-
με τον καιρό πως τα βλέπετε ? καλύτερα Σάββατο λέω, να είμαστε και πιο σίγουροι.. τελικά την Κυριακή κόβει την πίτα ο ΣΜΑΚ και λέω να μην το χάσω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kατά πάσα πιθανότητα θα σκάσω με τον...Kidaro!Δεν τον ξέρω τον κύριο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kατά πάσα πιθανότητα θα σκάσω με τον...Kidaro!
Δεν τον ξέρω τον κύριο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά ..... δεν μου δίνω πάνω από ένα 2% πιθανότητα να έρθω...
Εγώ θα τον ενθαρρύνω και θα τον πιέσω από κοντά μήπως τον καταφέρω να έρθει αλλά και να με πάρει μαζί του....
(εκτός αν την τελευταία στιγμή τύχει να ανεβαίνω με νέο αυτοκίνητο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη οπότε επιβάλλεται μια στάση Σέρρες για γνωριμία με το αυτοκίνητο, την πίστα, τους ανθρώπους και.... τα ζώα (παϊδάκια, μπριζολίτσες, γύρους κλπ).... :roll:Είχαμε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της εξεταστικής, η οποία μάλλον βολική είναι!
Βέβαια, αν έρθω/έρθουμε, δεν θα έχω ζαντολάστιχα, οπότε...
Ίδωμεν!
-
Η πίστα τελικά είναι ελεύθερη τόσο τό Σάββατο 11 όσο καί τήν Κυριακή 12 του μήνα.Επιβεβαιωμένα πλέον.
Οπότε,όταν βολέψει τόν καθένα μας. -
Οκ....Για ποτε λετε εσεις Αντριου???
-
Εγώ μόνο Κυριακή θα μπορέσω να μπώ.
Αν εσείς θελήσετε Σάββατο,θα έρθω το απόγευμα απο εκεί να σας δώ μόνο.
Ως τίς τρείς η ώρα θα δουλεύω. -
Παίδες , δεν θα μπορέσω τελικά .
Δυστυχώς πρέπει να παραμείνω στην Αθήνα ... -
Μ'αρέσει που ρώτησα καί γιά ιδιωτική χρήση πίστας!!!
.....καί με χρονομέτρηση/γιατρό/ασθενοφόρο!!!
Πάνοοοοο,νά πάρουμε τηλέφωνο τόν Μάνο!!!!
-
Έτσι, έτσι να μαζευόμαστε!
-
Μου αρεσει που χρησιμοποιουμε και πληθυντικο....
3 και χωρις τον Κουκο ειμαστε.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μου αρεσει που χρησιμοποιουμε και πληθυντικο....3 και χωρις τον Κουκο ειμαστε.....
Ναι γμτ! Και ήθελα πολύ να ανέβω....
-
Δεν πειραζει ρε παιδες..
Next time...
-
Άργησα να γράψω, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα τελικά, όπερ και συνέβη.
-
Πάντως,θα πέσει πολύ γέλιο μόλις δημοσιεύσουμε τίς φωτογραφίες από τό πρώτο πανελλήνιο τράκ-ντέι τού 4Τφόρουμ!!!
-
Πιθανόν να καταφέρω να ανέβω ΣΚ, για παρέα εκτός πίστας, όχι για οδήγηση. Χρειάζεστε και θεατές, έτσι δεν είναι;
-
Θεατές χρειαζόμαστε,καί κάποιους για να μας αλλάζουν λάστιχα,λάδια κ.λ.π. χρειαζόμαστε!!!
Πάρε κράνος καλού-κακού μαζί σου. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θεατές χρειαζόμαστε,καί κάποιους για να μας αλλάζουν λάστιχα,λάδια κ.λ.π. χρειαζόμαστε!!!
Πάρε κράνος καλού-κακού μαζί σου.Ευχαριστώ, Ανδρέα. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά με όλη την παρέα!
-
Έιχα σκοπό να σας επισκευτώ το Σάββατο αλλά μια πόρτα είχε αντίθετη γνώμη. Κλείνοντας με δύναμη μου έπιασε-έγδαρε την άκρη ενός δακτύλου και θα είμαι off για 5-10 μέρες. Ευτυχώς γλύτωσα το σπάσιμο και τα ράμματα.
-
Ούτε εγώ παιδιά θα έρθω αυτή τη φορά!
Next Time
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;