-
To Formula1,εχει τουλαχιστον 1 χρονο που εχει σταματησει την κυκλοφορια του...Κριμα...
Το F1Racing,μου εχει γινει συνηθεια πια αφου το αγωραζω απο το 1ο τευχος,ενω ενημερωνομαι και απο το Internet... -
εγώ πάντως θα αγοράσω περιοδικό ΜΟΝΟ αν έχει αφίσα του ΜΣ
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Απλως εγω αναφερομαι στα περιοδικα και θα θελα να μαθω απ τα περιοδικα ποιο θεωρειτε πιο πληρες, πιο εγκυρο κτλ..Εν ολιγοις αν αγοραζετε ποιο αγοραζετε!!λολ @kouk δουλειά εσύ! βγάλε την επιλογή για το διαδίκτιο!!! δε μας κάνει
-
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
To Formula1,εχει τουλαχιστον 1 χρονο που εχει σταματησει την κυκλοφορια του...Κριμα...
Το F1Racing,μου εχει γινει συνηθεια πια αφου το αγωραζω απο το 1ο τευχος,ενω ενημερωνομαι και απο το Internet...Και γω καπως ετσι ειμαι!!Ειναι ωρες ωρες που σκεφτομαι να σταματησω να το παιρνω επειδη πολλες φορες βαριεμαι να το διαβασω!
-
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Φ1 , ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ........
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑ ΤΟ F1 RACING ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ Φ1 ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΤΟΝ , Ο ΚΟΥΛΘΑΡΝΤ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΛΠ ......
HELLAS FOR EVER @#@@!@@#!! TOYΣ AMERIKANOYS KAI TOYΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ................................................................................................................................................
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Κακά τα ψέματα όμως παιδιά, η Ελλάδα είναι μακριά από το κέντρο των εξελίξεων στη Formula1, και αυτό είναι τροχοπέδη στη δημιοργία ενός αμιγώς Ελληνικού περιοδικού για Formula1.
-
Σε καθημερινή βάση ενημερώνομαι από το Ίντερνετ και σε έκτακτες περιπτώσεις (2-3 τεύχη το χρόνο περίπου) από το F1 Racing, κυρίως προς το τέλος αν και όταν κάνει αφιερώματα και σύνοψη όλης της χρονιάς που έχει προηγηθεί.
-
Αγοραζω συνηθως το Φ1 racing οχι ομως για να ενημερωθω, απλα το ξεφυλλιζω και που και που βλεπω καποια ενδιαφερουσα αποψη. Το εχω παντως αναγκη γιατι επισκεπτομαι την αιθουσα του θρονου 3 φορες ημερησιως και το F1R πιανει τοπο εκει... Τρελλο γελιο ριχνω με τον Windsor. Περσι προεβλεψε οτι η Τογιότα θα πατωσει, ενω φετος οτι θα παει για πρωταθλημα Δε μας λες και 6 νουμερακια για το Λοττο ρε μεγαλε;
Μια που το εφερε η κουβεντα, εβγαλε κανεις νοημα απο το αρθρο του Τραινανταφυλλιδη;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μια που το εφερε η κουβεντα, εβγαλε κανεις νοημα απο το αρθρο του Τραινανταφυλλιδη;
Φανταζομαι αναφερεσαι στην αγορα κινητηρων που λεει για τον Φλαβιο ε?
Και μενα μου κανε εντυπωση αλλα μου φαινεται ψιλοαπιθανο... -
Νομίζω ότι το Autosport είναι μια σοφή επιλογή από αγγλόφωνα περιοδικά. Οι post race αναλύσεις του είναι αρκετά έγκυρες. Στην Ελλάδα ανελλιπώς 4Τ
Εντυπα για την F1