-
Χαζη ερωτηση: Πως δημιουργω υπομνημα?
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Χαζη ερωτηση: Πως δημιουργω υπομνημα?Καλό είναι να μην δημιουργείς.
Τα υπομνήματα γίνονται από τους Mods για θεματα που αφορούν εκδηλώσεις του Φόρουμ ή/και ανακοινώσεις -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό είναι να μην δημιουργείς.
Τα υπομνήματα γίνονται από τους Mods για θεματα που αφορούν εκδηλώσεις του Φόρουμ ή/και ανακοινώσειςΗθελα να δημιουργησω υπομνημα για το gp μαλαισιας επειδη νομιζω εχει αργησει αρκετα...
-
Καλό είναι να μην δημιουργείς.
Τα υπομνήματα γίνονται από τους Mods για θεματα που αφορούν εκδηλώσεις του Φόρουμ ή/και ανακοινώσειςΗθελα να δημιουργησω υπομνημα για το gp μαλαισιας επειδη νομιζω εχει αργησει αρκετα...
οχι,εχει βγει ημερομηνια...ειναι το επομενο σαββατοκυριακο, μην ανησυχεις!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ψηνομαι να βγαλουμε ολη τη χρονια με επισημο thread Bahrain!!
-
Mclaren-Queen do it, μην ακους τον kouk τον σκοταδιστη της Formula 1!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Mclaren-Queen do it, μην ακους τον kouk τον σκοταδιστη της Formula 1!!!O Alan Jones ζει, αυτός μας οδηγεί Υδρόβιε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O Alan Jones ζει, αυτός μας οδηγεί Υδρόβιε!!
ΠΦΦΦΤ...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=544195#544195 -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
O Alan Jones ζει, αυτός μας οδηγεί Υδρόβιε!!
ΠΦΦΦΤ...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=544195#544195Οχι ρε γμτ! Πάλι έχασα την ερώτησή μου?!!! Υδρόβιε θα μου το πληρώσεις!
-
-
Ψηνομαι να βγαλουμε ολη τη χρονια με επισημο thread Bahrain!!
why not?
-
Απορία: Έγραφα ποστ και επειδή πήρε αρκετή ώρα όταν πάτησα υποβολή, μου ζήτησε τα στοιχεία της σύνδεσης και με ξαναέβγαλε στο παράθυρο που γραφεις το ποστ. Μπορώ με κάποιο τρόπο(μέσω history κλπ) να το βρω ή...
-
Δυστυχώς όχι
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Απορία: Έγραφα ποστ και επειδή πήρε αρκετή ώρα όταν πάτησα υποβολή, μου ζήτησε τα στοιχεία της σύνδεσης και με ξαναέβγαλε στο παράθυρο που γραφεις το ποστ. Μπορώ με κάποιο τρόπο(μέσω history κλπ) να το βρω ή...Συμβουλη. Αν θες να γραψεις μακροσκελη ποστ, ειτε να εχεις ενα δευτερο ταμπ ανοιχτο στο φορουμ και να κανεις συχνα κανενα ρηφρες ειτε γραφε πρωτα στο νόουτπαντ και μετα κλοπι-πέιστ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Απορία: Έγραφα ποστ και επειδή πήρε αρκετή ώρα όταν πάτησα υποβολή, μου ζήτησε τα στοιχεία της σύνδεσης και με ξαναέβγαλε στο παράθυρο που γραφεις το ποστ. Μπορώ με κάποιο τρόπο(μέσω history κλπ) να το βρω ή...πατας να πας πισω, copy το κειμενο και μετα μπρος μεχρι το νεο αδειο χωρο που σου βγαλε...paste και υποβολη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Απορία: Έγραφα ποστ και επειδή πήρε αρκετή ώρα όταν πάτησα υποβολή, μου ζήτησε τα στοιχεία της σύνδεσης και με ξαναέβγαλε στο παράθυρο που γραφεις το ποστ. Μπορώ με κάποιο τρόπο(μέσω history κλπ) να το βρω ή...
πατας να πας πισω, copy το κειμενο και μετα μπρος μεχρι το νεο αδειο χωρο που σου βγαλε...paste και υποβολη!
Όντως, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ αυτό πιάνει!!!
Μου έχει τύχει και να σώσω (για κακή σας τύχη!! ) μέχρι και τεράστιο ποστ, αλλά και να χάσω ποστς, διαφόρων μεγεθών.
Πάντα στον ίδιο υπολογιστή, ίδια σύνδεση, ίδιο πρόγραμμα κλπ κλπ...
Αν πιάσει έπιασε! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
πατας να πας πισω, copy το κειμενο και μετα μπρος μεχρι το νεο αδειο χωρο που σου βγαλε...paste και υποβολη!
Όντως, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ αυτό πιάνει!!!
Μου έχει τύχει και να σώσω (για κακή σας τύχη!! ) μέχρι και τεράστιο ποστ, αλλά και να χάσω ποστς, διαφόρων μεγεθών.
Πάντα στον ίδιο υπολογιστή, ίδια σύνδεση, ίδιο πρόγραμμα κλπ κλπ...
Αν πιάσει έπιασε!και να μουν και κανας τυχερος να λεγα παει στο διαολο...καθε φορα λειτουργει ετσι!
-
Ευχαριστώ παιδιά, για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Δοκίμασα το back αλλά δυστυχώς, όπως είπε ο GeorgeTabs, ήμουν άτυχος και δεν έπιασε...όπως άτυχα ήταν μερικά πράγματα που ειχα μπροστά μου και το χερι μου που έχει ένα ωραίο επίδεσμο τώρα!
-
Γιατι δεν εχει κλειδωθει/σβηστει το διαφημιστικο θεμα του Dustball 4000 αφου αντιβαινει σαφεστατα τον κανονισμο χρησης?
ΥΓ. Bruce, σε οτι αφορα το ερωτημα σου περι χιονιου και πιτυριδας, η καθε περιπτωση οφειλει να εξεταζεται μεμονωμενα.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Γιατι δεν εχει κλειδωθει/σβηστει το διαφημιστικο θεμα του Dustball 4000 αφου αντιβαινει σαφεστατα τον κανονισμο χρησης?ΥΓ. Bruce, σε οτι αφορα το ερωτημα σου περι χιονιου και πιτυριδας, η καθε περιπτωση οφειλει να εξεταζεται μεμονωμενα.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαφήμισης στο θέμα. Ένα γεγονός είναι που σχολιάζεται. Και πέρσι είχαμε θέμα για το ίδιο γεγονός. Άλλωστε κανείς δεν ζήτησε να συμματάσχετε σε αυτό. Νομίζω πως και οι συμμετοχές έχουν κλείσει για φέτος.
Έτσι δεν πρέπει να λέμε ούτε για το GP της Μαλαισίας που είναι την Κυριακή, ούτε για τον αγώνα των μεγάρων, που ξεκινάει το ΠΠ ταχύτητας, ούτε για το WRC της καταλωνίας, αφού τους κάνουμε διαφήμιση
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM