-
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ , ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ . ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ .
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ , ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ .......................? ΣΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?
-
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ , ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ . ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ .
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ , ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ .......................? ΣΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?
-
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ , ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ . ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ .**ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ **, ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ .......................? ΣΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?
ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ @@ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΜΕ 6Η ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ! ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ?
-
Θα προβληματισει το ιδιο, οσο και μια ασφυκτικα γεματη, με ανθρωπους που θα πιεζουν σε λυσεις και θα τιμουν ταυτοχρονα τους πρωταθλητες τους Χριστο.
Πρωταθλητες συνηθως τσεπιδιους που δεν τους αξιζει η αποχη, οσο κορυφαια κι αν μπορει να ειναι η διεκδικητικη εκδηλωση.
Αρα, κατα την γνωμη μου, 'ηρθαμε ολοι εδω για να τους τιμησουμε και να ζητησουμε του χρονου να ειστε καλυτεροι,αλλιως θα μας βρειτε μπροστα σας ,ολους εμας, σ ενα σωμα...' -
Η απονομή γίνεται για να τιμηθούν (βραβευτούν) οι Πρωταθλητές-Κυπελλούχοι κτλ.
Θεωρώ πως είναι κρίμα να μην λάβουν όλοι αυτοί το χειροκρότημα και την αναγνώριση (έστω και για λίγες στιγμές) που τόσο τους έλειψε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Η απονομή γίνεται για να** τιμηθούν (βραβευτούν)** οι Πρωταθλητές-Κυπελλούχοι κτλ.
Θεωρώ πως είναι κρίμα να μην λάβουν όλοι αυτοί το χειροκρότημα και την αναγνώριση (έστω και για λίγες στιγμές) που τόσο τους έλειψε κατά τη διάρκεια της χρονιάς...ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΗΔΗ ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θα προβληματισει το ιδιο, οσο και μια ασφυκτικα γεματη, με ανθρωπους που θα πιεζουν σε λυσεις και θα τιμουν ταυτοχρονα τους πρωταθλητες τους Χριστο.
Πρωταθλητες συνηθως τσεπιδιους που δεν τους αξιζει η αποχη, οσο κορυφαια κι αν μπορει να ειναι η διεκδικητικη εκδηλωση.
Αρα, κατα την γνωμη μου, 'ηρθαμε ολοι εδω για να τους τιμησουμε και να ζητησουμε του χρονου να ειστε καλυτεροι,αλλιως θα μας βρειτε μπροστα σας ,ολους εμας, σ ενα σωμα...'ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ , ΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΠΡΑ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ .
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ...........ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ , ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ Σ.Χ. , ΠΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ 4Τ , ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝΕ , ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ....ΚΑΙ ...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ , ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΗΔΗ ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣΑς μας πει...(για να μάθουμε και εμείς)
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΗΔΗ ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ας μας πει...(για να μάθουμε και εμείς)
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! (ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΑΠΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ !
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΕΙ Η ΕΘΕΑ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΕΙΑΞΕΙ!
-
Αυτό σηκώνει πολύυυυ κουβέντα... (μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα σχετικό topic να το συνεχίσουμε; )
Όχι δυστηχώς δεν κατάφερα να παραβρεθώ χθες...
-
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΩ ΚΙ ΕΓΩ???
ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΝΑΤ
ΠΕΡΥΣΙ ΒΡΑΒΕΥΟΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ??
-
λογικά θα πρέπει να σου έρθει πρόσκληση, εκτός και αν έχουν για κάποιο λόγο λαθος διευθυνσή σου!
προχθές είδα τη δικιά μου, οπότε μάλλον έπρεπε να έχει έρθει και η δικιά σου.. για πάρε κανα τηλ...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΩ ΚΙ ΕΓΩ???ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΝΑΤ
ΠΕΡΥΣΙ ΒΡΑΒΕΥΟΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ??
1ος θα είσαι εφόσον συμπλήρωνε η κατηγορία, πάνω από 6 αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα.
Σε ποιους αγωνες έτρεξες; μήπως εννοείς το 206 cup; -
-
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΤΟΝ **ΣΟΑΑ **ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤ'ΕΜΟΥ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΤΟΝ **ΣΟΑΑ **ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤ'ΕΜΟΥ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ.ΚΑΛΟ!!!
Καιρός να πάμε ΄ σε άλλη χώρα να τρέξουμε.
Εμείς πάντως στη Β.Ε. μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε ξανά προς Βουλγαρία μεριά. Παλιά γινόντουσαν καλοί αγώνες. Αν συμβαίνει το ίδιο και τώρα δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε με το ελληνικό μπάχαλο των προκηρύξεων.
Όσο γι' αυτούς που μας υποσχέθηκαν, μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Γιά την πάρτι τους κοιτάνε. Η ιστορία θα δείξει τι επδιώκουν. Δυστυχώς είμαστε και πάλι μόνοι.
Ακούς κύριε ΣΧ; Η έξωθεν καλή μαρτυρία δεν χαρίζεται. Την παλεύεις και την κερδίζεις, όπως ακριβώς στις ειδικές. Επομένως κανένας δεν μπορεί να βασισθεί στην ιστορία του καθενός από εσάς όταν είσαστε ακόμη παρόντες. Θα βασισθούμε στις πράξεις σας, όσες από αυτές τουλάχιστον γνωρίζουμε, Και αυτές που δεν γνωρίζουμε είναι τις 'κακές' πράξεις, διότι τις 'καλές' όλοι φροντίζετε και τις μαθαίνουμε; Τις άλλες... άστο να πάει.
Πές μας κάτι καλό.
kri.kri
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2005