-
..... ' To Τηλεγραφικο φρεναρισμα του DC ' όμως έγραψε ...
Ειμαι φαν του ....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ να σταθώ καπού αλλού. Καλά ρε σεις, κανεις δεν πρόσεξε τα διθυραμβικά σχόλια του Τάκη για τον ..... αγαπημένο του Coulthard όταν υπερασπίστηκε την θέση του με βίαιο μπλοκάρισμα που τελικά του στοίχησε;
Τάκη πόσα σου έδωσε ο Δαβίδ;Είναι πολλά τα λεφτά ripper!!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα δεν υπάρχει από μέρους μου προτίμηση σε ομάδα.
Έχω δηλώσει επίσημα ότι από οδηγούς συμπαθώ τους Φισικέλα και Ράικονεν. -
... ρε παιδια ..... 74 σελιδες τοπικ ... για όνομα .... ας ανοιξει κάποιος ένα τοπικ με αναλογο θέμα για την σεζον 2006
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έχω δηλώσει επίσημα ότι από οδηγούς συμπαθώ τους Φισικέλα και Ράικονεν.
Aντε, αφου ειναι έτσι, σου συγχωρω την παρασπονδια με τα μπουφανακια της Ρενω. Δεν την κάνω την μήνυση!
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
... ρε παιδια ..... 74 σελιδες τοπικ ... για όνομα .... ας ανοιξει κάποιος ένα τοπικ με αναλογο θέμα για την σεζον 2006Και που να δείς πως έκλεισε το προηγουμενο topic για τα τηλεοπτικά.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έχω δηλώσει επίσημα ότι από οδηγούς συμπαθώ τους Φισικέλα και Ράικονεν.
Aντε, αφου ειναι έτσι, σου συγχωρω την παρασπονδια με τα μπουφανακια της Ρενω. Δεν την κάνω την μήνυση!
ΧεΧεΧε έτσι εξηγείται mrs funis!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Εγώ να σταθώ καπού αλλού. Καλά ρε σεις, κανεις δεν πρόσεξε τα διθυραμβικά σχόλια του Τάκη για τον ..... αγαπημένο του Coulthard όταν υπερασπίστηκε την θέση του με βίαιο μπλοκάρισμα που τελικά του στοίχησε;
Έχω δηλώσει επίσημα ότι από οδηγούς συμπαθώ τους Φισικέλα και Ράικονεν.μαλιστα! και γω συμπαθω τον φιζικο!
μπορουμε λοιπον να εγκαινιασουμε μια περιοδο καζουρας στο φορουμ σε σχεση με τους οδηγους που συμπαθει ο τακης! ηδη ψαχνω τηλεφωνο αναρτησα για τον κιμι....για τον ραικονεν, φτανει μια funis στο φορουμ...
2η ερωτηση! σε ομαδες ειμαστε σιγουρα αδιαφοροι???
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έχω δηλώσει επίσημα ότι από οδηγούς συμπαθώ τους Φισικέλα και Ράικονεν.Ε δεν χρειάζεται και να 'απολογίστε' τώρα κ.Πουρναράκη για το τι γράφουμε εμείς οι 'ανώνυμοι'. Γνώμες είναι αυτές...
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
... ρε παιδια ..... 74 σελιδες τοπικ ... για όνομα .... ας ανοιξει κάποιος ένα τοπικ με αναλογο θέμα για την σεζον 2006Είναι ειδική σελίδα παραπόνων προς τον Τακη Πουρναράκη αυτή βλέπεις
-
red spirit εχεις την αποψη οτι δε θα πρεπε να λεμε την αποψη μας για τους παρουσιαστες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
red spirit εχεις την αποψη οτι δε θα πρεπε να λεμε την αποψη μας για τους παρουσιαστες?Όχι. Κάθε άλλο. Κι εγώ την λέω.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
red spirit εχεις την αποψη οτι δε θα πρεπε να λεμε την αποψη μας για τους παρουσιαστες?
Όχι. Κάθε άλλο. Κι εγώ την λέω.
οκ γιατι προς στιγμη μου φανηκε απο τα γραπτα σου οτι υποστηριζες αλλη αποψη...
-
Σήμερα, αν κατάλαβα καλά (ήμουν μισοκοιμισμένος) ο Πουρναράκης προσπαθούσε να δει αν υποχωρεί η αεροτομή της Ferrari;;;;
Όπως στον προηγούμενο αγώνα που σε ένα πλάνο διέκρινε ένα 'φυτίλιασμα' σε κάποιο ελαστικό στον 2ο-3ο γύρο...(όχι, δεν ήταν σε replay).
Θα μας τρελάνει αυτό το παιδί ώρες-ώρες!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα, αν κατάλαβα καλά (ήμουν μισοκοιμισμένος) ο Πουρναράκης προσπαθούσε να δει αν υποχωρεί η αεροτομή της Ferrari;;;;Όπως στον προηγούμενο αγώνα που σε ένα πλάνο διέκρινε ένα 'φυτίλιασμα' σε κάποιο ελαστικό στον 2ο-3ο γύρο...(όχι, δεν ήταν σε replay).
Θα μας τρελάνει αυτό το παιδί ώρες-ώρες!
Εντάξει δεν πειράζει. Εδώ άλλες φορές ο Παλομπαρίνι βλέπει με το μάτι που έχει χάσει κάποια χιλιοστά ενας πιλότος
-
Τάκης:
'Το νέο κιβώτιο της @@@ ακούγεται πολύ πιο γρήγορο από το παλιότερο'Περίεργο μου φαίνεται να σκούγεται η διαφορά!
Edit για λόγους ευγένειας
-
Για την παραμόρφωση, του ελαστικού μετά το φρενάρισμα....Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού φυσικά!!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Για την παραμόρφωση, του ελαστικού μετά το φρενάρισμα....Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού φυσικά!!Σε αυτό έχει δίκιο, μετά από έντονο μπλοκάρισμα φαίνεται εύκολα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Σε αυτό έχει δίκιο, μετά από έντονο μπλοκάρισμα φαίνεται εύκολα.Τheo.. Μassa-ει η κατσικα ταραμα??
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Για την παραμόρφωση, του ελαστικού μετά το φρενάρισμα....Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού φυσικά!!
Σε αυτό έχει δίκιο, μετά από έντονο μπλοκάρισμα φαίνεται εύκολα.
Δεν νομίζω να μπορεί τόσο εύκολα να φανεί από την κάμερα, αλλά anyway!!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Σε αυτό έχει δίκιο, μετά από έντονο μπλοκάρισμα φαίνεται εύκολα.
Δεν νομίζω να μπορεί τόσο εύκολα να φανεί από την κάμερα, αλλά anyway!!
Για παράδειγμα δες εδώ
http://koti.mbnet.fi/doomii/math/2006/0 ... 06_FP2.aviΤέλος off topic από εμένα
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη