-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Φυσικά και θα διαφημίσει στο αυτοκίνητο της ό,τι θέλει, εφόσον αυτό συμμετέχει στο θεσμό της.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ.... ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ?????
ΡΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΞΩ -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Φυσικά και θα διαφημίσει στο αυτοκίνητο της ό,τι θέλει, εφόσον αυτό συμμετέχει στο θεσμό της.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ.... ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ?????
ΡΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΞΩΤα πληρώνει ο ίδιος όπως και όλοι οι μη επαγγελματίες οδηγοί.
Κι εγώ πληρώνω το κατιτίς μου όποτε τρέξω.
Εσύ πληρώνεις αυτοκίνητο για αγώνες ? Ή μόνο τη σύνδεση στο internet για να γράφεις στο forum ? -
TΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ 5 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΑΝΩ ??? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ???? ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΜΑΚΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ ??
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ..... ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΓΡΑΦΩ !!!!!!
-
Μόλις γύρισα απ' έξω. Καλά ήταν.
Δεν έχω κάποιον στην παρέα μου που να ασχολείται, ώστε να σε διασκεδάσει και αυτός. Λυπάμαι.Από ξένη σύνδεση μιλάς για ξένο αυτοκίνητο, σε αντικείμενο που τελικά δε μας έχεις δείξει αν σου είναι οικείο ή ξένο. Ο κ.Βλάχος είπε κάτι, ίσως να έχει να πει και άλλα. Ας μην το φτάσουμε σε προσωπική διαμάχη μεταξύ μας, αν θες.
-
ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;
-
Άφησες υπονοούμενο ότι το cup αδικείται από τα πριμ όταν λίγα post πιο πάνω έλεγες ότι η Nissan δίνει τα ισχυρότερα κίνητρα.
Άν έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτό πιο ξεκάθαρα, πες το. Αυτό έγραψα, ότι ίσως έχεις να πεις κάτι.
-
Do you speak PIKRA?
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Do you speak PIKRA?Κάτι τέτοιο για φέτος σε σχέση με πέρσι.
Αλλά και πάλι η Nissan ίσως είναι η καλύτερη.
-
Μικράκηδες....συνέλθετε λίγο, δείτε γύρω σας την πραγματικότητα,την ανέχεια και την κακομοιριά των ελληνικών αγώνων, περιμένετε να τρέξετε πάλι σε άδειες κερκίδες φέτος χάνοντας και αρκετούς από τους συναθλητές σας λόγω οικονομικής δυσπραγίας και τότε ίσως καταλάβετε γιατί ο Χρήστος έχει δίκιο και γιατί το CUP σας έστω και έτσι(;) είναι ότι καλύτερο και ότι δελεαστικότερο στην Ελλάδα σήμερα...
Ένας απογοητευμένος συναθλητής που εύχεται να μην είναι μόνο θεατής φέτος...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μικράκηδες....συνέλθετε λίγο, δείτε γύρω σας την πραγματικότητα,την ανέχεια και την κακομοιριά των ελληνικών αγώνων, περιμένετε να τρέξετε πάλι σε άδειες κερκίδες φέτος χάνοντας και αρκετούς από τους συναθλητές σας λόγω οικονομικής δυσπραγίας και τότε ίσως καταλάβετε γιατί ο Χρήστος έχει δίκιο και γιατί το CUP σας έστω και έτσι(;) είναι ότι καλύτερο και ότι δελεαστικότερο στην Ελλάδα σήμερα...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ?? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠ?? ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ......... ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΣΑΜΠΑ......!!!!!!!!!!!
-
Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ υποτέλεια ή κάτι τέτοιο....Απλά σύγκριση καταστάσεων κάνω... ...Ομολογουμένως το πακέτο σε εμένα που καλούμαι να τα πληρώνω όλα από την τσέπη μου έχοντας επενδύσει μια μικρή περιουσία, φαίνεται να είναι ελκυστικό...Μέχρι που σκεφτήκαμε με Αμαξό μήπως πάρουμε Μικράκι μαζί και κάνω εγώ αναβάσεις κι αυτός ράλυ και πίστα....Είπαμε όπως μάθει κανείς...Και πάντα ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντως (συμπεριλαμβανομένων και ημών.... )...
-
Δεν νομίζω να έκανε κάποιος micraκιας παράπονο για τα πριμ.
Εγω μόνο είπα ότι είναι χειρότερα σε σχέση με πέρσι όμως.
Δυο οδηγοί δεν μπορούν να συμμετέχουν στο cup.
O Αμαξοπουλος στο cup…τιμή μας!!!
-
Ο Δημήτρης διαβάζει και μάλλον θα απαντήσει στην αβροφροσύνη....
Δεν μπορούν με το ίδιο αυτοκίνητο και διαφορετικές βαθμολογίες;;... ..Είναι υποχρεωτικό να πάρει μέρος κάποιος σε όλους τους αγώνες;;....Να ξέρουμε να πάρουμε δύο..
(Αλήθεια πουλιέται τίποτα;; )
-
Ο Νικος δεν μιλαει κακοπροαιρετα,Σπυρο!
Αλλα τελικα στο ακαδημαικο/εντελως θεωρητικο σκεπτικο μας εχει δικιο,πλεον τα καπ,απο τοτε που εγινε ενα μπαχαλο στο Λαμιας του 2003? νομιζω σε Γιαρις καπ,δεν επιτρεπεται να ΟΔΗΓΑΕΙ αλλος το αμαξι(κυριως ειχε γινει για τα ραλλυ,που διαλεγοντας συνοδηγο τον Πανιζι,...κατι ψιλοκερδιζες .
Και επιπλεον σοφα/σωστα/γιατι οχι η νισσαν 'λεει' στους συμμετεχοντας οτι για να προσμετρουν στο καπ,πρεπει να συμμετεχουν σε ολους τους αγωνες.
Οποτε ακυρο..... το συννεφακι με το μικρα πανω απο το κεφαλι μας!
(ως αλλο κομικ)
Το μικρα καπ ειναι(περα απο την τσαμπε λυση του πεζω 206 καπ)
ο τελευταιος των Μοικανων ,ειδικα σε οτι αφορα και τα 'πριμακια'.
Και το χειροτερο ειναι οτι δεν βλεπω κατι να αλλαζει,η διαθεση στην Τογιοτα και αλλου ειναι pure business ,αρκετα παιξαμε!
(μη σου πω οτι τελικα αποδεικνυεται οτι ο,τι εχει να κανει με αγωνες για τις εταιρειες,ειναι καθαρα θεμα συγκεκριμενων ανθρωπων που τους αρεσουν.Μολις παψουν να 'ασχολουνται' αυτοι ,η θεση στην εταιρεια δεν αναπληρωνεται.....Υπαρχουν νομιζω αρκετα παραδειγματα...)Καλη επιτυχια Μικρακηδες το 2006!
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Δεν νομίζω να έκανε κάποιος micraκιας παράπονο για τα πριμ.Εγω μόνο είπα ότι είναι χειρότερα σε σχέση με πέρσι όμως.
Δυο οδηγοί δεν μπορούν να συμμετέχουν στο cup.
Πλακα πλακα το καλυτερο πριμ που σας προσφερει η Nissan ειναι οτι εβγαλε ομολογκασιον για το αυτοκινητο, τωρα τουλαχιστον θα αξιζει κατι οταν η εταιρια σταματησει το καπ.
Κατα τα αλλα η Nissan συνεχισε τη γνωστη τακτικη, ανακοινωνουμε τα παντα τη τελευταια στιγμη. Κλασικα, Ελληνικα, ετσι, για να εχει σασπενς
-
Mην βαζεις στοιχημα για το κλασικα ελληνικα,ειδες η μιτσουμπισι,την μια μερα κλεινει συμβολαιο ο Γκαλι και χαιρεται,την αλλη δεν τρεχουν και τρεχουν και δεν φτανουν,και ολα αυτα στο Παγκοσμιο.
Οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι υπερβολες,οτι και αυτο ειναι 'ελληνικο' κουσουρι.... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Mην βαζεις στοιχημα για το κλασικα ελληνικα,ειδες η μιτσουμπισι,την μια μερα κλεινει συμβολαιο ο Γκαλι και χαιρεται,την αλλη δεν τρεχουν και τρεχουν και δεν φτανουν,και ολα αυτα στο Παγκοσμιο.
Οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι υπερβολες,οτι και αυτο ειναι 'ελληνικο' κουσουρι....Ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι μια πολυ παρηγορη σκεψη για τους Μικραιους που καθε χρονο ζουν την ιδια αγωνια.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ο Δημήτρης διαβάζει και μάλλον θα απαντήσει στην αβροφροσύνη....Δεν μπορούν με το ίδιο αυτοκίνητο και διαφορετικές βαθμολογίες;;... ..Είναι υποχρεωτικό να πάρει μέρος κάποιος σε όλους τους αγώνες;;....Να ξέρουμε να πάρουμε δύο..
Εγω πιστεύω για να γίνεσαι καλύτερος πρέπει να έχεις καλούς αντιπάλους…όπως ο Δημήτρης!
Εσύ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μίλησα ειρωνικά για τον Δημήτρη;
Αν πω κάτι για κάποιον +αθλητή μου θα είναι ευθέως όπως είχα κάνει και με Θ. Φαγαδάκη.
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Ο Δημήτρης διαβάζει και μάλλον θα απαντήσει στην αβροφροσύνη....
Δεν μπορούν με το ίδιο αυτοκίνητο και διαφορετικές βαθμολογίες;;... ..Είναι υποχρεωτικό να πάρει μέρος κάποιος σε όλους τους αγώνες;;....Να ξέρουμε να πάρουμε δύο..
Εγω πιστεύω για να γίνεσαι καλύτερος πρέπει να έχεις καλούς αντιπάλους…όπως ο Δημήτρης!
Εσύ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μίλησα ειρωνικά για τον Δημήτρη;
Αν πω κάτι για κάποιον +αθλητή μου θα είναι ευθέως όπως είχα κάνει και με Θ. Φαγαδάκη.
...Μάλλον παρεξήγησες....Πότε σου είπα εγώ ότι ειρωνεύτηκες;;; ...Ε δεν πάμε καλά εδώ μάσα τελικά....
-
Αυτό λέω και εγώ ότι δεν πάμε καθόλου καλά.
Γι’αυτό να προσέχεις τα λόγια σου!!!
MICRA CUP 2006