-
ΜΕ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ , Ο ΜΠΑΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ . ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Χωρίς πλάκα πρέπει να το έχει καταρρίψει!!! Από ότι βρήκα 13 podium finishes έχειΑυτή ήταν η παγίδα στην ερώτηση!!! Όντως ο Johanson μέχρι τη Μαλαισία κατείχε αυτό το ρεκόρ, ωστόσο ο Button με το 13ο podium της καριέρας του το έσπασε!!!
JB podiums:
2004: Μαλαισία, Μπαχρέιν, Άγιος Μαρίνος, Μονακό, Ευρώπη, Καναδάς, Γερμανία, Ιταλία, Κίνα, Ιαπωνία
2005: Γερμανία, Βέλγιο
2006: Μαλαισία -
Ας βάλει άλλος ερώτηση, δεν βρίσκω κάτι
-
Στον τελευταίο αγώνα του 1983, τι το αξιομνημευτο συνέβηκε για την ομάδα της Williams?
-
H Williams στο GP της Νότιας Αφρικής φόρεσε για πρώτη φορά κινητήρα της Honda (τον οποίο εξέλισσε εκείνη τη σεζόν αρχικά η ουραγός ομάδα της Spirit) αφού οι Cosworth δεν ήταν πλέον ανταγωνιστικοί. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Williams φορούσε turbo κινητήρα. Μάλιστα η Williams δε φόρεσε καέναν άλλο turbo πλην των ιαπωνικών καθώς όταν στο τέλος του 1987, η Honda στράφηκε προς τη McLaren (λόγω της ό,τι νά'ναι οργάνωσης της Williams), οι Williams στην τελευταία σεζόν των turbo φόρεσαν ατμοσφαιρικούς Judd (και πάτωσαν) πριν ξεκινήσουν τη συνεργασία εμ τη Renault
-
Εκνευριστικά σωστός!
![](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/d055.gif)
-
Εχει αγωνιστεί ποτέ η Ferrari με χρώμα άλλο εκτός από κόκκινο; Αν ναι πότε;
-
Έχει αγωνιστεί ο Froilan Gonzalez με τα χρώματα της Αργεντινής (μπλε με κίτρινo), αρχές του 50. Δε θυμάμαι χρονολογία, θα το ψάξω.
:edit:
1951, Ferrari 166F2 -
Και σε καποιους αγωνες το 62 μου φαινεται ετρεξε με καποια αμερικανικη ομαδα η Φερραρι. Βαριεμαι ομως να ψαχνω.
-
Mε τη North American Racing Team (N.A.R.T) με τα χρώματα της οποίας έχει λάβει μέρος σε αγώνες κυρίως αντοχής και τουρισμού.
-
Εχω φτιαξει μια Τεσταροσσα σε 1:24 σε ασπρο μπλε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχω φτιαξει μια Τεσταροσσα σε 1:24 σε ασπρο μπλεΥou take him
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έχει αγωνιστεί ο Froilan Gonzalez με τα χρώματα της Αργεντινής (μπλε με κίτρινo), αρχές του 50. Δε θυμάμαι χρονολογία, θα το ψάξω.
1951, Ferrari 166F2Σωστός, αυτό δεν το θυμόμουν, αν και το είχα διαβάσει (παλιά... στο Τέξας)
Όσον αφορά τη δεκαετία του '60, η χρονιά ήταν το 1964, και επρόκειτο για τους δυο τελευταίους αγώνες της σεζόν (Μεξικό και ΗΠΑ) όπου ο John Surtees έγινε ο μόνος άνθρωπος που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και 2 και 4 τροχούς
Cavallino you;re next επειδή απάντησες πρώτος για τον Cabeson (Κεφάλας)
-
Ποιο είναι το εικονιζόμενο μονοθέσιο και πότε φτιάχτηκε;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ποιο είναι το εικονιζόμενο μονοθέσιο και πότε φτιάχτηκε;Το μονοθέσιο αυτό δε φτιάχτηκε ποτέ! Πάντα χαλασμένο έτρεχε
-
Το hint του opteriou ισχύει αν και πικρόχολο
Επειδή δε βλέπω κίνηση, ψάχτε προς Αγγλία μεριά. -
Λίγα κυβικά και υπερσυμπιεστή.
-
Cooper του 1961;
-
Τα 3 από τα 4 νούμερα της χρονολογίας που έδωσες είναι σωστά
Η μάρκα λάθος.
-
BRM Type 15 V16 του 1951; (αν και στις φωτογραφίες που έχω δει έχει 2 διαφορετικες μούρες, αλλά όχι αυτή...)
Quiz F1!