-
2 εβδομάδες έμειναν και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού νέο μοντέλο με Ολινς που έκανε δοκιμές όλο τον Φλεβάρη και τώρα θα πάει να κάνει τα 4 περασματάκια του νόμιμα και ωραία.
Απορώ με το θράσος μερικών που βλέπουν μόνο τα μπροστινά σακούλια... και κράζουν όλον τον κόσμο ότι παρανομεί σε βάρος των -
2 εβδομάδες έμειναν και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού νέο μοντέλο με Ολινς που έκανε δοκιμές όλο τον Φλεβάρη και τώρα θα πάει να κάνει τα 4 περασματάκια του νόμιμα και ωραία.
Απορώ με το θράσος μερικών που βλέπουν μόνο τα μπροστινά σακούλια... και κράζουν όλον τον κόσμο ότι παρανομεί σε βάρος των -
Άμα δεν έχεις δουλειά να κάνεις ανέβα στο βουνό να φυλάς από τώρα τις ειδικές, να γλιτώσει και η οργάνωση τα χρήματα για τους σεκιουριτάδες.....
Και όσο για τη βενζίνη στην πληρώνει η οργανωτική επιτροπή....Ντροπή βρε, ντροπή....
-
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 28ο Ολυμπιακό Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί στις 25/26 Μαρτίου 2006 στην Ηλεία. Πρόκειται για τον πρώτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ. Ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών Ράλλυ.
Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2006 στις 10.30 μ.μ.
Αναγνωρίσεις διαδρομής θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες 18/3/05, 19/3/05, 24/3/05 και ώρες από 08.00΄έως 17.00΄ καθώς και στις 25/32006 από 08:00΄ έως 14:00. Επιτρέπονται μέχρι τέσσερα (4) περάσματα. Η δημοσίευση του πίνακα συμμετεχόντων θα γίνει στις 20/3/2006
Η πανηγυρική τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στις 25/3/2006 στις 8.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ημέρας θα ανακοινωθεί με νεώτερο δελτίο Τύπου.
Ο φετινός αγώνας
Ο αγώνας περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές (5 επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 102,26Km.Είμαστε στον αέρα!
Το Ολυμπιακό Ράλλυ έχει καταξιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς αγώνες του Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η ΑΟΛΑΠ κάνει ένα ακόμα βήμα για την προβολή του αγώνα με τη δημιουργία δεύτερου Site του http://www.olympiakorally.gr, αποκλειστικά με θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο αγώνα. Η ενημέρωση για το 28ο Ολυμπιακό Ράλλυ, θα παρέχεται τόσο στο νέο Site όσο και στο γνωστό σας, http://www.aolap.gr. Ο νέος αυτός δικτυακός τόπος θα παρέχει στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα, άμεσα και έγκυρα. Θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα, το ωράριο, τη διαδρομή - χάρτες, τις συμμετοχές, τα αποτελέσματα του αγώνα. Ακόμα πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο από το 27ο όσο και από το 28ο Ολυμπιακό Ράλλυ. Στο νέο Site θα πληροφορηθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοιμάζει η ΑΟΛΑΠ για την πανηγυρική τελετή εκκίνησης του αγώνα το Σάββατο 25 Μαρτίου. Ακόμα τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση τόσο για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα όσο και για τους αγωνιζόμενους, σχετικά με τα καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια) αλλά και τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή. Πληροφορίες θα υπάρξουν και για το Ραδιοφωνικό Σταθμό που φέτος θα έχει την κάλυψη του αγώνα. Καθημερινά αλλά και την ώρα του αγώνα, τα News Flash θα σας δίνουν την άμεση πληροφόρηση που θέλετε μόνο με μια ματιά, χωρίς να χάνετε χρόνο.
Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη θέαμα και δράση, που κερδισμένοι θα είναι όλοι, μα κυρίως το άθλημα που αγαπάμε περισσότερο. -
Ο χρήστης spirou έγραψε:
Άμα δεν έχεις δουλειά να κάνεις ανέβα στο βουνό να φυλάς από τώρα τις ειδικές, να γλιτώσει και η οργάνωση τα χρήματα για τους σεκιουριτάδες.....
Και όσο για τη βενζίνη στην πληρώνει η οργανωτική επιτροπή....Ντροπή βρε, ντροπή....
Γιαννάκη εγώ δεν τρέχω για να έχω όφελος από το κράξιμο
όσο για την ντροπή εγώ δεν ντρέπομαι, αυτός που το έκανε πρέπει να ντρέπεται και αυτοί που του τις είπαν, που δεν τις ξέρουμε ούτε οι τοπικοί και μερικοί μεγαλοσχήμονες Αθηναίοι, έχουν έρθει νωρίς νωρίς έχουν κάνει την δουλεά τους και τώρα κάνουν μαθήματα ηθικής...
όσο το αν έχω δουλειά να κάνω το ξέρεις καλύτερα από τους πιό πολλούς εδω μέσα γι΄αυτό κράτα τις κακιούλες για την εφημερίδα σου και άσε με εμένα Γιαννάκη. Ασχολήσου με κάτι πιο δημιουργικό από την κόντρα με τους πατριώτες σου, θυμάσαι κόντρες τέτοιες που είχαν οδηγήσει τους αγώνες στον Πύργο. Σαν οργάνωση θιχτηκες από τα γραφομενά μου? δεν βλέπω που θίγω την λέσχη. αν πιστεύεις ότι σε κάτι σας θίγω πάρε με τηλέφωνο όχι να μου λες για ντροπές.
Αυτά Γιαννάκη σε αφήνω τώρα γιατί πάω να φυλάξω τις ειδικές, που ξέρεις μπορεί να κάνω καριέρα σαν σεκιούριτι και να λύσω το πρόβλημα της ζωής μου. Υγ. βενζίνη δεν θέλω θα πάω με το ποδήλατο μπας και χάσω κανένα κιλό -
Φιλε μου Νταν,αφου δεν θιγεσαι και δεν τρεχεις ,γραψε ποιους ειδες να τελειωνουμε με αυτο!
Νομιζω ειναι το καλυτερο.
Τα σφυριγματα τα κανουμε χροοοοονια τωρα,οποτε δεν λες κατι καινουργιο.
Αν δεν πεις κατι ουσιαστικο(ονοματα,οποια και αν ειναι αυτα)απλα μας στενοχωρεις και εντελει 'κουραζομαστε' ολοι μας να ακουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις ομως την ουσια(τα ονοματα) -
Αφού είδες το άσπρο Subaru και αποφάσησες να το καταγγείλεις, γιατί δεν το έβγαζες και μία φωτογραφιούλα (έστω από το κινητό) να έχεις και αποδείξεις και να μην μιλάς στον αέρα?? Λέω εγώ τώρα...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Αφού είδες το άσπρο Subaru και αποφάσησες να το καταγγείλεις, γιατί δεν το έβγαζες και μία φωτογραφιούλα (έστω από το κινητό) να έχεις και αποδείξεις και να μην μιλάς στον αέρα?? Λέω εγώ τώρα...Εσύ λες ο 'DAN' όμως δε λέει.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Αφού είδες το άσπρο Subaru και αποφάσισες να το καταγγείλεις, γιατί δεν το έβγαζες και μία φωτογραφιούλα (έστω από το κινητό) να έχεις και αποδείξεις και να μην μιλάς στον αέρα?? Λέω εγώ τώρα...NOKIA 6310i
άσε που χωρίς φωτό ονόματα δεν λέμε γιατί υπάρχουν και δικηγόροι....
εσείς 'ολοι που θέλετε ονόματα πότε τα έχετε πει?
στείλτε λινκ να τα δω να σας πω δημόσια μπράβο, δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ την ανωτερότητά σας -
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Αφού είδες το άσπρο Subaru και αποφάσισες να το καταγγείλεις, γιατί δεν το έβγαζες και μία φωτογραφιούλα (έστω από το κινητό) να έχεις και αποδείξεις και να μην μιλάς στον αέρα?? Λέω εγώ τώρα...
NOKIA 6310i
στείλτε λινκ να τα δω να σας πω δημόσια μπράβο, δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ την ανωτερότητά σαςΕγώ είχα μιλήσει για ένα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Μίκρα στην Ε.Δ. Κορωπί, μετά τη δύση του ηλίου παραμονές Παλλαδίου, με όλα τα στοιχεία που μπορούσα να έχω. (και φυσικά όχι φωτό, μιας και τα κινητά βράδυ δεν φωτογραφίζουν...)
Ο οδηγός το παραδέχτηκε, και έκτοτε όσο γνωρίζω συνετίστηκε, που είναι και το ζητούμενο, και μπράβο του.
-
@'DAN'
Γράφεις στο πρώτο αρχικό σου πόστ ότι *'και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού' *.
Τελικά το είδες ή σου το είπαν;Αν το είδες και δεν είχες σκοπό να πείς το όνομα και καλά κάνεις αν δεν έχεις στοιχεία (φωτογραφία π.χ.) τότε γιατί άνοιξες το θέμα;
Αν στο είπαν, τότε πάλι καλά κάνεις και δε λές το όνομα αφού τα στοιχεία είναι 'μου είπαν', τότε πάλι μένει η απορία, γιατί άνοιξες το θέμα;
Αν κάποιος κάνει δοκιμές εκτός προγράμματος, δε νομίζω να 'χλωμιάσει' επειδή θα δει (αν δει) αυτό το θέμα. Παίρνει το ρίσκο του και κάνει δοκιμές, το ξέρει ότι μπορεί να τον δούν αλλά δε θα τον αποκαλύψουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@'DAN'
Γράφεις στο πρώτο αρχικό σου πόστ ότι *'και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού' *.
Τελικά το είδες ή σου το είπαν;Αν το είδες και δεν είχες σκοπό να πείς το όνομα και καλά κάνεις αν δεν έχεις στοιχεία (φωτογραφία π.χ.) τότε γιατί άνοιξες το θέμα;
Αν στο είπαν, τότε πάλι καλά κάνεις και δε λές το όνομα αφού τα στοιχεία είναι 'μου είπαν', τότε πάλι μένει η απορία, γιατί άνοιξες το θέμα;
Αν κάποιος κάνει δοκιμές εκτός προγράμματος, δε νομίζω να 'χλωμιάσει' επειδή θα δει (αν δει) αυτό το θέμα. Παίρνει το ρίσκο του και κάνει δοκιμές, το ξέρει ότι μπορεί να τον δούν αλλά δε θα τον αποκαλύψουν.
εγώ είδα το αμάξι αραγμένο, ήταν μέσα στην λάσπη και είδα και τις αναρτήσεις.
όταν ρώτησα ποιός ήταν, 9 στους 10 μου είπαν για το ίδιο άτομο.
το θέμα δεν είναι οι παράνομες δοκιμές
εμένα με πειράζει που σχεδόν όλοι οσοι κλαίγονται ότι οι άλλοι παρανομούν, είναι βασιλικότεροι του βασιλέως και ο νοών νοείτω...
ας τις αφήσουν ελεύθερες πια να τελειώνουμε
έτσι τις μαθαίνουν 5 και οι άλλοι ψάχνουν ψύλλους στ΄άχυρα.... -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Γιαννάκη εγώ δεν τρέχω για να έχω όφελος από το κράξιμο
όσο για την ντροπή εγώ δεν ντρέπομαι, αυτός που το έκανε πρέπει να ντρέπεται και αυτοί που του τις είπαν, που δεν τις ξέρουμε ούτε οι τοπικοί και μερικοί μεγαλοσχήμονες Αθηναίοι, έχουν έρθει νωρίς νωρίς έχουν κάνει την δουλεά τους και τώρα κάνουν μαθήματα ηθικής...
όσο το αν έχω δουλειά να κάνω το ξέρεις καλύτερα από τους πιό πολλούς εδω μέσα γι΄αυτό κράτα τις κακιούλες για την εφημερίδα σου και άσε με εμένα Γιαννάκη. Ασχολήσου με κάτι πιο δημιουργικό από την κόντρα με τους πατριώτες σου, θυμάσαι κόντρες τέτοιες που είχαν οδηγήσει τους αγώνες στον Πύργο. Σαν οργάνωση θιχτηκες από τα γραφομενά μου? δεν βλέπω που θίγω την λέσχη. αν πιστεύεις ότι σε κάτι σας θίγω πάρε με τηλέφωνο όχι να μου λες για ντροπές.
Αυτά Γιαννάκη σε αφήνω τώρα γιατί πάω να φυλάξω τις ειδικές, που ξέρεις μπορεί να κάνω καριέρα σαν σεκιούριτι και να λύσω το πρόβλημα της ζωής μου. Υγ. βενζίνη δεν θέλω θα πάω με το ποδήλατο μπας και χάσω κανένα κιλόΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 28ου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Αφού είδες το άσπρο Subaru και αποφάσισες να το καταγγείλεις, γιατί δεν το έβγαζες και μία φωτογραφιούλα (έστω από το κινητό) να έχεις και αποδείξεις και να μην μιλάς στον αέρα?? Λέω εγώ τώρα...
NOKIA 6310i
στείλτε λινκ να τα δω να σας πω δημόσια μπράβο, δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ την ανωτερότητά σαςΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΕΓΩ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΕΙΠΑ Ε Π Ω Ν Υ Μ Ω Σ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
NOKIA 6310i
στείλτε λινκ να τα δω να σας πω δημόσια μπράβο, δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ την ανωτερότητά σαςΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΕΓΩ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΕΙΠΑ Ε Π Ω Ν Υ Μ Ω Σ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
'EL-EM'
είπατε κάτι που είδε άλλος οδηγός κιτ-καρ αν δεν κάνω λάθος.
δεν είναι ο Κύρκος όπως ακούστηκεστο Αχαιός (ο Πολυζώης την καθαρή Δευτέρα ντερλίκωνε στην Λαμία)
για να μην μου τα χώσει ο Πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) σταματάω εδώ
ΥΓ κρίμα για την μικροέξοδο στο Αχαιός
θα βλέπαμε ωραίο αγώνα -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Απορώ με το θράσος μερικών που βλέπουν μόνο τα μπροστινά σακούλια... και κράζουν όλον τον κόσμο ότι παρανομεί σε βάρος τωνυπάρχουν φήμες αξιόπιστες ότι μέσα στο Subaru υπήρχαν και άλλοι γνωστοί αγωνιζόμενοι. Μήπως θα μπορούσες να μας τους επίς όλους ή δεν κάνει. Διαφορετικά αν δεν λες ονόματα άυτά τα σχόλια είναι περιτά και δεν προσφέρουν τίποτα. Κακο στο σπορ μόνο κάνουν αυτές οι γκρίνιες. Τι νομίζεις όλα μαθαίνονται. Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιο και η Ηλεία έχει μπόλικο.
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
NOKIA 6310i
'EL-EM'
είπατε κάτι που είδε άλλος οδηγός κιτ-καρ αν δεν κάνω λάθος.
δεν είναι ο Κύρκος όπως ακούστηκεστο Αχαιός (ο Πολυζώης την καθαρή Δευτέρα ντερλίκωνε στην Λαμία)
για να μην μου τα χώσει ο Πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) σταματάω εδώ
ΥΓ κρίμα για την μικροέξοδο στο Αχαιός
θα βλέπαμε ωραίο αγώναΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ,(ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ).
ΣΕ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,ΕΧΕΙ ΕΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ. ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ 'ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ' ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ RALLY GR ΟΠΟΥ ΤΟ 'ΕΠΑΙΖΕ' ΠΑΝΑΓΙΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΣ Ε.Δ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ 'ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ'.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Ε Π Ω Ν Υ Μ Α ΟΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ,ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΕΚEΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
28o Ολυμπιακό Ραλλυ