και μια μαιμού να οδηγούσε το ίδιο μονοθέσιο τα ίδια θα κατάφερνε.Παναγιά μου συγχώρα με αν αμάρτησα..
-
Μπορεί να έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του ο Schumacher τώρα που δεν είναι και η Φερράρι λίαν ανταγωνιστική. Κοντεύει και τα σαράντα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δλδ αν ο Μπάρι ήταν το πρώτο όνομα σητ Φερράρι κι παράλληλα ο Παπουτσής ήταν στη Williams πχ, ποιός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα;Ο Ραικόνεν
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δλδ αν ο Μπάρι ήταν το πρώτο όνομα σητ Φερράρι κι παράλληλα ο Παπουτσής ήταν στη Williams πχ, ποιός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα;
Ο Ραικόνεν
Παράξενο, γιατί θυμάμαι να του ρίχνει γύρους ο Μπάρι...
Πάω να φάω, καλό απόγευμα!
-
Τώρα υπάρχει λόγος να συζητήσουμε κάτι ουσιαστικό εδώ? Ο τίτλος και μόνο ρίχνει το επίπεδο και μόνο για γέλια μπορώ να πω ότι είναι....
Bruce, διάλεξες λάθος δρόμο να μας 'διδάξεις' την 'αλήθεια'... -
Να το κλειδώσω ή να το αφήσω?
Από την μια μεριά είναι καλό να μείνει ώστε να μπορούμε να δούμε πόσο επιφανειακά μπορεί να δει κάποιος τα πράγματα.
Από την άλλη.....Για να δούμε...ποιός είναι καλύτερος ο Καρατσιόλα ή ο...Γκάλης!!!
-
Αν δεν ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια γιατί να κλειδωθεί; Έχει ενδιαφέρον να καταγραφούν φρέσκιες απόψεις για τον Σουμάχερ με βάση και τις φετινές του επιδόσεις νομίζω.
-
-
-
Εντελώς off topic και με αφορμή την κουβέντα περι κλειδώματος... Που πήγε εκείνος ο αστείος ο Firebro;
Με τον Bruce δε θα συμφωνήσω ακριβώς γιατι εκεινος το προχωρά πολύ απλά θα πάρω κατι από την άποψή του. Ο MS στα μάτια των πολλών (και ασχέτων ειναι η αλήθεια) καθιερώθηκε τα χρόνια της παντοδύναμιας της Ferrari. Τότε όμως ακόμα και ο Ρούμπι έριχνε γύρους πράγμα που εμένα μου λέει ότι πολλοί μπέρδευαν αξία οδηγού με δυναμικότητα μονοθεσίου. Ο MS μεγάλος και τρανός αλλά τα στατιστικά του που σε μεγάλο βαθμό εκτοξέυτηκαν κατα την παντοδυναμία της Ferrari καθε άλλο παρά την αλήθεια λένε.
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Εντελώς off topic και με αφορμή την κουβέντα περι κλειδώματος... Που πήγε εκείνος ο αστείος ο Firebro;Με τον Bruce δε θα συμφωνήσω ακριβώς γιατι εκεινος το προχωρά πολύ απλά θα πάρω κατι από την άποψή του. Ο MS στα μάτια των πολλών (και ασχέτων ειναι η αλήθεια) καθιερώθηκε τα χρόνια της παντοδύναμιας της Ferrari. Τότε όμως ακόμα και ο Ρούμπι έριχνε γύρους πράγμα που εμένα μου λέει ότι πολλοί μπέρδευαν αξία οδηγού με δυναμικότητα μονοθεσίου. Ο MS μεγάλος και τρανός αλλά τα στατιστικά του που σε μεγάλο βαθμό εκτοξέυτηκαν κατα την παντοδυναμία της Ferrari καθε άλλο παρά την αλήθεια λένε.
...Και έχει κάνει και πολλά λάθη κατά καιρούς, αθέλητα ή σκόπιμα (βλ. Χερέθ 1997 πχ) κυρίως όταν βρίσκονταν υπό πίεση (χρόνια 1996-1999 και σήμερα).
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Με τον Bruce δε θα συμφωνήσω ακριβώς γιατι εκεινος το προχωρά πολύ απλά θα πάρω κατι από την άποψή του. Ο MS στα μάτια των πολλών (και ασχέτων ειναι η αλήθεια) καθιερώθηκε τα χρόνια της παντοδύναμιας της Ferrari. Τότε όμως ακόμα και ο Ρούμπι έριχνε γύρους πράγμα που εμένα μου λέει ότι πολλοί μπέρδευαν αξία οδηγού με δυναμικότητα μονοθεσίου. Ο MS μεγάλος και τρανός αλλά τα στατιστικά του που σε μεγάλο βαθμό εκτοξέυτηκαν κατα την παντοδυναμία της Ferrari καθε άλλο παρά την αλήθεια λένε.
Ναι και τώρα ξέχασε να οδηγεί!
Εγώ πιστεύω πως του πήραν τη μνήμη δύο τύποι με μαύρα κουστούμια, όπως στο Men In Black!
Το γεγονός ότι κυριάρχησε στην F1 τα τελευταία χρόνια, εννοείται πως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ανωτερότητα του μονοθεσίου. Αλλά μη φτάνουμε και σε υπερβολές! Θυμηθείτε τις επιδόσεις του όταν η McLaren ήταν έτη φωτός μπροστά ως αυτοκίνητο...
Δεν έχω καμία όρεξη να υποστηρίξω ότι ο MS είναι ο καλύτερος όλων, πόσο μάλλον όλων των εποχών (κάποτε σκοτώνονταν κάθε μέρα οδηγώντας στο όριο-μη συγκρίσιμες καταστάσεις), αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
....Θυμηθείτε τις επιδόσεις του όταν η McLaren ήταν έτη φωτός μπροστά ως αυτοκίνητο...Εδώ απέδειξε την αξία του για μένα, όχι όταν μαμουσε κι εδερνε με το διαστημόπλοιο. Σωστός charmak
-
Την αξία του την έδειξε ο 'παπουτσής' IMHO όταν γυρνούσε με το διαστημόπλοιο επί 10-20 γύρους γράφοντας σταθερά ταχύτατους χρόνους. Όπως είχε πει και ο Ρος Μπρον μόνον ένας άνθρωπος στον κόσμο (λέγε με Μιχαλάκη) μπορούσε τότε να το κάνει σε μόνιμη βάση αυτό.
Στους γύρους που έπρεπε να χτίσει ή να καλύψει διαφορά μέχρι και το 2004 έκανε θαύματα!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Την αξία του την έδειξε ο 'παπουτσής' IMHO όταν γυρνούσε με το διαστημόπλοιο επί 10-20 γύρους γράφοντας σταθερά ταχύτατους χρόνους. Όπως είχε πει και ο Ρος Μπρον μόνον ένας άνθρωπος στον κόσμο (λέγε με Μιχαλάκη) μπορούσε τότε να το κάνει σε μόνιμη βάση αυτό.Στους γύρους που έπρεπε να χτίσει ή να καλύψει διαφορά μέχρι και το 2004 έκανε θαύματα!
Την σταθερότητα στο στο γυρολόγιο δε μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, κατα πόσο όμως μπορείς να πείς οτι αυτοι οι χρόνοι είναι ταχύτατοι όταν η σύγκριση γινόταν με τον Ρουμπενς; (Δεν προσπάθώ να τον μειώσω απλά να τονίσω ότι η αξία φαίνεται καλύτερα με δυσκολοδήγητα και οχι κορυφαία μονοθέσια)
-
μια από τα ίδια....
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον MS?