-
Renault strikes again...
- Fernando Alonso
- Kimi Raikkonen
- Ralf Schumacher
Fastest lap: Fernando Alonso (??)
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έλα πάμε όλοι μαζί... -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Έλα πάμε όλοι μαζί...
Θέλουμε πολύυυυυυυ δουλειά ακόμα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Καλά για πρωτάθλημα δεν μιλάω...
Βέβαια λίγο πριν την εγκατάληψη και μετά το 1ο πιτ στοπ δηλαδή ο ρυθμός μας ήταν γρήγορος αλλά αν δεν είσαι και σταθερός σε όλο τον αγώνα τί να το κάνεις..ΥΓ) Το 'τρελό αγόρι' σε νέες περιπέτειες
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Fastest lap: Fernando Alonso (??)
Kimi Raikkonen 1.26.045 στο τελος...!
-
Λοιπόν...
- Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες εξωτερικών παραγόντων να κρατηθούν κοντά τα μονοθέσια με τα συνεχόμενα sc, ο Αλόνσο ήταν αλλού σήμερα.
- O Κιμι μπορεί να βάλει το FL στον κ..ο του... Τι ήθελα να δείξει δηλαδή, οτι είχε καλύτερο μονοθέσιο και παρόλο αυτά ο Ισπανός του πήρε τα σώβρακα;
- Η ομαδα -μπιπ- χωρίς σαλιο τον Μοντογια στο πιτ στοπ του. Ισως ταιριάζει ταιριάζουν καλύτερα αγώνες drift στον Κολομβιανό
- Κρίμα για τον Button
- Τρομερές η Torro Rosso
- Σήμερα μήπως άλλαξαν θέσεις οι Σουμάχερ;
-
καλά ο ΜΣ μπέρδεψε τα pits...... είδε λίγο κόκκινο στη Τογιότα και μπήκε αν και δείχνει να έκανε οδηγικό λάθος, θέλω να περιμένω να διαβάσω τις δηλώσεις της ομάδας...
Μετά το pit stop έδειξε ταχύτατος αλλά δυστυχώς..... κρίμα.... στο 1ο κομμάτι ήμασταν πολύ αργοί.... χμμ τα καύσιμα? ελαστικά?.... πάντως έχω την εντύπωση και πιστεύω ακόμα πως η Φεράρι έχει περισσότερες πιθανότητες από Μακλάρεν για κάποια νίκη ή διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στη Ρενώ....Υ.Γ. καλά ο Μάσσα που πήγε να χωθεί?...
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Λοιπόν...
2) O Κιμι μπορεί να βάλει το FL στον κ..ο του... Τι ήθελα να δείξει δηλαδή, οτι είχε καλύτερο μονοθέσιο και παρόλο αυτά ο Ισπανός του πήρε τα σώβρακα;Πολύ απλά για να έχει κάτι να πει στους δημοσιογράφους...
-
Ελα ντε τι ηταν και αυτο παλι που εκανε ο Schumi,εκτος τοπου και χρονου ηταν κυριολεκτικα...
-
μπα... απλά τσαντισμένος
-
*MS was pushing very hard, he clipped the bump and hit the barrier. Big deal. Monty did it twice hehe never learned *
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Λοιπόν...
2) O Κιμι μπορεί να βάλει το FL στον κ..ο του... Τι ήθελα να δείξει δηλαδή, οτι είχε καλύτερο μονοθέσιο και παρόλο αυτά ο Ισπανός του πήρε τα σώβρακα;
3) Η ομαδα -μπιπ- χωρίς σαλιο τον Μοντογια στο πιτ στοπ του. Ισως ταιριάζει ταιριάζουν καλύτερα αγώνες drift στον Κολομβιανό2:Λιγο εμπαθη σε βρισκω...
3:Γιατι;Αποφασισαν και οι 2 να μπουν στα πιτ και ο κιμι μπηκε πρωτος επειδη προηγειτο στην πιστα!Το οτι αλλαξε πτερυγα δε λεει τπτ
Τελικα οι φιλοι μας οι Φεραρικοι το μονο που καταφεραν χθες ειναι να ματιασουν τον κακομοιρο τον τρουλι!
Κριμα γιατι τις περιμενα πολυ πιο γρηγορες!
Στα δικα μας στραβα τωρα...Τα Γαλλακια ειναι χρονια μπροστα απο μας!Θελω να πιστευω πως στην ευρωπη οι Μακλαρεν θα ναι πιο γρηγορες και σε καμια Βαρκελωνη θα φερουν κατι πιο γρηγορο σε κινητηρα και αεροδυναμικη γιατι το σημερινο πακετο μονο πιο γρηγορο δεν αποδειχτηκε!
Κραταω μια μικρη επιφυλαξη για την ταχυτητα των Μακλαρεν λογω του προβληματος του Κιμι!Κριμα για Μοντυ και Μπατον! -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Τελικα οι φιλοι μας οι Φεραρικοι το μονο που καταφεραν χθες ειναι να ματιασουν τον κακομοιρο τον τρουλι!
βασικά δε πρόσεξα που πήγε ο Τρούλι μετά την εκκίνηση.... δε θυμάμαι τι έγινε.. τουλάχιστον για 2ο σερί αγώνα ξεμπερδέψαμε πολύ γρήγορα.... ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου
-
Eιμαι περιεργος να μαθω τι συνεβη στον Montoya...
Ειναι κριμα να διορθωνεις με αναποδα,και να ακινητοποιησαι λιγα μετρα πιο μπροστα... -
πάντως έχω την εντύπωση και πιστεύω ακόμα πως η Φεράρι έχει περισσότερες πιθανότητες από Μακλάρεν για κάποια νίκη ή διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στη Ρενώ....Διαφωνω καθετα!Πιστευω οτι οσο πιο γρηγορες ειναι οι Ρενω απ τις Μακλαρεν αλλο τοσο πιο γρηγορες ειναι οι Μακλαρεν απ τις Φεραρι(Ψιλουπερβολη αλλα μου φαινονται σαφως πιο γρηγορες οι Μακλαρεν)
-
βασικά δε πρόσεξα που πήγε ο Τρούλι μετά την εκκίνηση.... δε θυμάμαι τι έγινε.. τουλάχιστον για 2ο σερί αγώνα ξεμπερδέψαμε πολύ γρήγορα.... ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου
Επεσε σαν ''ταυρος'' πανω στον Coulthard...
Θυμηθηκες? -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Eιμαι περιεργος να μαθω τι συνεβη στον Montoya...
Ειναι κριμα να διορθωνεις με αναποδα,και να ακινητοποιησαι λιγα μετρα πιο μπροστα...Έσβησε ο κινητήρας δήλωσε στο ITV.
-
Λοιπόν...
2) O Κιμι μπορεί να βάλει το FL στον κ..ο του... Τι ήθελα να δείξει δηλαδή, οτι είχε καλύτερο μονοθέσιο και παρόλο αυτά ο Ισπανός του πήρε τα σώβρακα;
3) Η ομαδα -μπιπ- χωρίς σαλιο τον Μοντογια στο πιτ στοπ του. Ισως ταιριάζει ταιριάζουν καλύτερα αγώνες drift στον Κολομβιανό2:Λιγο εμπαθη σε βρισκω...
3:Γιατι;Αποφασισαν και οι 2 να μπουν στα πιτ και ο κιμι μπηκε πρωτος επειδη προηγειτο στην πιστα!Το οτι αλλαξε πτερυγα δε λεει τπτΚαθόλου εμπαθής... Με τη Mclaren είμαι και πρώτη συμπάθεια είχα πάντα τον Μόντυ. Μου την έδωσε απίστευτα το FL του Κίμι, μου θυμίζει παιδάκι σε παιδική χαρα. Είναι σα να λέει, μπορεί να μην μπορώ να σε κερδίσω στον αγώνα αλλά όχι ρε π...τη μου, το FL θα στο πάρω... Το να το κάνει ο Αλόνσο το καταλαβαίνω, έτσι κι αλλιώς για πλάκα έτρεχε, ο Κίμι δεν κατάλαβα γιατί... Τόσο τον ενθουσίασε η Mclaren σήμερα; Ο Theofaman τον έπιασε μάλλον τον λόγο.
-
Οντως!!Και τετοιες ευκαιριες τις πετατε ετσι ρε συ;
Υγ:Ξερεις τι επαιξε με τον κινητηρα του Μασα;Οταν τρακαρε γιατι εσπασε;
-
πάντως έχω την εντύπωση και πιστεύω ακόμα πως η Φεράρι έχει περισσότερες πιθανότητες από Μακλάρεν για κάποια νίκη ή διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στη Ρενώ....
Διαφωνω καθετα!Πιστευω οτι οσο πιο γρηγορες ειναι οι Ρενω απ τις Μακλαρεν αλλο τοσο πιο γρηγορες ειναι οι Μακλαρεν απ τις Ρενω(Ψιλουπερβολη αλλα μου φαινονται σαφως πιο γρηγορες οι Μακλαρεν)
-
Να σου πω κατι...μαγκια του που το εκανε απο την στιγμη που μπορουσε να το πετυχει...
Το ιδιο ειχε κανει και περυσι στο Silverstone...
Επίσημο thread:GP Αυστραλίας-Μελβούρνη