-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κανονικα πρεπει να βαζουν DENSO πολλαπλασιαστες ωστε να μην εχουν κανενα περαιτερω προβλημα...Γιατί όμως δεν το κάνουν αφού το ξέρουν ηδη ? ..μήπως δεν μπορούν να βγάλουν στην εγγύηση αυτά? ( DENSO) και αφήνουν τον κοσμάκι κάθε τρείς και λίγο να πηγαίνει στο συνεργείο για καφέ (υπάρχουν και καλύτερα μέρη!!).
-
πρέπει κάποια στιγμή να λήξει αυτός ο μύθος γύρω από τους πολλαπλασιαστές. δε χαλάνε μόνο στα ρενω. το φωνάζω εδω και καιρό και θα το ξαναπώ ακόμα νία κι ας γίνομαι κουραστικός. 4 renault (1.2-1.4-1.6) 8v & 16v, 600.000+km και κανένας πολλαπλασιαστής, ποτέ, και με πολύ σκίσιμο. στον αντίποδα, γνωστό σε κάποιους από εδω golf IV 1.6 16v με 34.000κμ και προσεκτικότατη χρήση εχει ως τώρα 6, ναι εξη πολλαπλασιαστές.....
Προσωπικά έχω οδηγήσει πολλά εταιρικά κ μη, αυτοκίνητα, κ αν σου αναλύσω τι αυτοκίνητα έχουν βγάλει ζημιές κ τι είδους ζημιές θα τραβάς τα μαλλιά σου!
και εδώ να δεις, που αν γραφτούν αυτα που εχει δει ο νικόλας στα εταιρικα θα μας περασουν για τρελους.
-
Πανο κ εγω δεν ειχα προβλημα με τους πολλαπλασιαστες,αλλα ξερω πολλα παιδια που ειχαν...Γεγονος ειναι οτι υπαρχει το προβλημα κ επρεπε να το εχουν λυσει ωστε να μην βασανιζει τοσο κοσμο...Σε αυτο ειναι απαραδεκτοι....
Με τους Denso δεν υπηρχε κανενα προβλημα...
-
@ nick εντελώς ασχετο αλλα πως είναι δυνατόν η ημερομηνλια ενταξής σου να είναι το 1970
-
Πανο υπαρχει αυτη η ημερομηνια σε πολλα παιδια που ηταν απο τους 1ους γραμμενους σε αυτο το φορουμ...
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
@ nick εντελώς ασχετο αλλα πως είναι δυνατόν η ημερομηνλια ενταξής σου να είναι το 1970Δεν ξερω μήπως είναι η default γιατι δεν έχω βάλει??
-
υπήρχαν modem τότε?
-
Πανοοοο καλο το pmr ?
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
@ nick εντελώς ασχετο αλλα πως είναι δυνατόν η ημερομηνλια ενταξής σου να είναι το 1970
Δεν ξερω μήπως είναι η default γιατι δεν έχω βάλει??
Ο Nick είναι στους πρώτους ~400 χρήστες του Φόρουμ!
Τότε έγινε μια σοβαρή αναβάθμιση του Φόρουμ (τον 5ο ή 6ο μήνα) και όλοι οι χρήστες απέκτησαν σαν ημερομηνία εγγραφής την default ημερομηνία του Unix! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πανοοοο καλο το pmr ?βρεεεεεεε. ! τώρα ρωτάς? εγω το δικό μου το χω κανα μήνα.. όλα καλά βαγγέλη, το δικό σου το έδωσα στο νικόλα, θα το πάρεις το βράδυ... 4 χ ΑΑΑ αλκααλικές να χεις μαζί σου για να παίξει!!
(μεταξύ μας, θα μαι flo για καφέ το βράδυ, αμα το ανοίξεις κάνε μια αναπ να το ανοίξω και γω.. )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τότε έγινε μια σοβαρή αναβάθμιση του Φόρουμ (τον 5ο ή 6ο μήνα) και όλοι οι χρήστες απέκτησαν σαν ημερομηνία εγγραφής την default ημερομηνία του Unix!αυτά είναι.. 'σοβαρή αναβάθμιση' σου λέει μετα...
-
Ευκαιρια να τα δοκιμασουμε by the way....Θα σου κανω αναπαντητη να το ανοιξεις....
-
κάτσε μισό να σου στείλω ένα πμ εδώ...
-
Πανοοοο καλο το pmr ?
βρεεεεεεε. ! τώρα ρωτάς? εγω το δικό μου το χω κανα μήνα.. όλα καλά βαγγέλη, το δικό σου το έδωσα στο νικόλα, θα το πάρεις το βράδυ... 4 χ ΑΑΑ αλκααλικές να χεις μαζί σου για να παίξει!!
(μεταξύ μας, θα μαι flo για καφέ το βράδυ, αμα το ανοίξεις κάνε μια αναπ να το ανοίξω και γω.. )
τι θέλουν κ μπαταρίες???
ρε??? άδεια πράμα μας πούλησες
κ εγώ που νόμιζα ότι θα έχει μανιβέλα.....
Πωπωωωωω θέλω 8 μπαταρίες για να τα δοκιμάσω κ άλλες 4 για του Βάγγου??? πωπωωωω με τόσες μπαταρίες πέρναμε ένα ακόμα....
αααχαχαχαχαχαχα! -
Τότε έγινε μια σοβαρή αναβάθμιση του Φόρουμ (τον 5ο ή 6ο μήνα) και όλοι οι χρήστες απέκτησαν σαν ημερομηνία εγγραφής την default ημερομηνία του Unix!αυτά είναι.. 'σοβαρή αναβάθμιση' σου λέει μετα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πανοοοο καλο το pmr ?Πολύ καλό.
Αυριο θα το πάρω στην δουλειά να το δοκιμάσω με τον Ιωσήφ.Εχθές μίλαγα απο μπουρνάζι με κάποον απο Πετρούπολη.
-
Ο χρήστης Renault 19 16V έγραψε:
Πανοοοο καλο το pmr ?
Πολύ καλό.
Αυριο θα το πάρω στην δουλειά να το δοκιμάσω με τον Ιωσήφ.Εχθές μίλαγα απο μπουρνάζι με κάποον απο Πετρούπολη.
Γμτ...Ξεχασα να παρω μπαταριες κ δεν μπορεσαμε να τα δοκιμασουμε....Αυριο ομως θα γινει αυτο....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πανοοοο καλο το pmr ?
Πολύ καλό.
Γμτ...Ξεχασα να παρω μπαταριες κ δεν μπορεσαμε να τα δοκιμασουμε....Αυριο ομως θα γινει αυτο....
ρε αθλια οντα, κατι υποκλοπες που ακουστηκαν...δε πιστευω να σχετιζεστε?
-
Aμ τι???
Εμεις και ο Γρυλλακης.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Aμ τι???Εμεις και ο Γρυλλακης.....
Bagus άσε τον Γρυλάκη και κοίτα τι σοφή επιλογή αυτοκινήτου έκανες.
Έχουμε στο συνεργείο ένα CLIO RS μοντέλο 2004 η ήρεμη έκδοση.
Ο φίλος μου που το έχει αποφάσισε να το κάνει σαν το δικό σου.
Τελικά εκτός από αμορτισέρ, ελατήρια, μουαγιέ, ακραξώνια, ρουλεμάν χριάζεται και ημιαξόνια.
Ο θεός σε φύλαξε φίλε μου.
RENAULT FORUM