-
Πρόεδρε έχεις λαλήσει...; Τι φιλοσοφίες είναι αυτές...;
-
αλήθεια το παιδί που έφτιαξε το φόρουμ ...έγραφε εδώ παλιότερα???
-
Πρόεδρε έχεις λαλήσει...; Τι φιλοσοφίες είναι αυτές...;
-
Τι σας φαίνεται περίεργο απο αυτά που έγραψε ο Κώστας?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι σας φαίνεται περίεργο απο αυτά που έγραψε ο Κώστας?Ολα ....έτσι ξαφνικά τέτοιο down -ιαρισμα...δεν είναι κ ότι πιο φυσιολογικό!
Anyway..δεν αναγκάζουμε κανέναν να είναι online. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι σας φαίνεται περίεργο απο αυτά που έγραψε ο Κώστας?
Ολα ....έτσι ξαφνικά τέτοιο down -ιαρισμα...δεν είναι κ ότι πιο φυσιολογικό!
Anyway..δεν αναγκάζουμε κανέναν να είναι online.+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόεδρε έχεις λαλήσει...; Τι φιλοσοφίες είναι αυτές...;Πρόεδρε έχεις λαλήσει...; Τι φιλοσοφίες είναι αυτές...;
να 'στε καλά...
-
απλά κρίμα που δεν ήμουν σαφής με το προηγούμενο μήνυμα μου και ειλικρινά βαριέμαι να εξηγώ τι εννοούσα.
Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε τις παραξενιές μας απλά καλό θα ήταν να λείπουν οι εκφράσεις του στυλ 'έχεις λαλήσει'
Είναι κρίμα να μπούμε στην διαδικασία 'Εσύ με ρωτάς αν έχω λαλήσει που στην Χ περίπτωση φέρθηκες με το Ω παράξενο τρόπο?'
Ας είμαστε πιο χαλαροί σε αστεία θέματα του αν γράφτηκα σήμερα ή όχι και γιατί θα γραφτώ αύριο κλπ κλπ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
απλά κρίμα που δεν ήμουν σαφής με το προηγούμενο μήνυμα μου και ειλικρινά βαριέμαι να εξηγώ τι εννοούσα.Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε τις παραξενιές μας απλά καλό θα ήταν να λείπουν οι εκφράσεις του στυλ 'έχεις λαλήσει'
Είναι κρίμα να μπούμε στην διαδικασία 'Εσύ με ρωτάς αν έχω λαλήσει που στην Χ περίπτωση φέρθηκες με το Ω παράξενο τρόπο?'
Ας είμαστε πιο χαλαροί σε αστεία θέματα του αν γράφτηκα σήμερα ή όχι και γιατί θα γραφτώ αύριο κλπ κλπ
...?
Κάνε ότι θες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
απλά κρίμα που δεν ήμουν σαφής με το προηγούμενο μήνυμα μου και ειλικρινά βαριέμαι να εξηγώ τι εννοούσα.
Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε τις παραξενιές μας απλά καλό θα ήταν να λείπουν οι εκφράσεις του στυλ 'έχεις λαλήσει'
...?
Κάνε ότι θες!
ευχαριστω
-
Χτες έπλυνα το C4 μετά από κανα 2μηνο...δεν βλέπονταν.
Κάποιος λαμάκας ή μάλλον λαμακισμένη είχε ρίξει προφανώς επίτηδες ένα
κομμάτι βούτυρο στο καπό. Από αυτό που τρώμε. Πήγα λοιπόν στο πλυντήριο
και όταν μου το παραδώσανε είδα ότι η στάμπα δεν είχε φύγει...
Ωχχχ λέω θα την σκίσω! Παίρνω πανί και με πολύ κόπο τόσο ώστε να πονά
ο καρπός μου σήμερα κατάφερα να βγάλω αυτή την λίγδα.Γιατί; Για έναν/μια κομπλεξικό...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
...?
Κάνε ότι θες!
ευχαριστω
Κώστα για να τελειώνω και με σένα...πίστευα ότι εδώ μεσά υπήρχε μία
οικειότητα και μία χαλαρότητα μεταξύ μας. Ξαφνικά εσύ [για τους δικούς
σου λόγους] γράφεις ψιλο-ασυνάρτητα και δηλώνεις ότι θα αποχωρήσεις.
Πίστευα ότι δεν θα παρεξηγιόσουν με τα πειράγματα μας...δυστυχώς όμως
λίγες στιγμές δεν φτάνουν στα σίγουρα για να μάθεις έναν άνθρωπο πόσο
μάλλον 2-3 αράδες σε ένα φόρουμ.
To Cit forum δεν είναι αυτό που ήταν, όταν ξεκίνησε. Δυστυχώς...οπότε κι
εμένα σπάνια θα με βλέπετε εδώ μέσα. Στο 4τ βεβαίως θα γράφω αλλά εδώ
μέσα...όχι πια.Με όσους έχουν διάθεση htanso, mirage, enginekiller θα τα λέμε στο gcc.
Καλά να περνάτε και από την μεριά μου.
|...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτες έπλυνα το C4 μετά από κανα 2μηνο...δεν βλέπονταν.
Κάποιος λαμάκας ή μάλλον λαμακισμένη είχε ρίξει προφανώς επίτηδες ένα
κομμάτι βούτυρο στο καπό. Από αυτό που τρώμε. Πήγα λοιπόν στο πλυντήριο
και όταν μου το παραδώσανε είδα ότι η στάμπα δεν είχε φύγει...
Ωχχχ λέω θα την σκίσω! Παίρνω πανί και με πολύ κόπο τόσο ώστε να πονά
ο καρπός μου σήμερα κατάφερα να βγάλω αυτή την λίγδα.Γιατί; Για έναν/μια κομπλεξικό...
Και γιατι δεν έβαζες το μεσημέρι ένα αυγό να το κάνεις τηγανητό ρε Σάββα?!
Ελα, πλάκα σου κάνω (μην κατηγορηθώ πάλι! )
Αν μένεις κοντά σε πολυκατοικία, μπορεί να έπεσε από καποιο παιδάκι.
Αλλά κι εσυ ρε αδερφέ μου? Τόσο χώμα είχε το αμάξι που δεν φαινόταν το βούτυρο? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και γιατι δεν έβαζες το μεσημέρι ένα αυγό να το κάνεις τηγανητό ρε Σάββα?!
Ελα, πλάκα σου κάνω (μην κατηγορηθώ πάλι! )
πότε σε κατηγόρησα; έχω καλή αίσθηση του χιούμορ...μπαμπά!
Αν μένεις κοντά σε πολυκατοικία, μπορεί να έπεσε από καποιο παιδάκι.
Αλλά κι εσυ ρε αδερφέ μου? Τόσο χώμα είχε το αμάξι που δεν φαινόταν το βούτυρο?Oxι μάστορα το είχα στο γκαράζ [ανοικτό]...είπαμε κάποιος κομπλεξικός
γείτονας που του έκλεισα για ένα βράδι το πεζοδρόμιο του μπροστά...Το βούτερο το είδα, έβγαλα το πολύ και τα κατάλοιπα θα τα έβγαζα με το
χτεσινό πλύσιμο.Αμ δε..
-
Α ρε Σάββα με τα βούτυρα!! (θα σου μείνει αυτό...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α ρε Σάββα με τα βούτυρα!! (θα σου μείνει αυτό...)δεν το έβαλα τυχαία...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α ρε Σάββα με τα βούτυρα!! (θα σου μείνει αυτό...)δεν το έβαλα τυχαία...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κώστα για να τελειώνω και με σένα...πίστευα ότι εδώ μεσά υπήρχε μία
οικειότητα και μία χαλαρότητα μεταξύ μας.Σίγουρα το 'για να τελειώνω και με σένα' δεν δείχνει οικειότητα εκτός αν και αυτό είναι ένα πείραγμα.
Ξαφνικά εσύ [για τους δικούς
σου λόγους] γράφεις ψιλο-ασυνάρτητα και δηλώνεις ότι θα αποχωρήσεις.Ακόμα ψάχνω να βρω που δήλωσα ότι θα αποχωρήσω
Βλέπω συνηθίζεις να χαρακτηρίζεις...
Γράφω ασυναρτησίες...έχω λαλήσει..καλά πάμε!Όσο για το ξαφνικά δεν εχεις υποχρέωση να κοιτάς πόσο συχνά γράφει κάποιος αλλά νομίζω είναι φανερό ότι δεν γράφω όσο παλιά.
Πίστευα ότι δεν θα παρεξηγιόσουν με τα πειράγματα μας...
Αν όσα είπες ήταν πείραγμα..τότε οκ. πάω πάσο.
To Cit forum δεν είναι αυτό που ήταν, όταν ξεκίνησε.
Η μόνη διαφορά είναι τα περισσότερα μέλη
Τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξειοπότε κι εμένα σπάνια θα με βλέπετε εδώ μέσα. Στο 4τ βεβαίως θα γράφω αλλά εδώ μέσα...όχι πια.
Τουλάχιστον εσύ είσαι πιο ξεκάθαρος και λιγότερο ξαφνικός από ότι εγώ με τις δικές μου ασυναρτησίες.
Φυσικά ενδιαφέρον θα έχουν και οι απόψεις άλλων μελών για το citroen forum των 4T και άλλα.
-
Ρε Κώστα άστο να πάει στην ευχή ...μην το κουράζεις!
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Κώστα άστο να πάει στην ευχή ...μην το κουράζεις!ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
δεν το κουράζω φίλε μου.
απλα να βάζουμε κάποια πράγματα σε κάποια σειρά κάποια στιγμή έστω και αργά.ας θεωρήσουμε ότι το θέμα τελείωσε..
CITROËN FORUM