-
60+ άτομα.........!!!
Αυτοκίνητα από την δεκαετία του '30 μέχρι και σήμερα!!!ΣΧ φυσικά παρών όπως και η Techlink και φυσικά ο mm55!!!
Κλού της βραδιάς η κλήρωση δύο συνοδηγήσεων με τον Α.Βωβό!!!!
Προσφορά που κανονίστηκε από τον EL-EM που ήταν παρών!
Φαντάζομαι οι τυχεροί τώρα θα ονειρεύονται!!!Φέτος πάντως ο χώρος ήταν το κάτι άλλο!!!
Αντε και του χρόνου παίδες!
Με Υγεία!!! -
Ωραία περάσαμε, ευχαριστούμε τις Τ.Ε για την οργάνωση και τα δώρα. Βραβεία δόθηκαν, πίτες κόπηκαν, φλούρια έπεσαν, αγωνιστικό θέαμα είχαμε και ο χώρος καταπληκτικός. Περιμένουμε φώτος από τους διαπιστευμένους φωτογράφους.
Και του χρόνου!!!
-
Ωραιοτατα ήταν. Ωραιος ο χόρος, η παρεα (όπως πάντα) και γενικα βρε παιδι μου.. ημασταν μια ωραια ατμοσφαιρα! Αντε και του χρονου, καλα να μαστε!!
Σε όσα ειπε ο προεδρος, έχω να προσθεσω ότι έτρωγε κατα την κοπη της πίτας αλλα και κατα την διαρκεια των κληρωσεων!!
-
Όλα καλά. Ο χώρος πολύ καλός με διαμάντια μέσα.
Ευχαριστούμε τις ΤΕ για την οργάνωση και την ALMAN για την παραχώρηση του χώρου.
Είδαμε και Keichi, είδαμε και SR8, φάγανε και κάποιοι (tazio γυρεύοντας πας μου φαίνεται)
Και του χρόνου παιδιά
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είδαμε και Keichi, είδαμε και SR8, φάγανε και κάποιοι (tazio γυρεύοντας πας μου φαίνεται)
Αυτό με τις μύγες και τα μυγιάσματα το ξέρεις;
-
Παιδιά σήμερα περάσαμε πάρα πολύ,ωραία κρίμα όσοι δεν ήρθανε αλλα ρε γμτ με αυτες τις κληρώσεις με τα δώρα δεν λέει με τίποτα να κερδίσω κάτι.....
Πρέπει να βρώ κάποιο μέσο για του χρόνου......
Φιλικά
ΓιαννηςΥΓ. Πολύ καλό και προσεγμένο το catering......Μπράβο.......Και απο ότι κατάλαβα απο τον όρεξη ορισμένων τα γλυκά πρεπει να ήταν πολύ ωραία
-
Πολυ καλη οργανοση και αψογος ο χωρος που εγινε η εκδηλωση!
Κερδισα και δωρακι.....σακιδιο 'rally Acropolis'....ευχαριστω!
-
Ομορφα περάσαμε χθες ... η παρέα άψογη , δώρα , πίτα , φαγητό ... όλα καλά !!
Η συλλογή των αυτοκινήτων ήταν όλα τα λεφτά ... χάζευες , δεν μπορούσες να διαλέξεις
Αντε και του χρόνου !!
-
Πραγματι, η επιλογή του χώρου και η οργάνωση ήταν άψογη!! Η παρέα δε, ακόμα καλύτερη!!!
Το κακό με την όλη υπόθεση ήταν ότι κάποια στιγμή έπρεπε να φύγουμε... Τους παρακάλεσα, τους είπα, ρε παιδιά, ένα ντιβανάκι σε μια γωνίτσα θα βάλω και δεν ενοχλώ καθόλου! Αυτοί τίποτα...( )
Και του χρόνου παίδες, με υγεία και ευτυχία σε όλους και πολλές πολλές επιτυχίες για το φόρουμ!!! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είδαμε και Keichi, είδαμε και SR8, φάγανε και κάποιοι (tazio γυρεύοντας πας μου φαίνεται)To SR-8 ήταν μια ευγενική προσφορά του theo111r.
-
Τις φωτογραφίες δε βλέπω να έχετε ανεβάσει ακόμα και ανησυχώ...
Ομορφος χώρος, πραγματικά ενδιαφέρων. Εχει αρκετή αγωνιστική ιστορία εκεί μέσα (εύχομαι και για περισσότερα αυτοκίνητα στο μέλλον).
Απ'ό,τι είπε ο Στρατής, τον εγκαινιάσαμε. Εύχομαι λοιπόν ό,τι καλύτερο για τους ιδιοκτήτες.
Ο Κούκος ως συνήθως όλο μασούλαγε (μέχρι και την ώρα των κληρώσεων). Ευτυχώς δεν είχε πατάτες γιατί ξέρετε ποιος άλλος θα ήταν μονίμως μπουκωμένος.
Ευχαριστούμε (ως Citroen Forum) και για τις μινιατούρες της Xsara. Μακάρι να υπήρχαν διαθέσιμες για όλα τα μέλη (για να θυμόμαστε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής στο WRC τα τελευταία χρόνια ).
Και εις άλλα με υγεία!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η συλλογή των αυτοκινήτων ήταν όλα τα λεφτά ... χάζευες , δεν μπορούσες να διαλέξειςΕγώ που μπόρεσα να διαλέξω μπορώ να πάρω την Alpine.
Ο Κούκος ως συνήθως όλο μασούλαγε (μέχρι και την ώρα των κληρώσεων). Ευτυχώς δεν είχε πατάτες γιατί ξέρετε ποιος άλλος θα ήταν μονίμως μπουκωμένος.
Τι και αν δεν είχε πατάτες, 'αυτός' έτρωγε.
-
Που είναι οι φωτογραφίες ΟΕΟ???
-
Συγνώμη που δεν ήρθα...
Δυστυχώς παρέδιδα μια εργασία το Σάββατο το πρωί και δεν είχα κοιμηθεί καθόλου... Είχα και μάθημα και γύρισα σπίτι να κοιμηθώ 'καμιά ωρίτσα' και να έρθω... και αυτή η ωρίτσα έγινε 'μερίτσα'!!!
Και φυσικά όταν χτύπησε το ξυπνητήρι φαντάζεστε τι έκανα ε???
Κοιμόμουν από τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 της Κυριακής!!!
-
Οριστε μερικες φωτογραφιες απο εμενα....
Αχχχχχχχ ΚΟΥΚΛΑΡΑ.
Ν.Κ επι τω εργω.... Το φλουρι επεσε στο φορουμ του Ακροπολις.
Οπου και να γυρναγες εβλεπες ιστορικα αυτοκινητα λες και ειχαν βγει απο το εργοστασιο την ιδια ημερα.....
Το παλαιοτερο αυτοκινητο της εκθεσης ηταν η Renault 6Cv του 1925!!!Για τα χρονακια της κρατιεται μια χαρα παντως...
Πανεμορφη η Jag και διπλα της η Austin Healley(δεν το εγραψα καλα εε ? )
-
Να πω κι εγώ το κοντό μου και το μακρύ μου
Πολύ καλή οργάνωση, σε πολύ όμορφο χώρο (προσωπικά θα τον έκλεινα και για του χρόνου).
Τους είδα όλους, δεν τους γνώρισα όλους. Αν αναρωτιέστε ποιος ήμουν, η απάντηση είναι εύκολη: Μα, ο πιο όμορφοςΠερα απ' την πλάκα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kouk για τη θερμή υποδοχή και την εγκαρδιότητα (που μου έκανε εντυπωση ) και κυρίως τον σύντροφο μπασκετικό ANGEL13, που ανέλαβε τη μινι ξεναγηση μου και με άντεξε during the evening.
See you on court ANGELΠολλά χαιρετισματα στα παιδιά που γνώρισα και κυρίως στον Pai Mei, που ανέχτηκε τη γκρίνια μου για τη δουλειά
Εις το επανιδείν
-
Μίλα ρε συ Asimov ... να σε γνωρίσουμε !!
Ο Αγγελος τι έκανε και δεν έκανε τις συστάσεις ;;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μίλα ρε συ Asimov ... να σε γνωρίσουμε !!Ο Αγγελος τι έκανε και δεν έκανε τις συστάσεις ;;
Έτρωγε;;;
(Τί να κάνω κι εγώ ο δυστυχής; Γεια σας, ήρθα, κοιτάξτε με; Next time )
-
Οκ ... next time
-
Η αληθεια ειναι ότι με τοσα ατομα που μαζευτηκαμε η ιδεα για ταμπελακια με τα ονοματα μας δεν ήταν και τόσο κακη τελικα!
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]