-
Εγώ έχω 360-365kmh αλλά τα πιάνει πολύ αργά στο τέλος της ευθείας και δεν φρενάρει και πολύ καλά...
-
Ιδια τελικη εχουμε. Ρε συ νομιζω πως το προβλημα στο φρεναρισμα λυνεται με το να βρεις το σωστο σημειο φρεναρισματος και να φρεναρεις παντα εκει και οχι να λες 'που μπορω να κερδισω λιγο χρονο?, α ναι κατσε να φρεναρω λιγο πιο αργα στο τελος της ευθειας που εχω 365 χλμ'
-
Κλισεις στις πτερυγες?
-
Οι φτερουγες 14-10.
Θέλω πολύ να δω τι θα γίνει στο 1ο γύρο στο Rettifilo Tribune chicane. Αν αγγίζουμε και μεταξύ μας, ποιος μας σώζει! -
Γουσταρει κανεις να ανοιξω δωματιο για δοκιμες?
-
αντε πινι παμε
-
Ok ανοιξα, αν θελει κανεις ας ερθει!
Edit: Server κλειστος
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
το δικό μου είναι modem / router και έχω κάνει σύνδεση μέσω ethernet.
http://www.e-microchip.gr/view_product.php?productid=14&idcat=4&idsubcat=39&idsubsubcat=-1
660H-30 η δική μου έκδοση....
Άρα πρέπει να ανοίξεις ports για να είσαι server!
τα οποία είναι? πως τα βρίσκω?
Γιατί δε διαβάζεις το link που έδωσε ο Vasilakis;
Περαιτέρω για το router σου, στο adslgr.com... πόσες φορές θα το πω;
-
1.17.300
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Οι φτερουγες 14-10.
Θέλω πολύ να δω τι θα γίνει στο 1ο γύρο στο Rettifilo Tribune chicane. Αν αγγίζουμε και μεταξύ μας, ποιος μας σώζει!14-10 ti tha valeis na treksei me toso grip taxi??
vale 15-3
-
Ο χρήστης Lula_Hakkinen έγραψε:
Οι φτερουγες 14-10.
Θέλω πολύ να δω τι θα γίνει στο 1ο γύρο στο Rettifilo Tribune chicane. Αν αγγίζουμε και μεταξύ μας, ποιος μας σώζει!14-10 ti tha valeis na treksei me toso grip taxi??
vale 15-3
20-1 καλό;;; (του Kimster!)
-
vasilaki? να σε ρωτήσω..... έβαλα τελικά 512Κ αλλά πάλι κατεβάζω μέχρι 45kb/sec,...όπως πριν με 384Κ.... γιατί έτσι? Μου λέει ένα παιδί ότι απλά όταν έβαλα τη demo adsl 384 Με 512 γραμμή, δε μου έβαλαν limiter...... ισχύει? Εσύ με πόσο κατεβάζεις?.
-
Ειλικρινα δεν εχω ιδεα απο αυτά. Το μονο που ξερω ειναι οτι κατεβαζω με 25-40kb/s.
Υ.Γ. Για ρώτα στο αναλογο θρεντ στον αντιλογο.
-
με 512Κ και κατεβάζεις μονο 25-40?!?!?!?!
-
Σε καλους σερβερς/hosts κατεβάζω και με 50ΚΒ/secs μερικές φορές...
-
Ανοιχτός server απο τον Vasilaki (σε 1 λεπτό θα είναι έτοιμος)
Όσοι πιστοί προσέλθετε. -
Έκλεισε το μαγαζί για σήμερα
-
παιδιά λύθηκε το πρόβλημα τελικά. Η forthnet είχε κάνει λάθος και είχε βάλει 384 συνδρομή αντί για 512. Τώρα κατεβάζω με 48-54kb/sec Με 512Κ. Θέλετε να κάνω δοκιμαστικό server να δω αν με βλέπετε?
-
Κάνε!
-
καλώς, θα πω πότε είναι έτοιμος μάγκες.
15ος αγώνας F1C-2004 mode-MONZA Δευτέρα 30/1/06