-
ΠΑΥΛΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ?
-
Οχι δυστυχώς.
Sorry, την αλλη εβδομάδα όμως θα σου στείλω τις δικές μας!! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Οχι δυστυχώς.
Sorry, την αλλη εβδομάδα όμως θα σου στείλω τις δικές μας!! -
-
NT ή αλλιώς ivan
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
NT ή αλλιώς ivanΡε σεις ο ανθρωπος δεν ετρεχε μονος του.
Ας λετε και τον συνοδηγο αν το αναμνηστικο ειναι απο ορισμενο αγωνα.Και αυτο εδω ειναι απο Ακροπολις και ειναι ο 'Αντωνακης' -
-
Με χτυπήσατε στην καρδιά με όλα αυτά που γράφετε. Κάποτε (μέχρι πριν 4 μήνες) είχα κι εγώ μια τέτοια συλλογή (κάναμε πολλά χιλιόμετρα με το Χάρη τρέχοντας πίσω από αγωνιστικά και service παρακαλώντας, περιμέναμε ώρες κάτω από μπαλκόνια για να δούμε τί θα πέσει !!!).
Αλλά δυστυχώς αυτή η συλλογή καταστράφηκε ολοκληρωτικά όταν πλημύρρησε το υπόγειο στο σπίτι μου.
Τώρα επειδή δεν έχω το κουράγιο να ξεκινήσω από την αρχή, απλά θέτω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες του Χάρη, ελπίζοντας ότι κάποτε θα καταφέρουμε να οργανώσουμε αυτό που σκεφτόμαστε χρόνια! -
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΧ?
-
ΕΧΩ ΨΑΛΙΔΙ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΕΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 6ΑΡΙ ΤΟΥ ΛΟΙΞ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
-
Ο χρήστης dimviii έγραψε:
ΕΧΩ ΨΑΛΙΔΙ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΕΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 6ΑΡΙ ΤΟΥ ΛΟΙΞ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!καλοοοοο!
-
Λοιπόν! Έτοιμες και οι πρώτες φετινές κάρτες Ελληνικού πληρώματος!
Και δεν είναι άλλο από το πλήρωμα μας στο WRC των Αθανασσούλα-Μουζάκη!
Πανέμορφες (μπράβο nik) και οι 3 κάρτες (2 με το Fiesta ST από Ισπανία , 1 με το Fiesta S1600 από το περσυνό Ακρόπολις μέσα στο ΟΑΚΑ)!
Ήδη έχουν πάρει ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας και στην καρδία μας!!!
Να 'στε καλά όλοι σας εκεί στην ART για τη χαρά που μας δώσατε, και με την πρώτη ευκαιρία θα τις ανεβάσουμε και δω μέσα να τις δούνε όλοι! -
Ευχαριστούμε!!! Κοκκινίζουμε αλλα πραγματικά χαιρόμαστε που άρεσαν οι κάρτες!!
-
Δείτε τις rallycards εδώ:
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δείτε τις rallycards εδώ:Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΙ...
LIVE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ! -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ! ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!
-
φοβερές οι κάρτες ??
πως θα γίνει να μας στείλετε ?
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δείτε τις rallycards εδώ:Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες! Η κάρτες είναι καταπληκτικές!
-
TO ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΕΡ! ...........
-
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΑΛΛΥ