-
1 FARINA Giuseppe
2 FAULKNER Walt
3 NALON Duke
4 ANDRETTI Mario
5 REUTEMANN Carlos
6 VILLENEUVE JacquesΠαρε 6
-
O REUTEMANN KAI O VILLENEUVE ΕΙΝΑΙ ... ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ . ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΟΙ ANDRETTI , NALON KAI FAULKNER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ Ο FARINA ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 !!!!! -
Ψιλο επιμενω ..θεωρω το παρακατω site αρκετα αξιοπιστο
Check statistics --> pole --> gp before
-
ΤΟ ΕΙΔΑ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ NALON KAI FAULKNER ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ . ΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΜΟ (ΦΙΤΙΠΑΛΝΤΙ)
ΒΑΛΕ ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!!! -
Οι FAULKNER Walt και NALON Duke αγωνίστηκαν στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης τα οποία τη δεκαετία του '50 προσμετρούσαν στο ΠΠ της F1
O Fitti δεν πήρε pole στην πρώτη του συμμετοχή, αλλά νίκησε τον 5ο του αγώνα (4ο αν δεν προσμετρήσυμε το GP Ιταλίας του '70, από το οποίο η Lotus απέσυρε τα μονοθέσια της λόγω του θανάτου του Jochen Rindt στις δοκιμές)
-
Ποια στροφη ειναι αυτή ?
-
Πρωτη στροφη στο Albert park της Μελβουρνης.Τωρα πως την λενε.....
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
Ποια στροφη ειναι αυτή ?Μελβουρνη 1η στροφη?
-
Α ρε iceman ειναι κι η σπεσιαλιτε μου
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Α ρε iceman ειναι κι η σπεσιαλιτε μου -
Διαφωνώ!
Είναι η 2η στροφή και το όνομα της είναι Brabham.
Άσε που δεν φαίνεται η 1η στροφή... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Διαφωνώ!
Είναι η 2η στροφή και το όνομα της είναι Brabham.
Άσε που δεν φαίνεται η 1η στροφή...Δικιο εχεις.Μπλοφα η ερωτηση
-
Σχετικα ευκολη ηταν Αντωνη...αν και προσωπικα μου αρεσει που επελεξες quiz...με image απο πιστα...
-
χμ .... Πραγματικα ειναι η στροφη ( η καλυτερα η καμπή ) Brabham
H foto ειναι απο τον αγώνα του 96 και νομιζω οτι θετει ερωτηση ο Vasillakis
YG .... αν μου επιτρέπετε , να πω εδω πως ερωτήσεις του στυλ 'ρεκορ Φ1' δεν έχουν και πολύ νόημα
Ξερω τουλάχιστον 3 site που ξέρουν μεχρι ποιιος εκλ@σε περισσότερες φορές .
Επλίζω να σας άρεσε η φαση με την στροφή .... τα μυστικα εδω ειναι 2
ενα να ανεβαζεις μικρες img ώστε να μην 'μπουκώνει' το φόρουμ ή να δινεις url
το άλλο ειναι να μετονομάζεις τις img ( και να τις αναβάζεις σε fotoserver )ώστε να μην αποκαλύπτονται τα στοιχεία της με δεξί κλικ
-
χμ .... Πραγματικα ειναι η στροφη ( η καλυτερα η καμπή ) Brabham
H foto ειναι απο τον αγώνα του 96 και νομιζω οτι θετει ερωτηση ο Vasillakis
YG .... αν μου επιτρέπετε , να πω εδω πως ερωτήσεις του στυλ 'ρεκορ Φ1' δεν έχουν και πολύ νόημα
Ξερω τουλάχιστον 3 site που ξέρουν μεχρι ποιιος εκλ@σε περισσότερες φορές .
Επλίζω να σας άρεσε η φαση με την στροφή .... τα μυστικα εδω ειναι 2
ενα να ανεβαζεις μικρες img ώστε να μην 'μπουκώνει' το φόρουμ ή να δινεις url
το άλλο ειναι να μετονομάζεις τις img ( και να τις αναβάζεις σε fotoserver )ώστε να μην αποκαλύπτονται τα στοιχεία της με δεξί κλικ
-
Vasilaki αν θες μου παραχωρεις τη θεση σου να βαλω μια με πιστες σαν αυτη που εβαλα την αλλη φορα? Ετσι κι αλλιως στανταρ εσυ θα την απαντησεις
-
Vasilaki αν θες μου παραχωρεις τη θεση σου να βαλω μια με πιστες σαν αυτη που εβαλα την αλλη φορα? Ετσι κι αλλιως στανταρ εσυ θα την απαντησειςΕλεύθερα!
-
Mille Merci
Κατα τα γνωστα, το παρακατω κολλαζ περιεχει χαρακτηριστικες στροφες απο συγχρονες πιστες F1:
Για καθε φωτο ψαχνουμε την πιστα και τη συγκεκριμενη στροφη (ονομα, αριθμος ή περιγραφη)
-
Mille MerciΚατα τα γνωστα, το παρακατω κολλαζ περιεχει χαρακτηριστικες στροφες απο συγχρονες πιστες F1:
Για καθε φωτο ψαχνουμε την πιστα και τη συγκεκριμενη στροφη (ονομα, αριθμος ή περιγραφη)
4- Spoon Suzuka (η πιο %@^& στροφή της f1)
6- 2η στον Καναδά
8- Έξοδος των πιτ στην Γαλλία
Δεν λέω άλλες γιατί έχω όλες τις πίστες στο google earth και δεν θα ήταν δίκαιο (και πάλι δύσκολο είναι ). Αυτές τις βρήκα μόνος μου. Αν βρω άλλες χωρίς το google earth θα τις πω. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν λέω άλλες γιατί έχω όλες τις πίστες στο google earth και δεν θα ήταν δίκαιο (και πάλι δύσκολο είναι ). Αυτές τις βρήκα μόνος μου. Αν βρω άλλες χωρίς το google earth θα τις πω.Ναι ρε theo μπραβο, no cheating please! Αλλος?
Quiz F1!