-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
karavan-sarai20 μήνες στην αεροπορία με διάφορους τέτοιους. Μονο αυτό σου λέω...
Τωρα δείχνει τη φάση της κατασκευής και πώλησης σαπουνιών.My favourite οπως και το μπινελίκι στο boss
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
asimov συμφωνω οτι η ταινία ειναι κορυφαια!! Pitt & Norton εκπληκτικοι!!Ελπίζω να εννοείς ηθοποιοι! Γιατί κατι βεβηλες φίλες μου το βλέπουν γκομενικά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**karavan**-sarai
20 μήνες στην αεροπορία με διάφορους τέτοιους. Μονο αυτό σου λέω...
Τωρα δείχνει τη φάση της κατασκευής και πώλησης σαπουνιών.My favourite οπως και το μπινελίκι στο boss
Και η σκηνή 'Θέλω να καταστρέψω κάτι όμορφο'!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
**karavan**-sarai
Και η σκηνη με τον Κινεζο και η σκηνη με τον Πιτ να κατουράει τη σουπα στο κυριλε εστιατοριο και η σκηνη με το οξυ και, και, και, και, κυρίως, τα 'τί είσαι' και 'τί δεν είσαι' που δηλώνονται απ' την αρχή ως το τέλος και σοκάρουν... Μεγας Φιντσερ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**karavan**-sarai
Και η σκηνη με τον Κινεζο και η σκηνη με τον Πιτ να κατουράει τη σουπα στο κυριλε εστιατοριο και η σκηνη με το οξυ και, και, και, και, κυρίως, τα 'τί είσαι' και 'τί δεν είσαι' που δηλώνονται απ' την αρχή ως το τέλος και σοκάρουν... Μεγας Φιντσερ
Άμα συνεχίσουμε έτσι, θα περιγράψουμε όλη την ταινία καρέ-καρέ!
-
Άμα συνεχίσουμε έτσι, θα περιγράψουμε όλη την ταινία καρέ-καρέ!Δεν εχεις αδικο Εγω ειμαι φαν και χανω το μετρο...
Παντως το 'panic room' με όλες τις αρετές του, δεν ήταν ισάξιο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελπίζω να εννοείς ηθοποιοι! Γιατί κατι βεβηλες φίλες μου το βλέπουν γκομενικάRespect για τις φίλες σου, είναι στο σωστό δρόμο !!:lol:
Δηλαδή εσένα σε χαλάει να ξαναδεις το 'Meet Joe Black' ?? Nai βέβαια , η ταινία είναι yatabaza αλλά υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από την ταινία:P
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Άμα συνεχίσουμε έτσι, θα περιγράψουμε όλη την ταινία καρέ-καρέ!
Δεν εχεις αδικο Εγω ειμαι φαν και χανω το μετρο...
Παντως το 'panic room' με όλες τις αρετές του, δεν ήταν ισάξιο.ΠΟΛΥ κατώτερο!
Το FC είναι τόσο ανατρεπτικό, που είναι δύσκολο να υπάρξει ισάξια ταινία...
-
ΠΟΛΥ κατώτερο!Το FC είναι τόσο ανατρεπτικό, που είναι δύσκολο να υπάρξει ισάξια ταινία...
Σε επίπεδο 'μύθου' (διασκευασμένου σεναρίου) εννοείται. Αλλά και σε επίπεδο σκηνοθεσίας; Δεν δικαιολογείται
-
Το FC είναι τόσο ανατρεπτικό, που είναι δύσκολο να υπάρξει ισάξια ταινία...
Το Fight Club βρίσκεται στο Top5 μου των ταινιών των '90s (Όπως θα έλεγε και ο John Cusack στο High Fidelity ). ΒP,EN και DF στα καλύτερα τους!
Νάσο για άλλη μια φορά θα διαφωνήσουμε -
Όντως φανταστικό το Fight Club! Δεν έχει και άδικο σε πολλά σημεία (δείτε πως ορμάνε όλοι σαν τα κοπάδια στο Ikea). Οι φάσεις του πρωταγωνιστή με το αφεντικό όλα τα λεφτά. Πάω στοίχημα πολλοί θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια στο δικό τους .
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Όντως φανταστικό το Fight Club! Δεν έχει και άδικο σε πολλά σημεία (δείτε πως ορμάνε όλοι σαν τα κοπάδια στο Ikea). Οι φάσεις του πρωταγωνιστή με το αφεντικό όλα τα λεφτά. Πάω στοίχημα πολλοί θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια στο δικό τους .Το Fight Club είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και όχι μόνο γιατί παίζει ο Θεός!
Λέει μεγάλες αλήθειες, αλλά αυτό που σκέπτομαι πάντα όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο (πετάω και την Παρασκευή..... ) είναι η σκηνή με τις μάσκες οξυγόνου και πώς πραγματικά χρησιμεύουν............... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Λέει μεγάλες αλήθειες, αλλά αυτό που σκέπτομαι πάντα όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο (πετάω και την Παρασκευή..... ) είναι η σκηνή με τις μάσκες οξυγόνου και πώς πραγματικά χρησιμεύουν...............Ή η φάση που ο Νορτον εξηγει στον συνταξιδιώτη για τα κατασκευαστικα προβληματα στ' αυτοκινητα και τις λαμογιες των βιομηχανιών (τ' ακούει κανεις φανατικός -όφιλος του Forum; )
-
Δεν ειναι τυχαίο ότι το:
**Fight Club : **
Voted #4 in Total Film's 100 Greatest Movies Of All Time list (November 2005).Εκπληκτική ατάκα :
***Tyler Durden: *** 'Man, I see in fight club the strongest and smartest men who've ever lived. I see all this potential, and I see squandering. God damn it, an entire generation pumping gas, waiting tables; slaves with white collars. Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off. '**Have you ever noticed the following ? **
After the copyright warning, there is another warning on the DVD. This warning is from Tyler Durden, and is only there for a second. 'If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this is useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all who claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think everything you're supposed to think? Buy what you're told you should want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping and masturbation. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned.......Tyler'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περιφανια και προκατάληψη (Pride and prejudice)Απλα... υπεροχο!
Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει εδω και καιρο!!
ρε φιλενάδα...συμφωνώ πολύ καλή η ταινία, αλλά δεν ένιωσες οτι ήταν λίγη??? δεν θα ήθελες να έχει άλλη μια ώρα έργο???
εγώ εφυγα με το παράπονο -
επίσης είδα και τις αναμνήσεις μιας γκέισας, πολύ καλό έργο καλογυρισμένο...το παθαίνεις το πολιτισμικό σοκ....θα το προτιμούσα όμως στην αυθεντική γλώσσα και όχι στα αγγλικά..
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Περιφανια και προκατάληψη (Pride and prejudice)
Απλα... υπεροχο!
Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει εδω και καιρο!!
ρε φιλενάδα...συμφωνώ πολύ καλή η ταινία, αλλά δεν ένιωσες οτι ήταν λίγη??? δεν θα ήθελες να έχει άλλη μια ώρα έργο???
εγώ εφυγα με το παράπονοΕγω Ρένα μου θα ήθελα να μην τελειωνε απλα ετσι απότομα! Μας άφησε στην γλύκα... Δείξτε μας λίγο και τι έγινε μετάαααα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω Ρένα μου θα ήθελα να μην τελειωνε απλα ετσι απότομα! Μας άφησε στην γλύκα... Δείξτε μας λίγο και τι έγινε μετάαααα!!Εγω πάλι δεν τη ειδα ακόμη. Αλλά ακόμα και τα trailer με την γλύκα μ' αφήσανε.... Κι ο λόγος;
Keira Knightley κυρίες και κύριοι!
http://www.keira-knightley.org/'Ταξιδευτή' φίλε μου, ακούς;
-
Και εγώ είδα τις 'Αναμνήσεις μιας γκέισας'. Καλό, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε κομματάκι επιφανειακό. Αυτό παθαίνεις μάλλον όταν μεταφέρεις ένα μεγάλο βιβλίο στον κινηματογράφο...
Συμφωνώ με τη Ρένα. Θα το προτιμούσα στην αυθεντική γλώσσα -είχα ξετρελαθεί με τον 'Ήρωα', τον 'Τίγρη και Δράκο' και τα 'Ιπτάμενα Στιλέτα' και αυτή μου κακοφάνηκε...
-
Φουλ του Νικολας Κέιτζ χθες!City of angels & ConAir.Η πρωτη οποτε την βλεπω δακρυζω,η δευτερη ειναι 'χαζη' ως προς την υποθεση αλλα βλεπεται ευχαριστα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]