-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
πριμερα παιρνουν οσοι ειχαν κ εμειναν ευχαριστημενοι.
Oντως ετσι ειναι κ περνουν το τελευταιο π12 κ μετα τον 3ο χρονο αγανακτησης
ακουνε νισσαν αγγλικο κ τρεχουν...τι εννοεις?
βοηθησε με λιγο δινοντας μια εξηγηση διοτι με ενδιαφερει το θεμα.[/quote]
(τελικα η καμερα που τη φοβομουνα ηταν σχεδον το μονο απροβληματιστο σημειο.) -
350Z / Clima / RCD 52.900,00 €
350Z **Pack **/ Clima / RCD 57.850,00 €
350Z Pack Orange / Clima / RCD 58.750,00 €
350Z **Pack F-AW **/ Clima / RCD 59.650,00 €Τί είναι αυτό το Pack F-AW ??
-
[quote='maxmara']350Z / Clima / RCD 52.900,00
-
[quote='pavlos23'][quote='maxmara']350Z / Clima / RCD 52.900,00
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τις κατέβασα απο τους 4Τ. Δεν ξέρω.
Του τρέχοντος θα είναι τότε.
F-AW δε γνωρίζω ούτε εγώ πάντως τι είναι. -
Ο χρήστης JohnnyB έγραψε:
Αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.
Στην τελική δεν ενοχλούμε κανένα ούτε μιλάμε άσχημα για κανένα.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ JohnnyB ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ.
ΣΩΣΤΑ;
ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο JohnnyB ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ 3-12-05 Ο ΦΙΛΟΣ JohnnyB ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΗ 4-12-05 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ JohnnyB ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 3Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ,
ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΓΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ.
ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ'' , ''ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ'' ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΚΙΣ, ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ *ΟΥΣΤΙ@ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΡΜΩΖΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝΕ.
ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΟΤΙ ΚΛΑΜΠ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ''ΒΡΩΜΑΕΙ''
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ
-
Έχει κάποιο νόημα η κόντρα;
-
Ο χρήστης N16 έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΗ 4-12-05 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ JohnnyB ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 3Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ,
ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΓΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ.
ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.Κανένας από εμάς δεν μίλησε άσχημα και δεν έβρισε κανέναν.Αναφέραμε μόνο
το πώς έχουν τα πράγματα και τι πρόκειται να κάνουμε οι ίδιοι μετά από
απαίτηση των ίδιων των μελών που έιχαν στη εκδρομή που κάναμε στο
Λουτράκι.
Όσο για το αν υπήρχε αντίλογος ο ιδρύτης του NissanClub υποτίθεται ότι
εκείνη την μέρα θα κατέβαινε και αυτός στην συνάντηση και τον περιμένανε
πως και πως πολλά μέλη για να αντικρούσει το καταιγισμό ερωτήσεων αλλά και
εμάς που θέλαμε ότι είπαμε σε εκείνη την συνάντηση να τα πούμε και μπροστά του,
αλλά αυτός δεν φάνηκε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν βάλαμε σε κανένα μέλος το μαχαίρι στο λαιμό
για να έρθει να γραφτεί στο http://www.NissanOwnersClub.gr ήτανε και είναι ελεύθεροι να
κάνουνε ότι θέλουν.ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ *ΟΥΣΤΙ@ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΡΜΩΖΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝΕ.
Αν η πράξη μας ήτανε αντρίκια και εξηγημένη και αν εμείς φοράμε παντελόνια
το είδες και το άκουσες πολύ καλά όπως λές σε εκείνη την συνάντηση.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ''ΒΡΩΜΑΕΙ''
Κάτι άλλο βρώμαγε από την γένηση του αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Τώρα αν εσύ είσαι μέλος στο nissanclub ένα έχω να σου πώ περαστικά σου!!!! -
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν όλα αυτά...
Γιατί ασχολείστε ακόμα;;; Ότι πιστεύετε πιστεύετε, μαγκιά σας. Εφόσον κανένας από 'εμάς' δεν ασχολείται με κανέναν άλλον 'εκτός', εσείς γιατί κόφτεστε τόσο πολύ;
Γράψαμε εμείς πουθενά για 'εσάς'; Ακούσατε από το στόμα μας έστω και μια φράση για τον Χ και τον Ψ; Ήμαρτον ρε γμτ... στην τελική ο κάθε ένας έχει ελεύθερη βούληση να δει και να αποφασίσει τι θέλει.
Και για να κλείσω το θέμα, όποιος θέλει να μιλάει για παντελόνια και για αντρίκιες κουβέντες και κινήσεις ας έρθει να το πει face to face στον άλλον. Όχι σαν απρόσωπος χρήστης κρυμμένος πίσω από την ασφαλή οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή (συγχωρέστε με μέλη του 4T forum). Όποιος έχει κάτι να πει, ας έρθει να κάνει διάλογο...
-
Αγαπητέ Ν16 σε προσκαλώ να έρθεις κάποια Τετάρτη στον ιππόδρομο και ώρα 21,00 όπου έχουμε συνάντηση, η όμορφη παρέα που έχουν καταφέρει τα παραπάνω άτομα που ανέφερες , για να συζητήσουμε από κοντά για αυτά που λες όπως δυσφημίσεις, παντελόνια κλπ .(εκτός και αν σε ‘εξυπηρετεί ‘ να μιλάς μέσω του η/υ σου όπως ο φίλος KIKIS) Με εκτίμηση.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μιά όμορφη φωτογραφία του 300ΖΧ, για να θυμούνται οι νεότεροι (kid, etc.ΥΓ Είναι ενδιαφέρον ότι το ΖΧ, εάν έβγαινε σήμερα, με ελάχιστες cosmetics αλλαγές - κυρίως στο εσωτερικό - θα ήταν ενα μοντέρνο, όμορφο, αποτελεσματικό και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο.
ΥΓ2 Να το δούν και μερικοί αδαείς και κακεντρεχείς ( ) που νομίζουν ότι ξαφνικά η Nissan 'ξύπνησε' τώρα και βγάζει 'ξεχωριστικά' cutting-edge αυτοκίνητα.για μενα αυτο ειναι το ομορφοτερο nissan!
και κατι που λιγοι θα εχουν προσεξει ειναι οτι ειχε μεγαλυτερο κινητηρα απο skyline παρ'ολο που 'επαιζε' μια κατηγορια κατω!
εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα TT Troof απο ενα skyline!το μονο που μπορω να κανω ειναι να αρκεστω στα φρενα του!
-
-
AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.Κανένας από εμάς δεν μίλησε άσχημα και δεν έβρισε κανέναν.Αναφέραμε μόνο
το πώς έχουν τα πράγματα και τι πρόκειται να κάνουμε οι ίδιοι μετά από
απαίτηση των ίδιων των μελών που έιχαν στη εκδρομή που κάναμε στο
Λουτράκι.ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ.
ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΑΝ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΤΕ-ΣΥΖΗΤΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΛΑΜΠ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!Κάτι άλλο βρώμαγε από την γένηση του αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Τώρα αν εσύ είσαι μέλος στο nissanclub ένα έχω να σου πώ περαστικά σου!!!!ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ; Η ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ;
Γράψαμε εμείς πουθενά για 'εσάς';
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΟΥΝΕΡΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ, ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Και για να κλείσω το θέμα, όποιος θέλει να μιλάει για παντελόνια και για αντρίκιες κουβέντες και κινήσεις ας έρθει να το πει face to face στον άλλον. Όχι σαν απρόσωπος χρήστης κρυμμένος πίσω από την ασφαλή οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή (συγχωρέστε με μέλη του 4T forum). Όποιος έχει κάτι να πει, ας έρθει να κάνει διάλογο...
ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙ;
ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ Η ΟΧΙΑγαπητέ Ν16 σε προσκαλώ να έρθεις κάποια Τετάρτη στον ιππόδρομο και ώρα 21,00 όπου έχουμε συνάντηση, η όμορφη παρέα που έχουν καταφέρει τα παραπάνω άτομα που ανέφερες , για να συζητήσουμε από κοντά για αυτά που λες όπως δυσφημίσεις, παντελόνια κλπ .(εκτός και αν σε ‘εξυπηρετεί ‘ να μιλάς μέσω του η/υ σου όπως ο φίλος KIKIS) Με εκτίμηση.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤ ΜΕΣΩ Η/Υ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ, ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ: ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΝΙΣΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ.
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Η ''ΕΞΟΥΣΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' -
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΕΡΧΩΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΣΣΑΝ ΟΟΥΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΝΙΣΣΑΝ;
ΠΧ ΑΛΜΕΡΑ ΚΛΑΜΠ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ!
-
Αν και πιστεύω δεν πρέπει να λύσουμε τις διαμάχες σε αυτό το forum ο N16 έχει δίκαιο και πολλά ονόματα αναφέρθηκαν και κατηγορήθηκαν επίσης κάνατε διαφήμιση μέσα από το δικό μας club χωρίς την άδεια μας κάτι που είναι παρόνομο...Επίσης αλοιώσατε το forum οποτε καταστρέψατε ξένη περιουσια κάτι που επίσης είναι παρόνομο...
Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση γιατί δεν βγάζει πουθενά...
-
Ο χρήστης kataraman έγραψε:
Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση γιατί δεν βγάζει πουθενά...Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοος
-
dtadkrina αν κρινω απο τις φωτο εισαι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Σωστα? -
ΣΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΗ
-
Aντε αγορινα τελειωνε με τα φρενα απο το 300αρι
Θελω να βαλω αυτα απο το 200αρι που φορας στο primera μου -
Ο χρήστης dtadkrina έγραψε:
Και μιά όμορφη φωτογραφία του 300ΖΧ, για να θυμούνται οι νεότεροι (kid, etc.
ΥΓ Είναι ενδιαφέρον ότι το ΖΧ, εάν έβγαινε σήμερα, με ελάχιστες cosmetics αλλαγές - κυρίως στο εσωτερικό - θα ήταν ενα μοντέρνο, όμορφο, αποτελεσματικό και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο.
ΥΓ2 Να το δούν και μερικοί αδαείς και κακεντρεχείς ( ) που νομίζουν ότι ξαφνικά η Nissan 'ξύπνησε' τώρα και βγάζει 'ξεχωριστικά' cutting-edge αυτοκίνητα.
για μενα αυτο ειναι το ομορφοτερο nissan!
και κατι που λιγοι θα εχουν προσεξει ειναι οτι ειχε μεγαλυτερο κινητηρα απο skyline παρ'ολο που 'επαιζε' μια κατηγορια κατω!
εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα TT Troof απο ενα skyline!Στην Αμερική πάντως έχει μεγάλο following ακόμα. Nice!
NISSAN FORUM