-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Παρολίγο και η kamil με εκτός κανονισμού διαδικασίες...
(Θα σου κλείσω κελί δίπλα στον πρόεδρο, και θα έρθουμε με τον αντιπρόεδρο και θα τρώμε παϊδάκια και θα συνοδηγούμε έξω από το φινιστρίνι σας!!! )θα φύγεις, δεν θα φύγεις??? θα δείς...όλο και κάτι θα μου ζητήσεις να σου αγοράσω...κανα Rally XS, κανα 4Τ και τότε τα λέμε...ή ακόμα καλύτερα θα έρθει όλο το προεδρείο να σε επισκευθεί σε καμια αδειούλα σου και να δείς καζούρα που έχεις να πάθεις!!! παλιο 'μαπετ'
Εχμμμμμμ....
Κελί εννοώ μπάκετ, λόγω ρολ μπαρ γύρω του!!
(Το'σωσα;;; ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εχμμμμμμ....
Κελί εννοώ μπάκετ, λόγω ρολ μπαρ γύρω του!!
(Το'σωσα;;; )σε καλό δρόμο είσαι
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Απλά ξέρεις, με χαλάει, και μου χτυπάει άσχημα να πιστέψω οτι εν μέρει ήταν 'προκαθορισμένες' (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη) κάποιες διαδικασίες στην διοργάνωση
Μη λές τέτοια φιλενάδα και μας την 'πέσουν' τα αγόρια με τα διαπλεκόμενα και τις δολοπλοκίες τους και άντε να το μαζέψουμε το thread μετά
Anyway, εσένα kamil θα σε δώ απο κοντά στο touring το ερχόμενο σ/κ....Μέχρι τότε καλά να περνάτε όλοι...
Looking forward to it
lol chic talk...
you go girls...
Nikos
-
Νίκο τέτοια λέγε εσυ!!...και αν αρχίσουν να σου 'ορμάνε' οι κυρίες....θα πιάσω εγω θέση στην κερκίδα!! Βρε η salome δηλώνει χόμπυ 'αποκεφαλισμούς' και η kamil καθαρίζει 4 ειδικές,1service park, 1 εκκίνηση και 8 κιλά παϊδάκια στην καθησιά της!!!(στα λέω μεταξύ μας αυτά ετσι??!!!!)...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο τέτοια λέγε εσυ!!...και αν αρχίσουν να σου 'ορμάνε' οι κυρίες....θα πιάσω εγω θέση στην κερκίδα!! Βρε η salome δηλώνει χόμπυ 'αποκεφαλισμούς' και η kamil καθαρίζει 4 ειδικές,1service park, 1 εκκίνηση και 8 κιλά παϊδάκια στην καθησιά της!!!(στα λέω μεταξύ μας αυτά ετσι??!!!!)...Καθαρίζει και τον Πρόεδρο αμα έχει νεύρα...
οπότε πρόσεχε τι λές και πως τα λες γιατι προβλέπω σύντομα να έχουμε εκλογές -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Νίκο τέτοια λέγε εσυ!!...και αν αρχίσουν να σου 'ορμάνε' οι κυρίες....θα πιάσω εγω θέση στην κερκίδα!! Βρε η salome δηλώνει χόμπυ 'αποκεφαλισμούς' και η kamil καθαρίζει 4 ειδικές,1service park, 1 εκκίνηση και 8 κιλά παϊδάκια στην καθησιά της!!!(στα λέω μεταξύ μας αυτά ετσι??!!!!)...
Καθαρίζει και τον Πρόεδρο αμα έχει νεύρα...
οπότε πρόσεχε τι λές και πως τα λες γιατι προβλέπω σύντομα να έχουμε εκλογέςΟχι kamil μου,συγγνώμη χίλιες φορές πολυχρονεμένη μας!!!ΔΕΝ τα έγραψα εγω...εε...χμμμ...α...μόνα τους γράφτηκαν...και δεν δουλεύει και το delete!!!Θαύμα..Θαύμα!!!
(...το έσωσα?!!..λέγε ρε Γιώργο!!!!) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι kamil μου,συγγνώμη χίλιες φορές πολυχρονεμένη μας!!!ΔΕΝ τα έγραψα εγω...εε...χμμμ...α...μόνα τους γράφτηκαν...και δεν δουλεύει και το delete!!!Θαύμα..Θαύμα!!!
(...το έσωσα?!!..λέγε ρε Γιώργο!!!!)τι να σώσεις αυτό έφυγε ευθεία σε κλειστή εσωτερική και με πολλά χιλίομετρα...
παρόλο που δεν είμαι τις ελληνικής μουσικής θα σου απαντήσω με το γνωστό λαικόν άσμα της lady Αντζελα 'ΜΠΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ' -
Θα προσυπογραψω και εγώ τα συγχαρητηρια για την οργανωση του event και να ευχηθώ για επανάληψη του με η χωρις κληρωση αυτοκινήτου. Δυστυχώς δεν κληρώθηκα αλλά το χειρώτερο ήταν ότι δεν καταφερα να ξεχωρίσω μέλη του forum. Ρώτησα μία κοπέλλα και μου είπε ότι φοράνε τα καπελλακια που ξεχωρίζουν Δυστυχώς δεν τα αντελήφθην!! Θα ήταν καλό να υπήρχε ένα τραπέζι η μία γωνιά στην αίθουσα που να ξεχώριζε. Και πάλι ευχές για επανάλληψη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καθαρίζει και τον Πρόεδρο αμα έχει νεύρα...
οπότε πρόσεχε τι λές και πως τα λες γιατι προβλέπω σύντομα να έχουμε εκλογέςΟχι kamil μου,συγγνώμη χίλιες φορές πολυχρονεμένη μας!!!ΔΕΝ τα έγραψα εγω...εε...χμμμ...α...μόνα τους γράφτηκαν...και δεν δουλεύει και το delete!!!Θαύμα..Θαύμα!!!
(...το έσωσα?!!..λέγε ρε Γιώργο!!!!)Τώρα σώσιμο το λες εσύ αυτό;;
Μάλλον SAVE πάτησες αντί DELETE!!Βρε πρόεδρο που βρήκαμε τρομάρα μας!! Στην ενότητα που είναι μονάρχης (με ήτα, ε;; ) και δεν βρίσκει που να κρυφτεί!!!
Μέτρησα ίσα με 18 τετάκες στην ευθεία σε στεγνή γερμανική άσφαλτο με ερπυστριοφόρο και ταχύτητα βαδιστή!!
Καλά, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;;;
-
Και το event ήταν ωραίο και το after event ακόμα καλύτερο!
Παρέα cmarin και οι υπόλοιποι!!!
Ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να δούμε ταGTi και από τη θέση του συνοδηγού!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάντως δεν είναι ρίσκο να με ρωτήσεις, δεν δαγκώνω, αν και για τα αυτιά σου είναι λίγο ρίσκο, αφού θα τα μονοπωλήσω!Τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν κατακρεουργεί την Ελληνική γλώσσα. Άκου ρίσκο. Πως το έγραψα αυτό το πράγμα;
Πάντως υπήρχε άνθρωπος κοντά μου που έμοιαζε πολύ με τη φωτογραφία που έχεις στο site της αγωνιστικής σας ομάδας.
Σωσίας ήταν τώρα....
Κλώνος να το πω....
Μην ξεχνάς την kamil από τις παρούσες κυρίες του φόρουμ.
Μακρυά από μας τέτοιες παραλήψεις
Το GTi της χρονιάς!