-
Αλι Σιμπαχι μηπως;;;
-
Να ελεγχθει ,πρεπει να κλεβει,καποιον θα ρωτησε.....
Με καποια απο τα τελευταια κουιζ εχω αρχισει να νιωθω σαν να παιζω τριβιαλ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Να ελεγχθει ,πρεπει να κλεβει,καποιον θα ρωτησε.....Η ACCENT (KAΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ?) ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΕ Ο GF...
ΘΕΜΙΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!Με καποια απο τα τελευταια κουιζ εχω αρχισει να νιωθω σαν να παιζω τριβιαλ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ SCANNER, ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ...
ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ WRC ΜΕΣΑ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!
-
Χμμμμ,ωραιο το τελευταιο,λες να κανουμε και σουπερ ατου?
Ξερεις τα μικρα αυτοκινητα κερδιζουν στο βαρος!
(πως λεγοταν αυτο το παιχνιδι με τις καρτες?πολυ μου αρεσε...)Για να λυτρωθειτε ,εσεις που βαζετε τις ερωτησεις,θα πρεπει να βαλετε καμια δεκαρια ερωτησεις με φωτο απο Λεωνιδα Κυρκο,Βωβο,Κανκουνεν,Μακρει,Μακινεν, τους πιο αγνωστους δηλαδη!!!!
Αντε,γιατι ειμαι και τερας μορφωσεως γυρο απο το παγκοσμιο,απλα αφηνω τους αλλους να απαντησουνΚαι μια ερωτηση απο εμενα ,σε ποιο αγωνα ειναι το μεγαλυτερο αλμα και ποσα μετρα?(λογικα θα εχει ξανατεθει.... )
ΥΓ.Χαρη ,ποια accent και ποια stratos ,μεχρι και το τουρκικο επιμελητηριο πρεπει να πηρε τηλεφωνο!
-
ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΜΑΞΟ ΤΟ 'ΥΠΕΡ ΑΤΟΥ'? (ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝ )
ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΑΝΕΡ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΑΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ!!!
ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΧΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΕΖΟ 106!!! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Και μια ερωτηση απο εμενα ,σε ποιο αγωνα ειναι το μεγαλυτερο αλμα και ποσα μετρα?(λογικα θα εχει ξανατεθει.... )
Αν θυμάμαι καλά ήταν ο Rovanpera to 2001 στη Φινλανδία με το 206. Ειδική δεν θυμάμαι αλλά το άλμα ήταν πάνω από 80 μέτρα
Αν ξέρει κάποιος άλλος καλύτερα να το πει αμέσως.
-
ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΠΟΙΟΣ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ' ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ?
ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Ο MCRAY ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΠΟΙΟΣ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ' ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ?
ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Ο MCRAY ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
TM?
-
λίγα τα στοιχεία που μας δίνεις Λώρη. Είναι 8-10 πρωταθλητές που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος. Θα πω αυτόν που γουστάρω στην τύχη και είναι ο ΚΚΚ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
λίγα τα στοιχεία που μας δίνεις Λώρη. Είναι 8-10 πρωταθλητές που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος. Θα πω αυτόν που γουστάρω στην τύχη και είναι ο ΚΚΚΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 27ΧΡΟΝΩΝ ???? -
Ο γιατρός?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο γιατρός?Είσαι πάνω από 27 γιατρέ!
-
Valentino Rossi ??????
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Valentino Rossi ??????cmarin και malsot ΔΙΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ !!!!!!!
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PRODRIVE ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΙΣ ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Η ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΛΙ?
-
Εγω βαζω στοιχημα απο τωρα.....
Οσο για το αλμα 80 μετρα το 2001???
Εγω ειχα μεινει στα περιπου 75 στην Πορτογαλια απο τον Σβαρτς!
(μια κλασικη φωτογραφια που δειχνει τα αμαξια λες και πεφτουν σε γκρεμο,ανφας!)80 η 75 μετρα ειναι 3/4 και βαλε,ενος γηπεδου ποδοσφαιρου,ε!!!!
Σκεψου να λοξοδρομει λιγακι παραπανω......
'Μα που ειναι το φρενο???Δεν ακουει και το τιμονι!!' -
-
Μελάς. Ακρόπολις 1986 με την 037 και ακρόπολις 1989 με την Delta.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μελάς. Ακρόπολις 1986 με την 037 και ακρόπολις 1989 με την Delta.ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 'ΜΕΛΑ'?
-
Κάντο πιο δύσκολο: για ποιό λόγο είχε ο παλιός αυτός οδηγός το συγκεκριμένο ψευδώνυμο ? (ο τόνος παραπάνω είναι λάθος )
Quiz WRC