-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Oντως ειναι 55 ΛΕΠΤΑ!!!
Κατι σαν αυτο που παθαμε στο Αχαιος !!!
55!!!Τι εχει να πει για αυτο η οργανωση???
Γιατι τοσο νωρις???(λες να αρχιζω να αλλαζω γνωμη,για το αν θα παω?...)
Και γιατι τελευταια στιγμη???Ευχαριστουμε Ταζιο!!!!
Καλα θα κανουν να σε ευχαριστησουν και οι οργανωτες....
Απο τα χειροτερα πραγματα να ταλαιπωρουνται χωρις λογο οι θεατες που τοσο θελουμε!Πραγματικα ,ομως γιατι τετοιες αλλαγες τοσο τελευταια στιγμη?
ΔΙΟΤΙ Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19.00.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 15ΛΕΠΤΟ ΘΕΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ !!!) ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Eλ-Eμ εγαψε:
'...ΔΙΟΤΙ Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ....'Kαι τους εκανε το προγραμμα τσολος!ΟΕΟ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Oντως ειναι 55 ΛΕΠΤΑ!!!
Κατι σαν αυτο που παθαμε στο Αχαιος !!!
55!!!Τι εχει να πει για αυτο η οργανωση???
Γιατι τοσο νωρις???(λες να αρχιζω να αλλαζω γνωμη,για το αν θα παω?...)
Και γιατι τελευταια στιγμη???Ευχαριστουμε Ταζιο!!!!
Καλα θα κανουν να σε ευχαριστησουν και οι οργανωτες....
Απο τα χειροτερα πραγματα να ταλαιπωρουνται χωρις λογο οι θεατες που τοσο θελουμε!Πραγματικα ,ομως γιατι τετοιες αλλαγες τοσο τελευταια στιγμη?
ΔΙΟΤΙ Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19.00.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 15ΛΕΠΤΟ ΘΕΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ !!!) ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19:00 ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 21:00 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Νο 65 ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ
-
Αδικο ,παντως που δεν επεβαλλε η ΕΘΕΑ να τρεξουν μπροστα και τα Α5,Ν1,Ε9κλπ......
Τον πλοηγο αναμεσα στα ιστορικα και στα 'πρωτα' αυτοκινητα τον εβαλαν για να μην μπερδευτουν οι θεατες και νομιζουν οτι μπηκαν ιχ στην ειδικη,οποτε τελειωσε αγωνας?
Να θυμισω οτι στο Παλλαδιο ,που ειδαμε πρωτα ιστορικα,μετα μικρα και μετα τα (αλλα) αγωνιστικα,ηταν τραγικα για τους θεατες που περιμεναν.
Τα μεν πρωτα(με εξαιρεσεις τους γνωστους και κανα δυο αγνωστους)εξαιτιας του ρυθμου τους ,τα μεν δευτερα εξαιτιας του αθορυβου,mute,περασματος τους....
(ειχαμε φαει μια κρυαδα μεχρι να ερθει ο Βωβος...) -
Παιδιά έχετε δίκιο για τα 55 λεπτά συγνώμη για τη γκάφα μου. Η βιασύνη μου θα με φάει.
Κάτι ακόμα σχετικό με τις αναγνωρίσεις αυτή τη φορά.
Τη Παρασκευή 24/3 το ωράριο τους θα παραταθεί κατά μία ώρα και θα τελειώσουν στις 18:00' .
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (Ολυμπιακό ράλι)